Missa inte: 30% rabatt inom uterum! Gäller t.o.m. 6 februari Till kampanjen

Uterumspaket


Vem drömmer inte om en lång härlig sommar? För att riktigt njuta av de varma månaderna kan du förstora ditt hem genom att bygga uterum med hjälp av oss på Skånska Byggvaror.

Gör ett uterum själv

Ett välbyggt uterum är en perfekt blandning mellan att befinna sig inne och ute samtidigt. Du kan själv bestämma hur du vill ha det, vi på Skånska Byggvaror kan nämligen erbjuda olika lösningar för olika behov. I vårt breda sortiment finns stabila, designade panelväggar för uterum som tack vare ett smidigt byggsystem går fort att montera. Gemensamt för alla våra produkter är den höga kvaliteten, den snabba leveransen och de lättförståeliga beskrivningarna. Med en uterum-byggsats snickrar du ihop ditt rum i en handvändning.

Det är detaljerna som gör det

För att skapa den atmosfär du är ute efter gäller det att lägga ner lite möda på detaljerna. Ingenting är så inbjudande som en mysig uterumsbelysning som välkomnar familjen och gäster in i värmen. Om ditt uterum är byggt med ett stort inflöde av naturligt ljus kan du komplettera med mindre ljusslingor som tänds när skymningen faller. Mörkare rum kräver fler ljuskällor. Investera i riktigt sköna uterumsmöbler så har familjen fått ett extra, lyxigt, matrum.

Rejäl kvalitet från Skånska Byggvaror

Ända sedan Skånska Byggvaror startade 1965 har succén varit ett faktum. Vi är stolta över våra produkter som alltid håller hög kvalitet och som levereras fraktfritt över hela Sverige. Hos oss finns uterum utan bygglov, kolla utbudet på vår hemsida. Läs mindre

FYNDA TILL FÖRSÄSONGSPRISER!
30% RABATT PÅ UTERUMSPAKET

Vi vässar vårt erbjudande ytterligare för våra uterumspaket och ger dig nu 30 % rabatt. Missa inte chansen att förverkliga din uterumsdröm till ett drömpris redan idag.

Rabatten gäller för limträstomme, kanalplasttak och uterumspartier i ett uterumspaket fram till och med 6 februari. Gäller ej uterum Fira Aluminium.
Sortera

17 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden