Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer

Tillbehör spa


Njut av lyxen av ett eget hemmaspa. Vi har ett brett urval av produkter som gör att du kan bygga ett eget spa med bastu därhemma. Köp spa-tillbehör till bra priser på Skånska Byggvaror.

Allt för hemmaspa

Har du alltid drömt om att ha ett eget spa därhemma? Vi på Skånska Byggvaror har allt du behöver för att drömmen ska bli verklighet. Något som är viktigt att inte glömma bort är kemikalier för spabadkar. På så sätt behåller du alltid bra vattenkvalitet och du får en god vattenhygien. Vi har självklart även isolerlock för både runda och fyrkantiga badkar.

Inredningen sätter stämningen

När de gäller spa är inredningen a och o. Satsa på en inredning som får dig att slappna av. I vårt sortiment hittar du både trappor och bord. Med rätt inredning kan du alltid njuta av en gnutta vardagslyx. I vårt breda utbud finns även praktiska tillbehör i olika utföranden. Vad sägs om ett svängbart dryckesbord vid bubbelpoolen? Vi har alltid en lösning för dig, oavsett hur dina behov ser ut.

Skånska Byggvaror gör drömmen till verklighet

Skapa ett spa där du kan slappna av med ett skönt bastubad eller varför inte en egen pool? Vi på Skånska Byggvaror har produkter med en personlig design för att skapa en plats du alltid drömt om. Läs mindre

10% rabatt
på paket med badtunna
och tillbehör

Köper du en valfri, vedeldad badtunna och ett av tillbehören Aqualarus reningsverk eller flaskhållare i metall får du 10 % paketrabatt. Gäller vid samtidigt köp av valfri, vedeldad badtunna och någon av följande artiklar 767353, 767354. Kampanjen gäller till och med 8 juli.
Sortera

35 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden