EXTRA HELGERBJUDANDEN - Gäller 25-29 april Se kampanjerna här

Filtrera

Nya produkter

Ytbehandling

Tillval

Grepp

Tvättställsblandare


Det kan tyckas vara en liten detalj men rätt typ av blandare kan faktiskt lyfta hela badrummet. Hitta en modell som passar eller förnyar stilen i just ditt badrum hos Skånska Byggvaror.

Blandare med olika stilar

Skånska Byggvaror har blandare i många olika stilar så att du kan hitta en som passar din inredning. Välj mellan strama blandare med modern stil för det stilrena badrummet eller en mer traditionell blandare för badrummet i äldre stil. I sortimentet har vi allt ifrån moderna engreppsblandare till mer klassiska blandare med två grepp för varmt och kallt vatten. Vi tillhandahåller även blandare med funktioner som är snälla mot miljön och sparar vatten. Våra blandare kommer från varumärken som Damixa och Hansgrohe med flera.

Hitta blandare i rätt stil

Hos Skånska Byggvaror är det lätt att hitta din stil av blandare bland våra olika modeller. Du hittar nyproducerade blandare med äldre utseende samt hypermoderna varianter i sortimentet. Känns det ändå svårt att välja rätt kan föreslår vi att du ger dig själv lite tid att titta på bilder och inspiration för badrum. På så sätt kan du få helt nya idéer för ditt eget badrum.

Hitta rätt blandare hos Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror erbjuder förkromade blandare i många olika utföranden. Läs mindre

Sortera

19 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden