Behåll utelivet längst av alla - beställ och montera nu. Se aktuella kampanjer här. Gäller till och med 29 juli.

Filtrera

Nya produkter

Passar till

Kategorier

Växthustillbehör


Här hittar du växthustillbehören du behöver för att skapa det växthus som just du och dina växter behöver. En lugn, romantisk och vacker plats eller högteknologiska lösningar som maximerar skörden? Valet är ditt!

Växthustillbehören gör växthuset

Vill du ha ett växthus som är speciellt utformat för de aktiviteter just du vill ha plats för inne i växthuset? Vi har olika tillbehör för odling samt bänkar och bord för växthus. Precis som vilket hus som helst bör växthuset inredas för bästa komfort och funktionalitet. Vill du ha en plats där du kan sitta och njuta eller prioriterar du arbete med växter och jord? Vi hjälper dig att inreda ett växthus som är perfekt för dig.

Ta hand om dina växter

Dina växter kommer att trivas mycket bättre i ett välutrustat växthus. Vi har t.ex. särskilda odlingslampor med rätt ljusspektra, växthusvärmare och system för automatisk bevattning.

Drivbänkar, bevattningssystem växthus och frostvakt

Vad behöver just du och ditt växthus? Du kommer långt med gröna fingrar men med rätt teknik kan alla få ett prunkande växthus året om. Du kan själv installera dina produkter genom de medföljande instruktionerna. Givetvis kan du även påverka växthusets utseende genom t.ex. dekor anpassad för ändamålet.

STOR VÄXTHUSKAMPANJ
20% RABATT

20% rabatt på mängder av växthus och växthuspaket. Hitta din favorit!

Missa inte träväxthuset Växa.
Beställ senast 29 juli.
Sortera

110 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden