Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER

Filtrera

Nya produkter

Varumärke

Träslag

Bastulav, panel och inredning


Om du är eller ska bli lycklig ägare till en bastu är rätt materialval viktigt både ur aspekterna funktion och utseende. Hos Skånska Byggvaror hittar du all tänkbar inredning för basturum.

Från vägg till sittplats

En bastu är en plats för rekreation och samvaro och i många familjer är det en tradition som flera generationer kan uppleva tillsammans. För att du ska kunna skapa den bastu som du har drömt om har vi på Skånska Byggvaror allt ifrån bastupanel till lavar och ryggstöd. I vårt stora utbud av byggvaror finner du bland annat paneler i väldoftande gran som passar mycket bra samman med bastulavarna. Panelerna är obehandlade och bör inte heller bli behandlade.

Inred bastun personligt

I vårt utbud hittar du flera olika träslag som gör att du kan inreda din bastu så som du vill ha den. Gran är ett traditionellt träslag men om du föredrar ett ljusare virke passar exempelvis asp mycket bra. Våra paneler bränns inte i första taget, vilket gör att du kan sitta länge och njuta. Cederträ är ett vackert träslag som både har ljus och mörkare partier i träet. Vi ger dig inspiration till bastuinredning.

Stort utbud hos Skånska Byggvaror

Hos Skånska Byggvaror handlar du dina byggvaror till ett stort sortiment som håller hög klass. Du hittar allt för ditt nästa projekt bland dörrar, paneler och tillbehör. Vi erbjuder alltid våra kunder fri frakt. Välkommen in! Läs mindre

Mängdrabatt
på allt inom bastu

Just nu erbjuder vi mängdrabatt på samtliga bastuartiklar.

Köp två valfria bastuartiklar - få 10% rabatt
Köp tre valfria bastuartiklar - få 15% rabatt
Gäller t.o.m. 27 maj.
Sortera

82 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden