Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer
40% PÅ NORO
VID KÖP AV TVÅ ELLER FLER PRODUKTER

40% PÅ NOROVID KÖP AV TVÅ ELLER FLER PRODUKTER

Satsa på badrumsinredning som både är praktisk och trivsamt med produkter av hög kvalité, så blir morgonritualerna både skönare och enklare. Om du är i färd med att renovera eller bygga nytt i ditt badrum hittar du här duschar som gör morgonduschen till en njutning och badkar för avslappnande bad efter en lång och stressig dag. Det lönar sig i längden att unna sig det bästa i badrumsinredningen för att få det att hålla sig funktionellt och fräscht lång tid framöver.

Ditt badrum ska vara lättskött och trivsamt

Skapa ett badrum som tilltalar alla dina sinnen med snygg och funktionell badrumsinredning. Badkar finns både i modern stilren design med raka linjer, eller lite mer gammaldags om du föredrar en retro- eller vintagekänsla. Gemensamt för alla våra badkar är att de ska vara bekväma för dig, en njutning för ditt öga och förstås hålla en lång tid.

Inred gärna ditt badrum med både dusch och badkar. Duschen är det mest praktiska på morgonen eller efter träningen. Med ett badkar däremot kan du njuta och slappna av då du har lite tid över och vill ta hand om dig själv. Hos oss hittar du också handdukstorkar i olika storlekar. Har man en gång använt en handduk från en handdukstork vill man alltid ha det. En varm, skön handduk på morgonen är en bra början på dagen.

Låt ditt badrum visa vem du är

Inred ditt badrum till att passa dig och din familjs stil och behov. Våra tvättställ finns i flera olika utföranden och du väljer själv om du vill ha en rak och stilren design eller lite mer mjukt och klassiskt utformade. Badkaret kan du gärna låta vara lite mer än just ett kar att bada i. Ta gärna ut på svängarna och våga dig på ett designat badkar som fungerar som ett blickfång i badrummet. Gör badkaret till ett eget hemmaspa med badprodukter och vackra ljus. En detalj i badrummet som man kanske inte ofta tänker på i inredningen är blandaren. Den kan dock göra helt olika intryck beroende på vilken stil du väljer. Här är ofta ett bra val att välja ett utförande som passar badrummets övriga inredning. Förvaringsskåp är mycket viktiga eftersom ett badrum med prylar överallt förstör helhetsintrycket. Med praktiska och snygga tvättställsskåp och högskåp organiserar du enkelt handdukar, burkar och annat. Hitta dina personliga favoriter och låt hela badrummets inredning avspegla den du är.

Vi på Skånska Byggvaror håller vad vi lovar

Ge ditt badrum ett lyft och nöj dig endast med kvalitetsprodukter - det lönar sig i längden. Skånska Byggvaror erbjuder dig inte bara högkvalitativa produkter, utan också smidig hemleverans. Beställ redan nu vad du behöver för att fixa ditt drömbadrum! Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden