Visar kommentarer 601 - 660 av 846

   43,7 %
   42,1 %
   9,0 %
   3,1 %
   2,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Överlag mycket nöjd med både kvaliten och utseendet på uterummet. Själva stommen var enkelt att montera, men tycker att beskrivningen av taket och dörrpartierna var inte av högsta kvalite. Dock tack vara duktiga killarna/tjejerna på supporten så löste sig det mesta. Dock är jag lite förvånad att man inte skickar med täcklist till dörrpartierna upp och ned till, ett litet miss. Återigen, I det stora hela så får det 4 av 5 stjärnor.

Anders Gard Luleå

Bra kvalité och stadig konstruktion. Dock blir det mycket spill av kanalplastkonstruktionen. Dåligt för miljön och min börs. En hel skiva är oanvänd. Låsen på insidan i fönstren sitter för nära hörnstolpen så det blir svårt att öppna och låsa med nyckeln.

Johan Klang

Hade fått en 5 om cylindern/låshuset var av bättre kvalité. Monteringsanvisning var obefintlig (alltså väldigt dålig) superservice av skånska! Jag är väldigt nöjd annars över produkten och skånska byggvaror.

Snabb frakt, snäll chafför. Skjutpartiet var lätt att montera (-kapningen av skenan) Kvaliten känns okej :)

Paulo Tawi

+ Bra produkt. Lätt att montera. Mycket bra kundtjänst och snabb leverans när något var fel. - Dålig passform på handtagen, låsen är tröga (man behöver smörja dem). Någon dörr var dåligt monterad. En skena var inte bra urfräst vid vatten "hål". Slut omdöme: Helhetsintryck nöjd.

Bra med valfri het så man kan göra sitt äget

Snygga produkter väl emballerade och oskadda, OK instruktion för montage (skulle kunna vara LITE TYDLIGARE i vissa moment). Snabba reaktioner på komplettering! Hel nöjd!!

Oscar

Gick fint att installera, synd att inte alla över och under skenor är kapade i rätt längd.

utmärkta

Fantastisk säljare Christian som får fem av fem möjliga. Vi hade pratat med er tidigare, men dem lyckades inte få ihop måtten. så utan Christian hade det inte blivit något uterum. jag hoppas också att han toppar lönelistan hos er, för han kan inte jämföras med dem andra vi hade kontakt med. När det gäller partierna hade två dörrar färgavskrap. Allt är inte på plats, så än sålänge.

Hoppas jag är lika nöjd när jag monterat ihop det hela

KEL

Bra produkter till vettiga priser och snabb leverans.

Partierna känns rejäla och var relativt lättmonterade enl personalen.

Funkar bra. Jag köpte "Design", listerna till insidan var av svart gummi, kanske inte vad jag hade tänkt mig då jag har vitt virke.

Larsson

Som något vanligt lämnar instruktionerna lite till byggaren att lösa, det borde vara bättre med bilder än teckningar.

Lars-Gunnar Fasth, Träslövsläge

Mycket trevlig personal, bra aviseringsrutiner, Tidsbestämd ankomst av mina varor. Bra kvalitet och bruksanvisningar. Supernöjd kund.

Lite svår med att bygga men det blev hur fint som helst när det blev klart, Dock är låset svårt att använda vilket jag tycker man skall åtgärda!

Hans-Eric Johansson

Motsvarade mina förväntningar i denna prisgrupp

Lätta att montera, känns gediget.

Nils Nilsson

Lite svårt att förstå monteringsanvisningen. Låt alltid en ammatör granska monteringsanvisningar och ge kommentarer

Jörgen

allt va bra men tyckte det va alldeles för dålig instruktion hur man skulle montera det

LÅ Björklund

Bra produkt men en helt urusel monteringsanvisning.

Thomas K

Monteringsanvisning något luddig. Nycklar nästan omöjligt att vrida vid låsning samt upplåsning, låset sitter förnär skjutdörrs karmen. där av 4 av 5 tummen upp annars.

Tacksamt om man från leverantörens sida på förhand meddelar till kunden att skenorna måste kapas om du inte har turen att välja den 1/10 partier som levereras färdigkapade.

Allt bra förutom en väldigt svårbegriplig monteringsanvisning.

Kjell Hovland

veldig fornyød med kvaliteten og levering av skyvedører, kommer til og bestille mer fra dere. Mvh Kjell

Stabil konstruktion och dörrarna glider lätt.

hale

Partierna är ej färdigmonterade på plats enär lite snickarjobb återstår.

Veiny Eriksson

Varorna var bra. Det har blivit snyggt när de är monterade, men etiketterna som var klistrade på fönstren var mycket svåra att få bort. Klistret lämnade fläckar på rutan som tog evigheter att tvätta, skrubba bort. BYT KLISTER!!

Elin

Mycket nöjd!

Roger Andersson

Enkelt att montera och absolut allt fanns med i paket och lite till:-) Verkligen bra passform.

Nicke Lundström

Verkar vara mkt god kvalite, dock dras betyget ner ngt pga ngt oklar beskrivning hur man monterar ihop partiet. Behöver vara mer tydligt där i instruktionerna.

Hans Lind

Finns en del oklarheter i monteringsanvisningarna som man kan förtydliga. Fick hjälp med dessa när jag ringde.

Kom i tid Passade bra Monteringssats saknades. Kom som postpaket,men svårt följa leveransen SMS efter 6 dagar

Mats Persson

Glas- och dörrpartier samt kanalplast är av mycket bra kvalité. Dock höll inte det levererade virket samma nivå. Lite skevt och skadat, vilket innebar att en regel fick bytas. De andra, skeva och skadade, virkesdetaljerna kunde användas efter tillsågning.

Prisvärt. Om jag fick önska skulle ni justera placeringen av låset till fönster- och dörrpartier så det inte tar i karm-blecket när man vrider om nyckeln (Isolent S30). I vissa fall går inte nyckeln att vrida runt ett varv.

Lenart

Ger mycket för pengarna.En fördel (jämfört med tillexempel Halle) är att man kan I samband med monteringen välja hur dörrarna ska skjutas.Kvaliteten känss bra, och monteringen var ganska enkel.

Sven-Arne

Skulle vara 5 om det vore bättre instuktioner

Bengt

Väldigt bra !!! Lite synd att man inte fick info att man e tvungen o kapa ramen så att den passar glasen man får med ramen

Mats

Verkar mycket bra och stabil konstruktion. Lätt att montera men mycket "småplock" i form av plastpluttar, gummiremsor mm. Men det måste väl vara så. Det blev bra och snyggt.

Hade monteringsanvisningen varit litet mer detaljerad så hade det varit 5 stjärnor.ex översiktsbild F kunde vara F1 och F 2 skulle vara utmärkt osv.

Yvonne Blom

Partierna känns stabila, är snygga och lätta att öppna.

"ser bra ut"Har inte hunnit montera än.

Roger Brimstad

Ett litet problem uppstod då jag skadade skruvskallen på den vitmålade skruven till stäng/öppnahandtaget. Går det att få nya? I övrigt var det enkelt att montera dörrpartierna, bra manual som medföljde.

Allt är till belåtenhet, dörrarna går mjukt och fint samt hade god passform. Vi är väldigt nöjda.

Bo Eliasson

Bra men dålig beskrivning.

Bengt

Monteringsanvisningen kan vara tydligare.

Jan-Olof Andersson

Kanalplasttaket var bra+Isolent uterumspartier. Men låset till dörrarna var svåra att öppna o stänga. Har även smörjt låsen?

JK i Alingsås.

Monteringen av fönster är svår med de medföljande skruvarna då kvalitén är dålig på skruvarna. I övrigt bra bemötande av såväl transportören som kundtjänst.

Oscar

Snabb leverns, och bra dörrar med riktigt bra isolerade glas.

Svajac

Bra uterums glasparti, bra passform lite otydlig beskrivning men efter kontakt med kundtjänst så redde vi ut problemen.

Marcus Wårdmark

Har inte haft det så länge så det är svårt att göra en helhetsbedömning. Men monteringsmässigt så har det varit bra information. En utvärdering om ca ett år kan vara bra för att göra en mer rättvis bedömning om ni vill ha utvecklingsfeedback

Mats källman

Kvalitetsprodukt rätt igenom förutom låsen, har problem med dom.

Verkar vara av bra kvalitet, stabilt och dessutom snyggt. Montering skulle kunna förbättras, det är svårt att klara av den om man är helt ensam vid uppsättandet.

Bra kvalitet till mycket bra pris. Enkelt att montera.

Är mycket nöjd med både leverans och produkten.

fredrik

bra prisvärt bra passform

Magnus

Hej! Inte full pott pga leverans skador och att täck brickorna i svart plast inte sitter kvar på nederdelen av partierna, dom som täcker glid spåret över rälsen! Även listen som anlägger mot nästa parti vid stängt läge vill glida neråt mot rälsen!

Simon Ljungqvist

Mycket prisvärt jämfört med konkurrenter

Den hade fått full pott om det inte varit för att en av dörrarna inte gick att låsa. När jag undersökte varför visade sig att blecket kolven låser mot var för låg. Närjag sedan justerade fick jag borra ett nytt håll för att kunna flytta upp låsblecket...
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden