Behåll utelivet längst av alla - beställ och montera nu. Se aktuella kampanjer här. Gäller till och med 29 juli.
BREDD 720 mm
HÖJD 2000 mm (kapbar)
DJUP 560 mm
KLÄDSTÅNG 648 mm
HYLLPLAN 19 mm melaminbelagd spånskiva
STOLPAR, KONSOLER OCH KLÄDSTÅNG Naturanodiserad aluminium
KULÖR Vit / NCS S 0500, glansvärde 40
ANTAL SPOTS (LED-BELYSNING) 2 st
GARANTI Se köpvillkor
"Detta är våran 3:e garderobsinredning med skjutdörrar som vi beställt o de har o fungerar alldeles utmärkt lång tid framåt. Inredningen är stabil o lätt att montera, jag/vi kan varmt rekommendera dessa om man vill ett utrymme som sväljer mycket inventarier. Det bästa med inredningen är att den är anpassningsbar så att det bli vad man önskar."


Peter Gårdarv, februari, 2019

Utvalda recensioner

Tobias Duberg

Suveränt bra och praktisk inredning!

Peter Gårdarv

Detta är våran 3:e garderobsinredning med skjutdörrar som vi beställt o de har o fungerar alldeles utmärkt lång tid framåt. Inredningen är stabil o lätt att montera, jag/vi kan varmt rekommendera dessa om man vill ett utrymme som sväljer mycket inventarier. Det bästa med inredningen är att den är anpassningsbar så att det bli vad man önskar.

Webban

Bra förvaring med bra kvalite, lätt att montera

Stabil och prisvärd vara

Nathalie

Superfint och rejäl garderob, superbra och snabb service då ena dörren var fraktskadad. Enda minuset är att det behövs många olika bits och borr att byta mellan när man monterar, annars en väldigt prisvärd garderob

Instruktionerna var relativt enkla. Dock när man skulle borra fast fästen i aluminium pinnarna så var det ett spår där man skulle borra och detta gör att borren gärna börjar vandra då den inte får rätt anliggning mot materialet och det till följd med att man använde en 2mm borr gjorde att denna gick av om man inte var uppmärksam på att den började kliva.

I följande butiker kan du hitta ett visningsexemplar i denna produktserie. Notera att butikerna inte har lagerförda varor utan att de endast finns för visning.

Kanske är du också intresserad av

Fler produkter i denna kategori

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden