Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer

Filtrera

Nya produkter

Anslutning

Färg

Handdukstorkar


Handdukstorkar är en bra investering till badrummet. Här på Skånska Byggvaror hittar en brett urval av modeller anpassade för just dina behov. Tänk på att en handdukstork även kan fungera som värmekälla.

Flera funktioner - viktiga värmekälla

Efter en renovering av ett badrum är det en bra idé att installera en handdukstork. Faktum är att en handdukstork kan fylla flera funktioner i badrummet, förutom att torka handdukar kan den nämligen även utgöra en viktig värmekälla. Välj till exempel en modell i kromat stål med låg elförbrukning. Föredrar du en rak modell eller mjuka bågar? Idag finns det handdukstorkar i många snygga designutföranden.

Modeller med olika reglage

Eftersom att vi har handdukstorkar i en rad olika mått och storlekar kan du alltid hitta en modell som passar till ditt utrymme. Även om du har ett mindre badrum finns alltid en lösning. Vi erbjuder modeller med både on/off-reglage och termostatreglage. Smidig hemleverans över hela Sverige.

Läs mindre

 

40% RABATT PÅ NORO

Köp två valfria produkter från varumärket Noro och få 40 % paketrabatt. Gäller Noro badrumsmöbler, duschar, blandare, toalettstolar, handdukstorkar, speglar och badkar. Blanda hur du vill.

TILL NORO SORTIMENT
Beställ senast 8 juli. Rabatten dras i kassan.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden