Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER

Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

Storlek

Tunnelväxthus


Våra tunnelväxthus är för dig som älskar att odla och vill ha ett prisvärt och praktiskt alternativ. Njut av att kunna tidigarelägga växtsäsongen samtidigt som du även kan förlänga säsongen till långt in på hösten, ända in på vintern i vissa fall. Detta är chansen att odla allt från egna tomater, gurkor och squash till vattenmelon och alla kryddor du älskar.

Klara väder och vind med växthustunnel

Vill du ha ett kvalitetsväxthus och värdesätter hållbarhet och funktion har du kommit rätt. Skånska Byggvaror säljer stabila och robusta tunnelväxthus som är anpassade för att klara av det svenska klimatet med snö. Det finns helt enkelt ingen anledning att montera ned växthuset på vintern. Kan det bli bekvämare?

Tunnelväxthus kanalplast

En växthustunnel är enkelt att montera och sätta upp jämfört med många traditionella växthus och kanalplasten ger dina växter ett bättre klimat då det inte blir lika hett i växthuset som det kan bli med ett glastak. Våra växthus har dessutom en UV-skyddande polykarbonat som ger extra skydd åt dina växter. Helt enkelt de bästa förutsättningarna för odling!

Odlingsglädje med tunnelväxthus

Vi vet att odlingsglädjen är viktig och att odla i ett tunnelväxthus kommer ta dina odlingsdrömmar till nya nivåer. Välja bland många olika storlekar och flera modeller för att matcha dina ambitioner. Välj sedan att inreda med odlingslådor och pallkragar eller odla direkt i jorden. Bara din fantasi sätter gränser för vad som blir möjligt, kanske är det dags att bli självförsörjande? Läs mindre

STOR VÄXTHUSKAMPANJ
20% RABATT

20% rabatt på mängder av växthus och växthuspaket. Hitta din favorit!

Missa inte träväxthuset Växa.
Beställ senast 27 maj.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden