Tillbehör ytterdörrar


Vem vill inte ha en vacker entré? Med tillbehör till ytterdörrar från Skånska Byggvaror har du möjlighet att ge din dörr en touch som blir pricken över i:et.

Extra tak ovanför dörren

Med ett vackert entrétak ovanför dörren riskerar varken du eller dina gäster att bli blöta innan ni kommit in i hallen. Hos oss hittar du olika modeller för att kunna designa din ytterdörr i den stil som du vill ha. Ett tak i genomskinlig polykarbonat och konsoler i snyggt stål ger ett modernt och stilrent intryck, medan vårt svarta tak passar lika bra för klassiskt röda hus med vita knutar som till moderna husbyggen. Taket finns tillgängligt i olika storlekar och har inbyggd belysning.

Gör ytterdörren personlig

Visa din och din familjs stil redan vid ytterdörren! Med olika detaljer har du möjlighet att göra entrén personlig. Vi har handtag till ytterdörr i olika modeller som passar ihop med entrétaken, exempelvis har vi ett handtag i svart mattlack och en annan modell med förnicklat handtag. Vilket passar ditt hus bäst? Olika form på fönster ger helt olika uttryck och hos Skånska Byggvaror hittar du både rektangulära, halvmåneformade och smårutiga fönster.

Rejäla byggvaror från Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror säljer rejäla kvalitetsprodukter för hus och hem och vi är stolta över våra varor som alltid levereras fraktfritt. På hemsidan hittar du mängder av bilder och inspiration för ditt kommande projekt. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden