Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER

Filtrera

Nya produkter

Passar till

Tillbehör badrum


Börja dagen på ett bra sätt! Vi har tillbehör badrum som gör tandborstningen och morgonduschen till ett rent nöje. Smart förvaring gör det lätt att organisera dina badrumssaker.

Detaljerna för ditt badrum

Med rätt detaljer skapar du det perfekta hemmet. Det gäller även för badrummet och vi har allt du behöver för att ge toalettutrymmet det där lilla extra. Hos oss hittar du till exempel badrumsaccessoarer som krokar och hängare som gör det lätt att hålla ordning på handdukarna. En snygg toalettpappershållare gör större skillnad än man kan tro. Eller varför inte satsa på gammaldags badrumstillbehör? Oavsett vilken stil du föredrar har vi de rätta detaljerna för våtutrymmet.

Enkla sätt att förnya badrummet

Vill du ge badrummet ett lytt men inte genomföra en hel renovering? Ett tips är att byta ut handtag och knoppar på till exempel badrumsskåpet. Kolla exempelvis våra snygga porslinsknoppar. Eller kanske föredrar du stålhandtag i en tennfärgad design? Oavsett hur dina behov ser ut har vi alltid en lösning för dig. Att förnya badrumsinredningen är lättare än du tror och hos oss hittar du alltid inspiration för hemmet.

Skånska Byggvaror har allt för badrummet

Glöm inte heller betydelsen av lådor och förvaring i badrummet. Här kan du förvara handdukar, tvål, tvättmedel och allt annan som du behöver i badrummet. På Skånska Byggvaror kan du alltid hitta det du behöver och få fri frakt. Läs mindre

40% RABATT PÅ NORO

Köp två valfria produkter från varumärket Noro och få 40 % paketrabatt. Gäller Noro badrumsmöbler, duschar, blandare, toalettstolar, handdukstorkar, speglar och badkar. Blanda hur du vill.

TILL NORO SORTIMENT
Beställ senast 27 maj. Rabatten dras i kassan.
Sortera

31 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden