Uterumspaket


Vem drömmer inte om en lång härlig sommar? För att riktigt njuta av de varma månaderna kan du förstora ditt hem genom att bygga uterum med hjälp av oss på Skånska Byggvaror.

Gör ett uterum själv

Ett välbyggt uterum är en perfekt blandning mellan att befinna sig inne och ute samtidigt. Du kan själv bestämma hur du vill ha det, vi på Skånska Byggvaror kan nämligen erbjuda olika lösningar för olika behov. I vårt breda sortiment finns stabila, designade panelväggar för uterum som tack vare ett smidigt byggsystem går fort att montera. Gemensamt för alla våra produkter är den höga kvaliteten, den snabba leveransen och de lättförståeliga beskrivningarna. Med en uterum-byggsats snickrar du ihop ditt rum i en handvändning.

Det är detaljerna som gör det

För att skapa den atmosfär du är ute efter gäller det att lägga ner lite möda på detaljerna. Ingenting är så inbjudande som en mysig uterumsbelysning som välkomnar familjen och gäster in i värmen. Om ditt uterum är byggt med ett stort inflöde av naturligt ljus kan du komplettera med mindre ljusslingor som tänds när skymningen faller. Mörkare rum kräver fler ljuskällor. Investera i riktigt sköna uterumsmöbler så har familjen fått ett extra, lyxigt, matrum.

Rejäl kvalitet från Skånska Byggvaror

Ända sedan Skånska Byggvaror startade 1965 har succén varit ett faktum. Vi är stolta över våra produkter som alltid håller hög kvalitet och som levereras fraktfritt över hela Sverige. Hos oss finns uterum utan bygglov, kolla utbudet på vår hemsida. Läs mindre

-50% på kanalplasttak
vid köp av uterumspaket

Höst ute men en drömsk sommarkänsla i ditt uterum – Välj bland våra uterumspaket som suddar bort gränserna mellan ute och inne.

Nu får du 50 % rabatt på kanalplasttak när du köper ett uterumspaket bestående av uterumspartier, kanalplasttak och limträstomme.
Går inte att kombinera med andra erbjudanden. Endast ett köp per hushåll. Gäller fram t.om. 3 okt
Sortera

18 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden