Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer

Tillbehör innerdörrar


Olika tillbehör till din innerdörr är detaljerna som gör det lilla extra. Här hittar du innerdörrshandtag och andra tillbehör som passar till innerdörrar i olika stilar.

Innerdörr - handtag och lås

Hos Skånska Byggvaror hittar du rätt sorts handtag och lås för innerdörren. Vi erbjuder allt från mässingshandtag till stilrena moderna varianter i rostfritt stål eller aluminium. För bostäder där du vill bevara den äldre charmen passar ett innerdörrshandtag i krom och svartmålat trä mycket bra.

Du kan få innerdörrshandtaget med nyckelskylt eller toalett / badrumsbeslag beroende på var innerdörren finns placerad. Detta ingår alltid. Handtagen är utvecklade för låskistor enligt svensk standard och under varje modell på hemsidan finns bruksanvisningar och tips på hur du snabbt och lätt monterar upp ditt nya innerdörrshandtag.

Innerdörrshandtag som fixar stilen

Genom att skapa en enhetlig stil blir ditt hem mer harmoniskt och ett nytt innerdörrshandtag är en prisvärd lösning för att snabbt fixa stilen. Passa på att även byta ut dörrens gamla trösklar och foder mot nya i samband med handtagsbytet.

Nyfiken på våra innerdörrar?

Kanske blir du sugen på att byta hela innerdörren istället för bara innerdörrshandtaget? Här hittar du alla innerdörrar. Vi erbjuder smidig hemleverans. Läs mindre

Sortera

13 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden