Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER

Vindstrappor


Fällbara vindstrappor gör det enkelt att ta sig upp till huset översta våningsplan. Beställ färdigmonterade lösningar till bra priser direkt från oss på Skånska Byggvaror.

Färdigmonterad vindstrappa till villan

Söker du efter en färdigmonterad vindstrappa? Då har du kommit helt rätt. Hos oss hittar du trappor som enkelt fästes i det befintliga hål i taket som leder upp till vinden. Oavsett hur dina behov ser ut så har vi alltid en lösning för dig. Anpassa trappans längd genom att justera trappan i höjdled. Om en trappas längd är 1200 mm kan max takhöjd vara 2800 mm. Det går även bra att kapa trappan för att anpassa till din takhöjd, enkelt och smart!

Enkel lösning för säker uppgång till vinden

Du öppnar luckan med en vridpinne och då fälls stegen ut. Trappa är gjord i obehandlad furu och på varje trappsteg finns ett halkskydd vilket ger en säker upp- och nedgång på trappan till vinden. Lås på luckan kan även öka säkerheten och varje steg blir även stadigare med en så kallad dovetail-joint. Vi har alltid en lösning för dig, oavsett hur dina behov ser ut.

Köp dina byggvaror på Skånska Byggvaror

Skapa en lättåtkomlig trappa till vinden. Beställ enkelt och bekvämt på Skånska Byggvaror, vi levererar inom hela Sverige. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden