Tillbehör innerdörrar


Att det är detaljerna som gör det lilla extra har du säkert hört många gånger och det stämmer verkligen. Hos Skånska Byggvaror hittar du mängder av tillbehör till innerdörrar i olika stilar.

Stäng och lås dina dörrar med stil

Hos Skånska Byggvaror hittar du rätt sorts handtag och lås för innerdörr. Vi erbjuder allt från mässingshandtag till toalett och badrum, till stilrena moderna varianter i rostfritt stål eller aluminium. För bostäder där du vill bevara den äldre charmen passar ett handtag i krom och svartmålat trä mycket bra. Handtagen är utvecklade för låskistor enligt svensk standard och under varje modell på hemsidan finns bruksanvisningar och tips på hur du snabbt och lätt monterar upp ditt nya handtag.

Handtag och foder

Genom att skapa en enhetlig stil blir ditt hem mer harmoniskt och ett nytt handtag är en prisvärd lösning för att snabbt fixa stilen. Passa på att även byta ut dörrens gamla trösklar och foder mot nya i samband med handtagsbyte, ett foderset i massiv ek blir fint tillsammans med ett stål- eller aluminiumhandtag och ger en elegant och modern känsla. För handtag i mässing och trä passar ett vitt foder till dörren.

Kvalitet från Skånska Byggvaror

Hos oss på Skånska Byggvaror hittar du kvalitetsprodukter för personliga innerdörrar. Ända sedan starten 1965 har vi värnat om kvalitet och service till våra kunder och när du handlar från oss erbjuder vi alltid fri frakt. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden