Visar kommentarer 241 - 300 av 846

   43,7 %
   42,1 %
   9,0 %
   3,1 %
   2,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Stefan Zetterberg

Klockren service av kundtjänst och av säljare i Bäckebol inför köpet. Leveransen sköttes perfekt Inga som helst skador på materialet. Pris och kvalitet är jättebra - Vi har fått mycket beröm av grannar mm.

CJ

Bra gedigna fönster som verkligen uppfyllde alla förväntningar

Lars-Göran Lundén

Har påbörjat grundet ännu så länge och just kopplat golvvärme systemet. Det har varit lite transportskador på vissa byggdelar, men detta har lösts på ett smidigt sätt av skånska byggvaror. Golvvärme systemets instruktioner skulle behöva uppdateras, bl.a står att det ska provtryckas 8,5 bar men systemets säkerhets ventil är ställd på 4 bar. Det räcker förmodligen med att fylla systemet och lufta med propylenglykol/vatten 30% / 70% ca 1-2 bar och se om trycket håller sig. Propylenglykol är snällare än Etylenglykol som är rena giftet. Att sätta värmeslingan ovanpå armeringen enligt Skånskabyggvarors instruktion är föråldrat och inte rekommenderat, skaffa mtrl att sätta slingorna ovanpå isoleringen istället. Så långt allt bra.

Kerstin

Man fick varorna snabbt. Fick reklamera två dörrar pga repa. Men de byttes ut utan problem.

Stefan

Bra leverans, väl embalerat, enkelt att montera, jag är helnöjd med mitt uterum

Bra glas o superfina

Ewa Andersson

Vi är helnöjda nu när dörrarna är på plats. Både snyggt och stilfullt, vi har verkligen uppgraderat vårt uterum. Nu ser vi fram emot vintern, för att se hur det funkar. Vi är medvetna om att vi inte köpt det mest täta partiet, men vi nyttjar inte uterummet vintertid. Hoppas bara på att få det frostfritt. Ewa Andersson norrköping

Monica Nonset

God kvalitet.Enkel montering.Isolerer bra mot lyd også.Fornøyd med at de er skyvbare.Kompakt og tette mot regn.

Kristian

Enkelt att montera, även för en person. Glidskenorna gör det smidigt att öppna upp då det behövs och iom dubbelglas behåller man värmen på kvällen

Jussi

Stilren och tidlös design. Förhoppningsvis förlänger uterummet säsongen någon månad för oss i mellan-Sverige.

Olle Nääs

Mycket bra är helt nöjd.

Kaikol

Isolent 30 i vinröd färg förhöjer verkligen utseendet på vårat uterum. Isolent 30 ger ett solid och robust intryck. Ett litet minus för monteringsanvisningen för hopsättningen av ramen (original design). Bör förtydligas.

Adde

Stabila och snygga partier! Smidig montering

Allt är bra !!!

Agneta Körberg

Bra enligt vårt behov Dessutom mkt bra kundservice

Roland Löving

Bra produkter till låga priser. 100% NÖJD

Mikael Dansäter

Hej jag gillar designen ger en fin helhet. Kvalitet var jättebra . Negativt är tydligare instruktioner men det är väl det lilla problemet när varan är bra????????

Tobbe W

Enkelt att beställa, enkelt att montera, kanonbra hemleverans till dörren ????

Nils-Olof Nilsson

Finns inget att klags på, en bra prisbild och rikligt med detaljer följer med. Hade defekta låscylindrar, fick nya via kundservice och fick bra respons av dem.

Stabilt,snyggt, bra pris. Väl packat vid leverans.

Bra kundservice och fina varor.

Kanonfina dörrar som absolut uppfyller våra önskemål!

Lätta att montera och bra passform

Ewa och Baard Ludvigsen

Skånska Bygg! Bra produkt bra leverans. Mycket bra transport . Ett speciellt stort tack till Eran telefon kontakt en super bra dam som var exakt och duktig

Bra beskrivning, lätt att montera.

Kp

Snabb leverans. Allt fanns med i leveransen. Tydlig bruksanvisning. "Känns kvalité". Överensstämmer med produktbeskrivningen på hemsidan. Bra!

Rejäla partier, snyggt och prydligt

Gunnar S

Superbra kvalité på virket och material i överflöd ingick i leveransen. Toppen helt enkelt.

Är jättenöjd med produkten, leveransen och bemötandet hos Skånska Byggvaror.

Lars Christensson

5 stjärnor för passform, montageinstruktion, mycket för pengarna!

Hasse

Mycket enkel montering och tydlig instruktion. Det enda som man kan anmärka på är att om alla rglar är i våg från början så blir hålet lite för stort om man följer anvisningen om övermått på höjden.

Jonas

Smidigt att beställa och perfekt med leverans hela vägen hem. Mycket nöjd med partierna.

Klart prisvärd.Enkel att montera.Håller absolut för ett behagligt klimat i vårt uterum som blev klart i oktober.

Ellinor och Anders

Har ej monterat det ännu men allt var med och det ser väldigt bra ut, tackar för god service

Tommy Brunn

Produkten var presis som jag hade förväntat mig

Louise Stensnäs

Jag är mycket nöjd. Den är snygg, stabil och verkar vara av mycket god kvalitet. Har dock just fått den installerad så hur den fungerar i längden vet jag inte i dag. Tror dock att den håller vad den lovar.

Bra kvalitet, bra passform, till och med låsningarna fungerar utan problem till ett bra pris, kan inte bli bättre. Mycket bättre grejor än t. ex Willab.

Robusta och med lås i båda dörrar samt både ut & invändigt. Snygg design och rejäla. Smidiga att öppna och väldigt prisvärda.

Christer

Mycket bra kvalitet, lätt att montera samt snygg design

Hasse S

Mycket välgjort väggparti som också fått bra recensioner av våra grannar. Tips när ni monterar fästbeslagen på väggskenorna, sätt en liten tejpbit på varje så slipper ni problemet att dom rasar ned. Snabb leverans, välpaketerat och framförallt god service på kundtjänst.

Snygga dörrar snabb leverans ,alltid trevliga på skånska bygg!

TL

Bra monteringbeskrivning. Lättmonterad tog c:a 1,5 tim. bra isolering i dörrarna kan sitta i uterummet och läsa blir ej störd av väg&vindbrus. Mycket bra produkt.

supernöjda

Thomas

Riktigt bra kvalite. Det som jag hade önskat är att golvskenorna kom i rätt längd och att skenorna var förborrade. Lite tydligare byggbeskrivning. Kortare väntetid när man ringer supporten , över en timme i väntetid är inte så kul.

Banipal Baranou

Ni är bäst Allt kom som det var lovat. Vid retur av en beställning så gick det väldigt smidigt. Vid leveransen så gick det också jätte smidig. Chauffören ringde 1/2 timme innan. kan inte säga något annat än berömma nu vet jag vem jag ska vända mig till Och kommer starkt rekommendera er till de som bra produkter med snabb och smidig leverans och kundservice

Bra hela vägen! Från leverans till utförande!

Fredrik Lundberg

Kan bara rekommendera Skånska byggvarors uterumspartier. Vårt uterum blev kanonbra!! Kom bar ihåg att läsa instruktionerna NOGA.

Tommy Malmgren

ALLT FUNGERADE SOM DET SKULLE

Kjell Andersson

Jag har installerat annat fabrikat tidigare, och jämfört med dessa har Ni mycket högre kvalite . Komponenterna är stabilare och med högre pressetion. Ett minus kan vara leveranssäkerheten med avseende på antalet komponenter som levereras, och till vad dom skall till.

pejo

Enkelt, bra, prisvärt.

Lasse

Har köpt Isolent uterumspartier !Bra och snabb leverans Lätt monterade och är jätte nöjd med dom. Stabila och kan rekommendera dessa , Köp gärna lite dyrare lönar sig .

Bengt

Ett litet minus då det var ett felplock, och när jag ringde och meddelade detta så skulle det ta ca 2 veckor att få rätt grejer trots att det fanns på lager. hade fått en 2-räls, men skulle ha en 3-räls L=2500.

Ante Hansson Ystad

Bra grejer - snabb leverans

Ronnie Månsson

Snabba leveranser ,jättebra service och ett trevligt bemötande

Snabb leverans passar otroligt bra,men instruktionen kunde vara bättre.

Så fräscha och fina glasdörrar. Bra med lås. Jättenöjda!

Anders

Mycket nöjd med produkten! Bruksanvisningen inte solklar. Nöjd kund!

Bernt Mollenberg/Stockholm Huddinge

Mycket trevlig och hjälpsam personal, inget krångel, snabb leverans, Tack!

Kent Hagerman

Perfekt passform på allting.Enkelt att sätta in.Byggbeskrivning u.a.

Per Flodsson

Den perfekta
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden