Filtrera

Nya produkter

Produktgrupp

Innehåller spegeldörr

Skjutdörrar till förvaring


Med skjutdörrsgarderober får du en smidig och utrymmeseffektiv förvaring. Londons kapbara skjutdörrar kan enkelt monteras mot snedtak. Dörrarna från favoriten Mix finns i ett brett utbud med olika träslag och spegelglas. Och skjutdörrarna från Mirro kan du måttbeställa på millimetern för bästa passform.

Smarta förvaringslösningar löser många problem

Att satsa på bra förvaring är definitivt ett beslut som du inte kommer att ångra. Här på Skånska Byggvaror finns allt som behövs för att inreda ditt hem med smarta förvaringslösningar. Hos oss hittar du till exempel skjutdörrar av trä. Välj till exempel ett material som ek för att skapa en ombonad känsla i sovrummet. Dörrarna finns i flera olika färger, bland annat grått och vitt. Oavsett hur dina behov ser ut så har vi alltid en lösning för dig.

Modernt eller gammaldags?

I vårt breda utbud finns modeller i mängder av stilar och här finns något för varje smak. Kanske föredrar du skjutdörrar i äldre stil? Eller är moderna dörrar det som gäller hemma hos er? Vi har även dörrar med spegelglas, något som faktiskt kan få rummet att kännas lite större. Med rätt material är det enkelt att ett nå ett perfekt resultat. Anpassa skjutdörrarna precis efter dina behov och utrymmen.

Skånska Byggvaror, bästa valet för hemmafixaren

Här på Skånska Byggvaror hittar du allt för att kunna skapa den perfekta förvaringslösningen. Olika kombinationer av skjutdörrar gör det lätt och bekvämt att skräddarsy en lösning för just dina behov. Läs mindre

-10% på utvalda skjutdörrar

Med våra Stil skjutdörrar kan du skapa förvaringsutrymmen, hemmakontorsyta eller andra smarta lösningar för olika utrymmen.
Nu med 10 % rabatt!

Gäller t.om. 3 okt.
Sortera

36 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden