Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

Produkttyp

Glas

Ytterdörrar


Ytterdörrar hör till ett hems viktigaste delar. Din dörr välkomnar dina gäster och är en byggnadsdetalj alla lägger märke till. Välj en dörr med ett utseende som passar huset. På Skånska Byggvaror hittar du ett stort sortiment.

Olika dörrar för olika hus

Hos oss hittar du inspiration om du inte är riktigt säker på vad för typ av dörr du behöver till huset. Många av våra ytterdörrar har fönstergluggar som släpper in ljus och låter dig se ut genom dem. Tänk efter vad du vill ha för form på fönstret som alltså kan vara integrerat i dörren. Vi har flera dörrserier i olika färger och material och i olika prisklasser. Du har goda möjligheter att hitta rätt dörr för ditt hus här på Skånska Byggvaror.

En ytterdörr ska vara lätt att montera

Vill du ha en enkeldörr eller pardörrar i äldre stil? Pardörrarna passar bra till hus med mycket snickarglädje. Enkeldörrar är väldigt flexibla, vi har modeller som passar de flesta hus. Flera av våra dörrar är så enkla att montera att en noggrann hemmafixare kan göra det själv. Tänk bara på att en massiv dörr med hög säkerhetsklass kan väga en hel del, ni behöver vara minst två personer för att få den på plats.

Skånska Byggvaror har något för alla hus

Skånska Byggvaror är en bra resurs oavsett om du har ett hus i modern stil eller om du renoverar en äldre byggnad. Vi levererar fritt i hela Sverige.

Säg hejdå till husnyckeln för gott!

Med ett praktiskt kodlås från Yale har du en mindre sak att oroa dig för – nu med 20 % rabatt! Gäller t.om. 3 okt.
Sortera

177 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden