Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER
Invändigt mått 11,7 m²
Storlek grund 11,7 m²
Takyta 20,1 m²
Yttermått 315 x 372 cm
EAN 4743142007181
Vägghöjd 199 cm
Total höjd 299 cm
Taklutning 25°
Stolpdimension 120 x 120 mm
Garanti 5 års produktgaranti
Takbeklädnad Nej
Vikt 650 kg
Kulör Obehandlad
Varumärke Palmako
"Förvånad över vilken kvalitet allt innehöll. Att det var färdigsågat och förborrat gör ju inte saken sämre och allt kommer väl paketerat in i minsta detalj. Det enda negativa i hela affären var kranbilen som levererade paketet, den hade helt enkelt för dålig räckvidd och kunde inte lägga paketet så långt från bilen vilket gjorde att det fick ligga och blockera halva infarten.. Men rekommenderar verkligen denna sats till alla som vill ha en fin carport och som vill få mycket serverat när det gäller virket!"


Daniel Drotz , augusti, 2016

Utvalda recensioner

Rolf Frenje

Mycket bra byggsats.. Stabil konstruktion.

Klas

Mycket hög kvalitet på materialet och god precision på byggsatsen. Till och med beslag och spik var av hög kvalitet!

Daniel Drotz

Förvånad över vilken kvalitet allt innehöll. Att det var färdigsågat och förborrat gör ju inte saken sämre och allt kommer väl paketerat in i minsta detalj. Det enda negativa i hela affären var kranbilen som levererade paketet, den hade helt enkelt för dålig räckvidd och kunde inte lägga paketet så långt från bilen vilket gjorde att det fick ligga och blockera halva infarten.. Men rekommenderar verkligen denna sats till alla som vill ha en fin carport och som vill få mycket serverat när det gäller virket!

Mats Franzén Bleking

Är riktigt nöjd . Allt passade bra överraskning att det var lim trä.Leveransen mycket positiv. Trevlig chaufför allt proffsigt skött.Tack

Kjell Liljeblad

Bra konstruktion, har gjort om carporten till 6,5m3 förråd samt 6,5 m3 grillplats, allt under samma tak, har även byggt ett golv på 13 m3. Blev jätte fint.

Leif A.

Beställning, leverans, byggnation. Allt helt utmärkt. En liten komplettering fixades också med enkelt mail. Stort tack! Jag är mycket nöjd

Mycket nöjd med byggsatsen, allt passade och nästan inget saknades. Men spiken till råsponten tog slut efter exakt halva taket! Råspont ska spikas med två spikar i varje takstol, inte bara med en spik som tydligen menades här. Vindskivorna är för smala, de räcker bara till underkanten på råsponten. Lägg till dubbla vindskivor, så de kommer till överkant på den trekantslist för gavlarna, som också borde ha ingått.

Lars-Åke Karlsson

Carport Thor. Produkten motsvarade i stort mina förväntningar. Leverans på utlovad tid. Vad jag saknade som inte ingick i byggsatsen var takfotsplåt.

Vikt: 650

Volym: 2,76

Höjd: 500

Längd: 6000

Bredd: 1200

Kanske är du också intresserad av

Fler produkter i denna kategori

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden