Behåll utelivet längst av alla - beställ och montera nu. Se aktuella kampanjer här. Gäller till och med 29 juli.

Entrétak och skärmtak


Ett entrétak eller skärmtak över din entré fyller flera funktioner. Ingången till dit hem blir än mer välkomnande och trevlig. Samtidigt skyddar du både ytterdörren, dig själv och dina gäster från regn om det är en sådan dag.

Entrétak och skärmtak för entrén

Att sätta ett entrétak över ytterdörren både förändrar utseendet på ditt hus och skapar ett praktiskt och behagligt skydd. Precis som med ytterdörren kan du skapa en personligt prägel på din entré genom att välja mellan olika utföranden och material. Vissa entrétak passar funkishuset medan andra passar till en traditionell trävilla. Oavsett hur just ditt hem ser ut kan du hitta din favorit här.

Välj ett entrétak i din stil

När du väljer att skapa ett extraskydd ovanför dörren ska det vara både snyggt, skyddande och passa stilen på ditt hus. Här kan du välja mellan entrétak i trendriktigt glas, mer traditionella plåttak och vackra skärmtak och farstutak i trä.

Hitta rätt tak för din dörr

Ditt nya entrétak ska också passa både måtten och utseendet på din ytterdörr. Har du valt en ytterdörr i en modern stil så vill du att entrétaket ska matcha det valet. Har din ytterdörr en mer traditionell och gammaldags stil kanske du hellre väljer plåttaket eller skärmtaket i trä. Det fina är att du kan mixa och matcha som du vill. För att ytterligare addera till trivseln väljer du ett entétak med LED-belysning. Läs mindre

Sortera

20 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden