Säkra årets pris! Beställ uterum och växthus nu - välj leverans i vår. Se alla kampanjer

Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

Typ

Storlek

Material

Fyllning

Färg

Serie

Orangeri


Ett orangeri växthus är en given plats för både umgänge och växtlighet. En naturlig samlingspunkt i din trädgård som snabbt kommer att bli ett favoritrum.

Vad är ett orangeri

Förr i tiden användes orangerier för att övervintra känsliga, exotiska växter. Namnet kommer från franska apelsin - orange. Enligt den ursprungliga betydelsen är det ett uppvärmt växthus som då användes för övervintring av medelhavsväxter och citrusträd. Orangerier var vanliga på slott och herrgårdar.

Idag används orangeri och växthus många gånger synonymt med varandra. Ett orangeri växthus är ofta ett större växthus som används som ett slags uterum som fylls med både växthlighet och middagsbjudningar. En plats att odla, umgås och njuta helt enkelt.

Våra orangeri växthus

Här har vi samlat de växthus som vi tänker att man kan använda som orangeri - oavsett om man förknippar ordet med medelhav och apelsiner eller på en plats att duka upp för fika och fest. Orangeri betyder olika för olika personer, men här finns olika val för att du ska kunna skapa en plats för både dig, ditt umgänge och dina favoritväxter.

Hur vill du använda ditt orangeri?

Innan du väljer vilket växthus du vill använda som orangeri i din trädgård, fundera noga igenom hur du kommer att använda det. Ska du ha det som uterum för familjen, vill du duka upp till midsommarfest, kanske ha det som ett poolhus eller är det fokus på växter av olika slag? Användningsmöjligheterna är nästintill oändliga. Oavsett vad du väljer så kommer du att skapa en mängd möjligheter för både odling och avkoppling. Läs mindre

Upp till 30% rabatt
på växthus


Välj leverans och
betalning till våren

Säkra årets pris! Du kan välja att beställa idag och senarelägga din leverans och betalning till våren (leverans senast siste mars). Ta kontakt med närmaste butik eller vår kundservice så hjälper vi dig.

  • 20-30 % rabatt på de populära växthusserierna Odla och Oas.
  • 20 % rabatt på växthuspaket med växthus och sockel.
    Gäller alla Juliana växthus.
Beställ senast 11 december.
Sortera

12 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden