Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer

Filtrera

Nya produkter

Produkttyp

Takfönster


Takfönster med smidig hemleverans och låga priser – dessutom med vår prisgaranti!

TAKFÖNSTER SOM SLÄPPER IN LJUSET OCH FRISK LUFT

I samarbete med Velux presenterar vi takfönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en trivsam innemiljö. Velux är marknadsledande i Sverige och du erbjuds en mängd valmöjligheter. Allt från ett brett utbud av storlekar till olika materialval och glastyper. Oavsett vilket val du gör skänker du ditt hem massor av härligt ljus och frisk luft.

VELUX TAKFÖNSTER I ETT BRETT UTBUD

Vi har både takfönsterkupa och kombinerade takfönster i svart eller vit kulör. Välj mellan pivåhängt. Har du ett badrum som du önskar släppa in ljus via taken rekommenderar vi Velux Solo 7 somlevereras med Velux komplett smyginklädnad i underhållsfri PVC som klarar luftfuktiga miljöer.

MÖRKLÄGGNINGSGARDINER TILL TAKFÖNSTER

Med några av våra takfönster kan du skaffa mörkläggningsgardiner som håller ljuset borta helt både dagtid och kvällstid. Den reflekterande aluminiumbeläggning på baksidan håller solens starka värme utanför under sommaren och under vintern håller den kvar värmen i ditt hem. Fördelen blir att du sänker husets energibehov som kan innebära sänkt energikostnad. Läs mindre

10% rabatt
på takfönster

Just nu får du 10% rabatt på alla våra högkvalitativa takfönster från Velux. Beställ senast den 8 juli.
Sortera

6 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden