Säkra årets pris! Beställ uterum och växthus nu - välj leverans i vår. Se alla kampanjer

Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

Produkttyp

Glas

Kategori

Ytterdörrar


En ytterdörr berättar vem du är som person. Med en ny dörr visar du upp din stil och smak och skapar intryck. Ta chansen och förhöj upplevelsen av ditt hus med en ny färg på ytterdörren. En bra vägledning är att utgå från husets utseende och välja stil efter det.

En trygg ytterdörr

Din ytterdörr ska självklart uppfylla många kvalitets- och trygghetskrav. Det är en av anledningarna till att vi producerar våra egna dörrar. Det gör att vi kan ta bort mellanhänder och kontrollera kvaliteten. Vi lämnar alltid 10 års formgaranti på ytterdörren och 5 års isolerglasgaranti (dvs mot kondens mellan glasen om du valt en glasad dörr). CE-märkningen är en viktig del av EU:s produktlagstiftning och tillverkaren intygar att säkerhetskraven uppfylls på CE-märkta produkter. Det är tryggt att köpa en ytterdörr på Skånska Byggvaror.

Pardörrar och enkeldörrar i olika stilar

Välj mellan modern och klassisk, enkel- eller pardörr och dörr med eller utan glas. Oavsett vilken stil du har, så hittar du minst en ytterdörr som faller dig i smaken. Fastnar du för en dörr med glasdetaljer kan du välja vilken typ av glas du vill ha - klart, cotswold eller frostat. Du kan också lägga till detaljer som sparkplåt och dolda gångjärn.

Målade ytterdörrar i flera färger

Såklart behöver du inte nöja dig med att välja stil utan kan även bestämma färg på din målade ytterdörr. Vita dörrar är snyggt - men en olivgrön eller grafitsvart ytterdörr säger något annat. Hitta din favoritfärg och välj om du vill ha vit eller målad insida.

10% rabatt
på utvalda ytterdörrar

Just nu lämnar vi 10 % rabatt på storsäljande modeller i ytterdörrsserien Stabil. Designa din dörr genom att välja kulör, glas, gångjärn, med mera. Gäller till och med 11 december.
Sortera

82 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden