Nya kampanjer – med priser som tål att jämföras! Endast t.o.m 19 juni – se alla erbjudanden nu

Hallförvaring


Bra förvaring är en riktigt smart investering för hemmet. Just hall och förvaring brukar vara ett område som många vill lösa på ett snyggt och praktiskt sätt.

Hall - förvaring i stort och smått

Här hittar du de smarta och snygga detaljerna som hjälper dig att hålla ordning i hallen. Hatthyllor, klädhängare, skohyllor och smarta krokar för cykelhjälmen.

En optimal hall - förvaring som sväljer allt

Behöver du se över hela ditt förvaringsbehov i hallen gör du det enklast med en sluten förvaring med skjutdörrar eller garderober. Med skjutdörrar kan du använda hela höjden upp till taket och du kan anpassa garderobsinredningen bakom efter just dina behov. Oavsett hur dina behov ser ut så har vi alltid en lösning för dig.

Våra 10 bästa tips för din hallförvaring

Behöver du inspiration och tips inför ditt förvaringsprojekt i hallen kan du läsa våra 10 bästa tips för hallförvaring här. Läs mindre

Upp till 40% rabatt
på populära skjutdörrar

Passa på att skapa din drömförvaring till rabatterade priser. Just nu får du upp till 40 % rabatt på utvalda skjutdörrar. Välj mellan olika storlekar, design, färger och material. Alla våra skjutdörrar är tillverkade i Sverige. Gäller utvalda skjutdörrar till och med 19 juni.
Sortera

16 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden