EXTRA HELGERBJUDANDEN - Gäller 25-29 april Se kampanjerna här

Det finns få saker som är mysigare än att krypa ned i ett spabad efter en lång dag på arbetet. Slappna av ensam eller ta något kallt att dricka med dina vänner. Tillsammans med Skånska Byggvaror får du nu chansen att skapa ditt eget spa och bastu därhemma. Investera i ett rum som du helt och hållet tillägnar avslappning och harmoni. På vår hemsida erbjuder vi ett stort utbud och hjälper dig med både rimliga priser och inspiration för ditt nybygge.

Skapa en trivseloas med både spa och bastu

När det kommer till spa och bastu kan vi hjälpa till ned i minsta detalj. Är du ute efter ett spabad, ett basturum eller behöver du komplettera med tillbehör eller en ny bastudörr? Botanisera bland mängder av olika varianter till ditt spa och bastu och välj en som passar dina behov. Det viktigaste för oss är att du kan realisera dina drömmar och vi ger dig verktygen du behöver. Välj färdiga lösningar eller ta del av ett smörgåsbord av paneler, ryggstöd och attiraljer som går att få i bland annat gran, ceder och asp. När det är dags för avslappning är det viktigt att alla detaljer passar ihop och skapar en enhetlig atmosfär. Låt ditt nya basturum eller spabad vara en social plats dit du kan bjuda både vänner och familj för en lugn stund. Välj moderna varianter med snygg LED-belysning, skön massage och högtalare. Låt fantasin flöda och inspireras av våra pålitliga varor till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Sätt en personlig prägel på ditt spa och bastu

Var inte rädd för att vara experimentell när det kommer till ditt spa och bastu. Hos oss kan du få tillbehör och funktioner som passar din smak och livsstil. Gillar du att spela musik samtidigt som du sitter i ditt spabad, välj varianter med Bluetooth-lösning och nicka i takt med dina favoritlåtar. Komplettera med en pålitlig trappa och ett dryckesbord för att verkligen lyxa till det. Finn inspiration till ditt framtida spa och bastu, och fantisera om ett drömhem som innehåller ett väldesignat basturum och alla de nödvändiga attiraljerna som förhöjer helhetskänslan. Har du redan en fungerande bastu och behöver endast uppgradera ditt bastuaggregat? Ett kvalitativt aggregat kan göra all skillnad och med några enkla steg kan du förvandla din bortglömda bastu till en plats som du mer än gärna spenderar några timmar i. Passa på att investera i några passande bastustenar och en panel som tillåter dig att ställa in precis rätt temperatur. Unna dig den vardagslyx som du förtjänar.

Skånska Byggvaror - Kvalitet för den seriösa hemmafixaren

Vi kan både spa och bastu och har sedan starten hjälpt seriösa hemmafixare att skapa drömhem. Hos oss på Skånska Byggvaror finner du en stor mängd av varor som gör att du kan botanisera och finna rätt ned i minsta detalj. Ta del av förmånliga erbjudanden och kom ihåg att vi alltid levererar snabbt och med fri frakt över hela landet. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden