Filtrera

Färg

Mönster

Beställ tygprover


Med en fönstermarkis från oss på Skånska Byggvaror, ser vi till att hålla solens varma stålar ute men dagsljuset når fortfarande in. Fönstermarkisen är ett traditionellt solskydd som passar både till den lilla stugan men också till villan. Markisen monteras utomhus på fasaden och fälls in och ut helt efter era önskemål, beroende på hur högt eller lågt solen står. Fönstermarkisen manövreras med antingen utvändigt eller invändigt dragband alternativt med motor. Låt markisen bli en detalj på huset och matcha den med fasaden genom vår breda vävkollektion som består av ett 20-tal vävar.

Fönstermarkiser har en rad fördelar för dig som villaägare. Upptäck skillnaden med dessa modeller som du beställer smidigt och enkelt på Skånska Byggvaror. Välj mellan modeller i flera olika färger.

Viktig investering för huset

Ett råd till alla villaägare är att satsa på markiser. Markiser skyddar inte bara mot solen, det är även viktiga för att skydda husets golv och väggar men även möbler mot färgförändringar. Förändra huset genom att installera markiser. Fasaden får en ny karaktär med hjälp av markiser. Vi har stort urval av modeller i många olika stilar. Montering av fönstermarkiser är enkelt och när du beställer material från oss medföljer givetvis tydliga instruktioner och du kan snart se fram emot att njuta av markisernas svalka.

Att välja rätt markis

Vilken typ av markiser ska man då satsa på? Hos oss hittar du alltid bilder och inspiration som hjälper dig att välja modellerna som passar just ditt hus och dina behov. Vi har markiser i en mängd utföranden och du har fem års garanti mot mögel, blekning och röta. Vertikalmarkiser skyddar mot solen samtidigt som du har fri sikt ut tack vare ett screentyg. Välj och skräddarsy storlek, modell och inredning efter utrymme och behov.

Skånska Byggvaror villaägarens främsta val

Beställ solskydd smidigt och enkelt på Skånska Byggvaror. Vi skickar helt utan kostnad inom hela Sverige. Kolla igenom vårt stora sortiment och beställ markiser redan idag. Läs mindreSortera

31 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden