Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer

Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

Typ

Storlek

Färg

Serie

Växthus i trä


Ett växthus i trä ger en unik känsla och träväxthuset smälter in i trädgården och de grönskande omgivningarna. En vacker plats för odling och umgänge som snabbt kommer bli en favorit.

Träväxthus med naturlig känsla

Ett växthus av trä ger en levande och naturlig känsla och materialets härliga yta gör att växthuset smälter bra in i din trädgård. Du kan välja att låta växthuset smälta in i naturen snarare än att skapa en massa uppmärksamhet i trädgården. Träväxthuset kommer att ge dig en plats att både skörda tomater och njuta av naturens skiftningar.

För odling och umgänge

Ett växthus kan du använda till så väldigt mycket - yoga, fika, middag, odling och avkoppling. Oavsett om du är odlingsintresserad och fokuserar på att odla och skörda, eller om du bara vill ha en vacker plats att njuta av kan du skapa en grön oas som möter dina behov. Många av våra kunder har lika stort fokus på odling som på att det ska vara ett rum att umgås i. Tänk på att köpa ett växthus där allt du önskar får utrymme och plats.

Sätt färg på ditt växthus i trä

Ett växthus tillverkat i trä kan du måla som du vill och ganska enkelt skapa olika uttryck. Vill du få fram det naturliga kan du betsa trästommen så att man ser virkets ådringar och struktur genom ytan. Men du kan också välja en färg som matchar eller skapar en häftig kontrast mot ditt hus. Med ett växthus i trä finns det många valmöjligheter! Läs mindre

STOR VÄXTHUSKAMPANJ
20% RABATT

20% rabatt på mängder av växthus och växthuspaket. Hitta din favorit!

Missa inte träväxthuset Växa.
Beställ senast 8 juli.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden