Behåll utelivet längst av alla - beställ och montera nu. Se aktuella kampanjer här. Gäller till och med 29 juli.

Basturum och bastustugor


Skånska Byggvaror har bastustugor och basturum i asp och al med exklusiva glaspartier för extra ljusinsläpp och trevligare miljö. Monteringsfärdiga moduler med lavar, bänkar samt belysning gör det enkelt att installera. Unna dig en avkopplande och värmande stund i din egen bastu.

Ljusa basturum i asp och al

Vi har basturum med glasparti i obehandlad asp och al med storlekar från 1,98 m² till 3,76 m². De levereras i monteringsfärdiga moduler som är smidiga att bygga ihop med lavar, bänkar samt belysning. Basturummen inkluderar inget golv utan placeras direkt på det redan befintliga golvet; med fördel plastmatta eller klinker. Fronten samt dörren är gjorda i 8 mm härdat säkerhetsglas vilket är betydligt starkare än vanligt maskinglas. Glaspartierna ger ett ljust och trevligt basturum med en exklusiv känsla.

Ett rum för värmande avkoppling

I det i många fall kyliga svenska klimatet kan det ibland behövas en plats för avkoppling och uppvärmning. Skånska Byggvaror har exklusiva basturum i obehandlad asp och al, perfekt ackompanjerade av en glasfront med dörr för maximalt ljusinsläpp. Gällande inredning i basturummet ingår lavar och bänkar som du kompletterar med olika tillbehör, exempelvis bastuaggregat, belysning och ventilluckor. Storlek på våra basturum ligger på runt 2-4 m² och de rymmer mellan 5 och 7 personer.

Exklusiva basturum från Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror levererar högkvalitativa basturum inom hela Sverige. Se vår hemsida för bilder och inspiration. Läs mindre

Sortera

9 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden