Behåll utelivet längst av alla - beställ och montera nu. Se aktuella kampanjer här. Gäller till och med 29 juli.

Plisségardiner


Visste du att en gardin kan ha flera praktiska egenskaper? I det breda utbudet här på Skånska Byggvaror finner du plisségardiner med en rad smarta funktioner.

Solskydd och energibesparing

Du har mycket att vinna på att installera plisségardiner i huset. Du kan till exempel välja plisségardiner för solskydd som ger dig extra isolering. Smart, eller hur? Oavsett hur dina behov ser ut så har vi alltid en lösning för dig. Vi har plisségardiner i många utföranden. Välj till exempel mellan transparenta och mörkläggande utföranden och anpassa precis efter dina behov. De halvtransparenta gardinerna släpper in ett behagligt och filtrerat ljus och reflekterar samtidigt bort värmen.

Topp- och flexhängda gardiner

I vårt breda utbud hittar du även flexhängda modeller. De mörkläggande gardinerna har ett skikt som inte bara stänger ute ljuset utan även förbättrar isoleringen. Vi har alltid en lösning för dig, oavsett hur dina behov i huset ser ut. Du fäller enkelt upp dina gardiner med linor och linlås. Tack vare antistatisk behandling är modellerna dammavvisande. Dessa gardiner är dessutom en snygg inredningsdetalj som bland annat finns i färgen antikvit.

Skånska Byggvaror valet för villaägaren

I det breda urvalet av leverantörer på Skånska Byggvaror finns det något i alla prisklasser och smaker. Vi erbjuder dig bekväma och snabba leveranser av bland annat inredning. Vi levererar över hela landet. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden