Behåll utelivet längst av alla - beställ och montera nu. Se aktuella kampanjer här. Gäller till och med 29 juli.

Filtrera

Nya produkter

Carportar


Prisvärt och enkelt. Carportar är ett bra val för dig som vill ha förvaring som skyddar bilen mot väder och vind. På Skånska Byggvaror hittar du flexibla byggsystem för alla behov.

Enkelt med bygglovsfria carportar

Behöver du enkel och praktisk förvaring för bilen? Då är en carport det perfekta valet. Storlek på carporten varierar beroende på bygglov och regler men du kan vara säker på att hitta en modell som passar just dina behov hos oss på Skånska Byggvaror. Vi har till exempel en carport med måtten 11,7 m² som är bygglovsfri. Vi har även förråd som kan anslutas till din carport, du monterar det enkelt med hjälp av utförliga monteringsanvisningar.

Större carportar med plats för två bilar

Söker du en carport för två bilar? Vår största modell har måtten 315 x 732 cm. Med en carport får du ett bra skydd för bilen när det gäller både snö och regn. Dessutom skyddar den mot värme och solljus och även ozon och syror som kan skada din bil. En carport är en smart investering för den som bryr sig om sin bil. I det breda urvalet av leverantörer finns något för alla stilar.

Skånska Byggvaror är valet för villaägaren

Vi på Skånska Byggvaror erbjuder dig bekväma leveranser. Vi erbjuder alltid fri frakt av dina nya byggvaror över hela Sverige. Passa även på att beställa belysning till din carport. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden