Behåll utelivet längst av alla - beställ och montera nu. Se aktuella kampanjer här. Gäller till och med 29 juli.

Filtrera

Nya produkter

Paviljonger


Njut till fullo av vackra dagar i en av våra charmiga paviljonger. Hos Skånska Byggvaror hittar du produkterna som förgyller din trädgård och ger den ett härligt extrarum.

Bygg en paviljong själv

En paviljong är ett utmärkt sätt att skapa sig ett extra uterum på tomten, inte heller behöver du söka bygglov för paviljong om den är mindre än 25 kvadratmeter. Hos oss hittar du klassiska paviljonger där du kan sitta och njuta av ditt morgonkaffe eller bjuda in grannarna på grillfest. Paviljongerna är tillverkade i rejält trä och vi kan erbjuda obehandlade modeller som du själv oljar in och målar i den färg som du önskar. Du väljer mellan storlekar från 9 till 12 kvadratmeter.

Tillvalen gör paviljongen mer personlig

Välj tillval som passar fint ihop med ditt hus och som ökar paviljongens hållbarhet. Hos oss kan du välja till takpapp eller takschingel, där det sistnämnda valet ger taket ett vackert mönster, i köpet ingår även takspik. För att kunna utnyttja paviljongen under kyligare dagar kan du installera ett snyggt väggelement i glas. Det levereras i byggsatser som du monterar ihop själv efter bruksanvisning som finns att ladda ner på hemsidan.

Prisvärda produkter från Skånska Byggvaror

Välkommen till Skånska Byggvaror och till vår hemsida med mängder av bilder och inspiration för dina byggprojekt. Vi tycker att pris och kvalitet är viktiga delar och ser till att du får dina varor hemskickade fraktfritt. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden