Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER
Längd 236 cm
Bredd 162 cm
Takåshöjd / Takfothöjd 217 cm / 181 cm
Väggar 4 mm säkerhetsglas
Integrerad sockel / Hängränna Ja / Ja
Yta 3,8 m²
Öppningsbara fönster 1 lamellfönster (svart)
Kulör Svart / RAL 9005
Garanti 10 års garanti mot tillverkningsfel
"Vi är så nöjda med växthuset. Vill gärna ge fem stjärnor. Passform perfekt, lätt att montera, håller tätt. Men. Bara det att jalusi glasen inte är slipade i ena kanten på alla de elva glasen är vi inte nöjda med eftersom det skall vara säkerhetsglas i hela huset och bara ena kanten är slipad på samtliga jalusiglas är inte så bra. Det blev tusentals bitar när en sådan skiva trillade ner. Vi plockar en o en annan glasbit ännu runt fogarna i plattorna fast vi dammsög. Vill nämna att många tycker växthuset är så fint. Så vi är riktigt stolta. Passar perfekt i en radhusträdgård. "


Ethel olsson billeberga, augusti, 2019

Utvalda recensioner

Ethel olsson billeberga

Vi är så nöjda med växthuset. Vill gärna ge fem stjärnor. Passform perfekt, lätt att montera, håller tätt. Men. Bara det att jalusi glasen inte är slipade i ena kanten på alla de elva glasen är vi inte nöjda med eftersom det skall vara säkerhetsglas i hela huset och bara ena kanten är slipad på samtliga jalusiglas är inte så bra. Det blev tusentals bitar när en sådan skiva trillade ner. Vi plockar en o en annan glasbit ännu runt fogarna i plattorna fast vi dammsög. Vill nämna att många tycker växthuset är så fint. Så vi är riktigt stolta. Passar perfekt i en radhusträdgård.

Det var ett bra växthus ni levererade. saknades en detalj. men den har anlänt nu,

I följande butiker kan du hitta ett visningsexemplar i denna produktserie. Notera att butikerna inte har lagerförda varor utan att de endast finns för visning.

Kanske är du också intresserad av

Fler produkter i denna kategori

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden