Delbetala räntefritt i upp till 24 mån Läs om erbjudandet här
Fira vinkel
Nyhet!

Fira vinkel

Fira Vinkel är uterummet som går runt hörnet. Den L-formade och stilrena designen passar perfekt för villor och stugor där det finns ont om plats.

103.840 kr
fr. 84.630 kr
Uterum - Önska
Populär!

Önska

Detta är vår mest omtyckta fristående modell. Används perfekt som poolrum eller trädgårdskafé. Är den dessutom under 15 kvadratmeter behöver du inget bygglov.

78.820 kr
fr. 65.913 kr
Uterum - Fira
Populär!

Fira

Fira finns i hela 150 stycken storlekar vilket gör att du kan få en storlek som passar just ditt hus. Vare sig det är en större villa eller en mindre sommarstuga.

56.775 kr
fr. 46.200 kr

Ett uterum för alla

Bygg till ditt nya favoritrum på huset. En inglasad veranda eller ett uterum som binder ihop trädgården med hemmet och ger en rofylld plats där du kan spendera långa sommardagar i skydd av det svenska vädret. Vi har tillsammans med arkitekter tagit fram ett antal färdiga koncept som ska göra det lättare för dig att välja. Fasadmonterade, fristående eller verandor, alla framtagna för att passa alla typer av hus och stilar. De här modellerna kan varieras i det oändliga, i princip. Du har hundratals storlekar att välja på. Laborera med panelväggar, fönsterpartier, skjutdörrar och andra komponenter i vår uterumsguide. Oavsett vilken modell du väljer kommer den i en smart byggsats som du enkelt bygger ihop själv.

Givetvis går det också att köpa våra populära uterumspartier och andra uterumsdelar separat. Du kanske vill ha fasta aluminiumpartier, skjutbart eller vikbart. Perfekt för dig som vill bygga ditt uterum helt på ditt sätt, eller om du kanske bara vill byta glaspartier till din altan. Det finns lika många möjligheter som det finns spännande idéer. Hos oss hittar du material och inspiration för att genomföra ditt projekt precis som du vill ha det.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden