Filtrera

Nya produkter

Passar till

Kategorier

Tillbehör växthus


Tillbehör växthus är en produktkategori där du hittar allt du behöver för att skapa det växthus som just du och dina växter behöver. En lugn, romantisk och vacker plats eller högteknologiska lösningar som maximerar skörden? Valet är ditt!

Tillbehören gör växthuset

Vill du ha ett växthus som är speciellt utformat för de aktiviteter just du vill ha plats för inne i växthuset? Vi har olika tillbehör för odling samt bänkar och bord för växthus. Precis som vilket hus som helst bör växthuset inredas för bästa komfort och funktionalitet. Vill du ha en plats där du kan sitta och njuta eller prioriterar du arbete med växter och jord? Vi hjälper dig att inreda ett växthus som är perfekt för dig.

Ta hand om dina växter

Dina växter kommer att trivas mycket bättre i ett välutrustat växthus. Vi har t.ex. särskilda odlingslampor med rätt ljusspektra, växthusvärmare och system för automatisk bevattning. Du kommer långt med gröna fingrar men med rätt teknik kan alla få ett prunkande växthus året om. Du kan själv installera dina produkter genom de medföljande instruktionerna. Givetvis kan du även påverka växthusets utseende genom t.ex. dekor anpassad för ändamålet.

Skånska Byggvaror har inredningen till växthuset

Skånska Byggvaror låter dig komplettera solen med extra ljus från särskilda lampor. Det kommer att ge mycket grönska för pengarna. Vi levererar inom hela Sverige! Läs mindre

Sortera

113 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden