Nya kampanjer – med priser som tål att jämföras! Endast t.o.m 19 juni – se alla erbjudanden nu

Filtrera

Nya produkter

Innehåller spegeldörr

Produktgrupp

Skjutdörrar till garderob


Med skjutdörrsgarderober får du en smidig och utrymmeseffektiv förvaring. Använd skjutdörrar från golv till tak och skapa en sammanhängande och snygg lösning. Londons kapbara skjutdörrar kan enkelt monteras mot snedtak. Dörrarna från favoriten Mix finns i ett brett utbud med olika träslag och spegelglas. Och skjutdörrarna från Mirro kan du måttbeställa på millimetern för bästa passform.

Skjutdörrsgarderober - en flexiblel lösning

Att skapa förvaring och garderober med skjutdörrar är enkelt och flexibelt. Din förvaringslösning kan anpassas till önskad höjd och du bygger din inredning bakom skjutdörrarna just så som du önskar. Att du sedan kan välja mellan en mängd bredder, material, färger och stilar gör ju inte saken sämre. För dig som har väldigt specifika mått finns våra måttbeställda skjutdörrar Mirro.

Garderober med skjutdörrar i din stil

I det breda utbudet av skjutdörrar för garderober och förvaringslösningar finns modeller i mängder av stilar och material. Kanske föredrar du skjutdörrar i äldre stil eller så är du ute efter något mer modernt. Det härliga är att du kan anpassa skjutdörrarna efter både dina behov, utrymmen och egen personliga stil.

Inspiration skjutdörrar och garderober

Ibland behöver man lite extra inspiration för att hitta den perfekta lösningen för sitt eget unika hem. I både små och stora projekt kan det dyka upp frågor, då finns vi här för att hjälpa till att besvara dem. Beställ gärna en gratis förvaringskatalog, besök någon av våra visningsbutiker eller ring våra rådgivare på 042-210100. Olika kombinationer av skjutdörrar gör det lätt och bekvämt att skräddarsy en lösning för just dina behov. Läs mindre

 

Upp till 40% rabatt
på populära skjutdörrar

Passa på att skapa din drömförvaring till rabatterade priser. Just nu får du upp till 40 % rabatt på utvalda skjutdörrar. Välj mellan olika storlekar, design, färger och material. Alla våra skjutdörrar är tillverkade i Sverige. Gäller utvalda skjutdörrar till och med 19 juni.
Sortera

33 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden