Nya kampanjer – med priser som tål att jämföras! Endast t.o.m 19 juni – se alla erbjudanden nu

Uterumspaket


Välj ett komplett uterumspaket som levereras i en smart byggsats med stomme, glaspartier och tak. Vi har tillsammans med arkitekter tagit fram ett antal färdiga uterumsmodeller som ska göra det lättare för dig att förverkliga din uterumsdröm.

Kompletta uterumspaket - tusentals varianter

Med ett brett utbud modeller av uterum som finns i olika varianter och storlekar ges du alla möjligheter att få till en uterumslösning som passar just dig och ditt hus. Laborera med panelväggar, fönsterpartier, skjutdörrar och andra komponenter så får du ditt uterumspaket precis som du vill ha det. Allt levereras hem till dig i smarta byggsatser med utförliga monteringsanvisningar

Fasadmonterat eller fristående

Ett fasadmonterat uterum är för dig som vill kunna ta ett kliv ut genom altandörren och direkt komma in i ditt uterum. Perfekt för dig som önskar ett extra rum att öppna upp till under hela eller delar av året. Ett fristående uterum är inte ihopkopplat med huset och därför har du möjlighet att placera det, givet gällande bygglovsregler, var du än tycker det passar på din tomt.

Kompletta uterumspaket för rätt säsong

Fundera över när på året du vill använda ditt uterum. I utbudet finns kompletta uterumspaket för alla säsonger. Sommar, förlängd sommar, vår till höst och året runt uterum. Ditt uterumspaket anpassas med rätt val för tak och glaspartier som passar den användning du önskar.Läs mindre

Halva priset på kanalplasttak
vid köp av uterumspaket

Nu har vi samlat en massa rabatter på de ingående delarna i våra uterumspaket som tillsammans gör att du kan spara upp till 65.000 kronor! Högsta rabatten på 50 % har kanalplasttak som matchar ditt drömuterum för vår/höst, sommar och vinter.

Nu dessutom 20% rabatt på Fira med glastak
Gäller vid köp av uterumspaket med kanalplasttak, uterumspartier och limträstomme till och med 19 juni.
Sortera

17 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden