Mirro Solitär

Det är detaljerna som gör det, brukar det ju heta. Detta uttryck har Mirro Solitär skjutdörrar dragit till sin spets. Här finns det omsorg om varje detalj, från material till form. Det är snyggt, tyst och behagligt. Titta gärna på bilderna och fundera på hur det ska se ut hemma hos dig. Gå sedan till vår guide och lek med möjligheterna. Du måttbeställer på millimetern och får ett perfekt resultat.

Personligt och perfekt resultat

Du får perfekt resultat med Mirro Solitär skjutdörrar. Här måttbeställer du på millimetern, upp till 2500 mm i höjd och 4800 mm i bredd. Detta är en exklusiv modell med mjukstängare som standard. Välj mellan 16 olika fyllningar genom att klicka på dörrarna. Du kan få dörrarna med spegel, glas eller trä.

Välj bredd
Välj höjd

Antal dörrar

Välj profil
Gavelsidor

Produktfakta

• Enkelsidig skjutdörr
• Öppningshöjd upp till 2500 mm.  (Glasdörrar max 2450 mm )
• Kullagrade topp- och golvhjul
• Dörrbredd från 400mm upp till 1220mm
• Dörrarna löper alltid på en 2-spårsskena
•12 års garanti på konstruktion, mjukstängare och hjul
• Alltid med mjukstängare

Sammanställning

Sammanställning

Mirro Solitär Klar Spegel * Tillverkningsvara
Art.nr: 3561-19
Antal: 4
3.360 kr
4.200 kr
13.440 kr
Mirro Solitär Skenpaket - Silver * Tillverkningsvara
Art.nr: 721403
Antal: 1
76 kr
95 kr
76 kr

Totalt: 13.516 kr

Ordinariepris:  16.895 kr

Fri frakt i hela Sverige Redo att skickas v. 21 (Info om leveranser)

Vill du få leverans senare?

Om du vill få leverans en senare vecka så kan du ändra detta enligt överenskommelse med oss. Maila ditt önskemål om ny leveransvecka till leverans@skanskabyggvaror.se senast 24 timmar efter att du har skickat din beställning. Glöm inte att ange ditt ordernummer.

Vanliga frågor

  • Vad innebär ”I lager”?
    Vi skickar din vara inom kort från lagret. Leveranstiden är cirka 1–2 veckor.

Vad betyder ”redo att skickas”?
Din tillverkningsvara är redo att skickas när den är färdigproducerad. Leveranstiden är cirka 1–2 veckor.


När får jag min beställning?

På din orderbekräftelse får du en preliminär leveransvecka. Leveransdatum bestäms efter var du bor och vad du beställt. Du aviseras via telefon, mail eller sms.

Hur följer jag min leverans?
Du kan följa din leverans på transportörens hemsida med hjälp av ditt sändningsnummer.

Har du ytterligare frågor om leverans?
Du hittar vanliga frågor och svar här (öppnas i nytt fönster)


Vill du få leverans senare?

Om du vill få leverans en senare vecka så kan du ändra detta enligt överenskommelse med oss. Maila ditt önskemål om ny leveransvecka till leverans@skanskabyggvaror.se senast 24 timmar efter att du har skickat din beställning. Glöm inte att ange ditt ordernummer.

Du får en avisering några dagar före leverans.

Har du ytterligare frågor om leverans?
Du hittar vanliga frågor och svar här (öppnas i nytt fönster)


Länk för att komma åt denna sammanfattning

https://www.skanskabyggvaror.se/mirroguide?key=YPAtN28

Prisinformation

Angivna priser är idag gällande priser. Se under kategori förvaring för giltighet av det angivna priset. Vi reserverar oss för prisjusteringar. Önskar du mer information kontakta oss på 042 - 210 100.

Skicka mig sammanfattningen

Skriv ut sammanställningen

Tillverkningsvara
Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler innehåller ett antal bestämmelser som begränsar rätten att utnyttja ångerrätten. Enligt 5 § gäller inte ångerrätt om avtalet avser: "en vara som skall tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars skall få en tydlig personlig prägel". Exempel är sådana varor som tillverkas efter beställning och kundanpassas efter kundens önskemål, dessa produkter benämns som Tillverkningsvara i webbutiken.  Är du osäker på vilka varor som inte omfattas av ångerrätt och öppet köp ber vi dig kontakta vår kundservice på 042-210 100 eller via kontakt@skanskabyggvaror.se. När kunden godkänner våra köpvillkor vid beställning, samtycker kunden till att skånskabyggvaror.se påbörjar fullgörandet av beställningen. Detta innebär att kunden inte har någon ångerrätt från och med den tidpunkt när produkten/produkterna som ovan nämnda exempel har påbörjats i produktion.

Du får alltid en orderbekräftelse där du kan kontrollera att allting är rätt, t ex mått och färg, innan produktionen startas då dessa produkter specialtillverkas för dig.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden