Visar kommentarer 541 - 600 av 846

   43,7 %
   42,1 %
   9,0 %
   3,1 %
   2,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Tomas Edberg

Samtliga 70cm dörrar fungerar perfekt men det är 1st 80cm dörr som skrapar bort färgen från skenorna (kan den vara skev? går det att justera Tacksam för svar.

Bra men önskar mer flexibla mått

Lars Håkansson, Karlskrona

Produkterna bra, men anvisningarna är inte OK. Ex: med leveransen av kanalplasttaket, medföljde en anvisning tidigare år, men det fanns en nyare och mera detaljeras på nätet/hemsidan. Ställde till en hel del strul, då måttangivelserna var betydligt tydligare på den nyare. Borde finnas monteringsvideos på Youtube, likt andra tillverkare har. Men generellt är Skånska Byggvarors produkter (kanalplast & skjutpartier (vår/sommar/höst) mycket bra produkter! Rekommenderas!

Agneta Asplund

Jag har aldrig varit med om en så dålig beskrivning. Helt urusel. Ikeas beskrivningar framstår som fantastiska jämfört med er.

Eva

Fina och kvaliativa produkter. Känns rejäla och stabila. Något vaga monteringsinstruktioner. Ett av partierna var felmonterat från fabrik. Det var inga problem att få ett nytt men det tog ytterligare en vecka.

Uterummet blev jättefint. Jag ger fyra stjärnor för att kanalplasten som var med inte räckte utan jag fick ringa och be om att ni skulle skicka en skiva till. Blev då väl bemött av en trevlig flicka men byggfirman jag anlitat för monteringen fick vänta en och en halv vecka på att den saknade kanalplasten skulle komma och jag fick betala firman för någon eller några fler anslutningstransporter och några arbetstimmar mer.

J & R

Det som drar ner en stjärna är den otydliga beskrivningen men är jättenöjda med resultatet.

Om monteringsbeskrivningen varit av bättre kvalité kunde det blivit en fullpoängare! Tyvärr var den alltför summarisk och utan förklarande textkommentarer, vilket gjorde monteringen onödigt komplicerad!

Lennart Lodin

En dörr skadad (sannolikt i transport). Reklamation sköttes snabbt och professionellt, förtroendeingivande hantering!

Erika

Det var lättmonterade produkter, dock var det krångligt att förstå längd och brädd på alla delarna.

Jan johansason

Det finns ingen täcklist över och under, som det finns på sidorna.

chricilla

Det mesta väldigt bra. Beskrivningen var däremot inte tydlig nog. Vi hade proffs som utförde uppförandet av altan, fönster och dörrar och ändå fick de huvudbry av beskrivningen och fick till sist ringa för att fråga. En liten video på you tube eller liknande hade varit perfekt. Nycklarna något korta då jag på vissa sidor har fyra fönster och på andra tre. Den sidan som har tre fönster blir nyckeln lite kort som gör att det kan vara lite svårt att låsa upp och låsa. Själva leveransen bör man ibland kanske också kunna vara med och bestämma lite själv då det är lätt att man inte har möjlighet att vara hemma vid leverans annars. I övrigt en mycket nöjd kund.

Jan Petersson

Låsfunktionen sitter nära stolparna vilket gör att det är lite pilligt att låsa

Lätt att montera, svårt att bedöma hur fönstren klarar av vår och höst-dagar då vi inte fått de på plats förrän i slutet av maj.

Bruksanvisningen kunde vara tydligare!

Har nyss monterat. Gick bra trots en inte alltför tydlig beskrivning. Blev dock lite besviken då 11 av 14 lyftstopp saknades på dörrarna. Har inte ännu reklamerat detta då telefonkön var för lång vid uppringandet.

Peter

Snygga, funktionsmässiga, bra leverans (så när som på två lås som saknades men som skickades senare med post) och bra service från butik.

Bosse

Svårt att läsa monteringsinstruktionerna. Pallen där rutorna stod på saknade en regel undertill. Var på väg att välta vid lossning från transportören!

Muhannad fakhri

Dörrnas nyckel jätte nära kanten. Då det är svårt att man lösa nycklar. Detta kan vara bra om det vara inte så nära. Tack

Björn Kulla

Hej ! Ända saken som jag är lite besviken på är att jag tycker dom går lite trögt, jag vet att isolerglas dörrar är trögare än enkelglas, dörrskenorna är rakt monterade, så det är inte där felet är, men går det att ställa hjulen något, eller kan jag ha något annat fel, avlyftningsspärren uppe har jag släppt helt ner, så det är inte den heller som ligger på, har provat andra fabrikat, och dom går lättare. Men annars är jag nöjd till 100 % med dörrarna.

Det är svårt att förstå beskrivningsanvisningen.

Fredrik

Funkade bra att sätta upp, kändes bra och tunga. Har bara haft dem uppe i 2 månader, över julen. Får väl se på sikt hur bra de är. Men so far inga problem. Allt komplett vid leverans och bra service... (bortsett från otrevlig kundtjänst en gång)

Sigge Wallin

Monterades för ca 1 månad sedan och har varit fria från frost ned till ca -15 medan grannar med enkelglas haft problem med isbildning. Nu har temperaturen gått upp ca 10 grader och därmed har bildats is på glaset, förmodligen p.g.a. kondens.

Stefan Claesson

Jag ville ha samma nyckel till alla lås, men fick två olika uppsättningar. Jag har påpekat detta för er och ni lovade att skicka nya lås, men dessa har jag ännu inte fått trots att det gått över en månad.

Är stabila i sitt utförande

Håkan Neldehof

Jag har ju handlat av er flera gånger och som vanligt är jag nöjd. Just dessa dörrar hade tyvärr en skada i den tätande gummilisten (den saknades på vissa ställen), men jag har ännu inte funderat på vad detta kan få för följder.. Jag får grunna på det. Av just denna anledning så dörrarna bara 4 av 5.

LTB

Ganska mkt jobb vid montage.

Kolmårdsbo

Låsen kunde vara förborrade till handtagen, lite krångligt att få till bra.

Produkterna var bra och lättmonterade när man väl fattade anvisningarna. Men emballaget uruselt köper man dörrar för nästan 40 000 så håller det inte ens för lastas av från lastbilen. Lägg nån tia till på emballering .

Mats nilsson

Lätt att montera och snabb leverans

Känns som man får det man bet alar för.

Peter Ohlsson

Bra och gedigna glasdörrar. Smolken i bägaren var den bristfälliga instruktionen, krävde en hel del funderande och testande innan man förstog hur det skulle vara.

Margita

Instruktionen var inte gjord för amatörer ! Jättesvårt att räkna ut vad ni menade. Jag tror att ni hoppade över allt som proffssnickaren tycker är självklart men som ovan montör av glasdörrar blir man gråtfärdig för att man inte förstår. När vi väl lyckats montera dörrarna så är vi jättenöjda förutom att låsen krånglar. Dem håller vi på och skruvar på för tillfället.

PA

Bra hela vägen från beställning till leverans. Montageanvisning och bitarna skulle kunna kompletteras med märkning för enklare montering. Helt nöjd med slutresultatet.

Tommy Modig

Jag har inte monterat Isolent S30-partierna ännu men jag bedömer ändå att det jag ser tyder på hög kvalitet på produkten. Kanske ger jag 5 stjärnor när jag fått allt monterat.

Peter Nilsson

Klena lås drar ner betyget. Önskar även tydligare beskrivning. Ytterligare önskvärt vore montagedetaljer i form av plastkilar. Åtminstone skulle detta vara ett tillval som erbjuds vid köp.

Christer Thorgren

Montagebeskrivningen kunde vara lite tydligare. Är man inte van att montera glaspartier kunde beskrivningen vara lite övertydlig, med inte bara bilder utan gärna att det med ord, beskrivs hur de olika momenten skall monteras. Ibland får man gissa och pröva, för att ta isär och börja om från början. Produkten är för övrigt jättebra.

Jesper

Produkten i sig är väldigt bra och funkar för oss när den väl är monterad. Problemet är egentligen bruksanvisningen. Man får gå igenom den ett antal gånger för att förstå hur man ska gå tillväga. Det blir lite att man till slut testar sig fram och gör fel innan man får det rätt. Den är allt annat än tydlig... Annars jättebra produkt.

Fredrik

Rejäla partier. Känns robust.

Jerry Svensson

Prisvärd men monteringsanvisningen kunde varit lite bättre

Montageinstruktionerna kunde fått vara tydligare. I övrigt är jag nöjd med produkten.

Ove Engström

Jag känner mig nöjd med både bemötande och produkter.

Conny Lindmark

Bra precision på glaspartierna,Det som är synd är att det blir så många olika nycklar. annars e allt supergreat

Jonas Emanuelsson

Överlag mycket bra. Lite svårt att få ihop första partiet, men sen gick det mycket smidigt när man viste ordningen på allt. Det enda som drar ner från högsta betyg, är att några hål för infästning saknades i de fasta fönstrena. Var dock inget stort problem, eftersom det gick lätt att borra nya själv. Kundservice för högsta möjliga betyg. Mycket trevliga och hjälpsamma.

Sylvia och Christer Lundius

Vi är väldigt nöjda med vårt uterum men inte så nöjda med instruktionerna för montering. Det var en dålig monteringsanvisning och vi fick ringa till kundtjänst 2 ggr och få hjälp trots att vi hade en erfaren snickare inhyrd.Där finns då inget alternativ för rådgivning utan man får välja reklamation vilket jag tycker är konstigt. Det var lång telefonkö. Jag kan oxå ifrågasätta varför man skickar ut olika låskolvar till de 3 glas partierna så vi hade 3 uppsättningar nycklar för att låsa. Vi har fått nya låskolvar med posten. Vi har fått väldigt trevligt bemötande i försäljningslokalen och av kundtjänst.

MVH Jan-Åke Lennartsson!

produkten är bra. men det fattades delar. kundstjänstens personalen borde vara bättre utbildad på det ni säljer. ringde tre gånger för att få en låskolv dom viste inte vad en låskolv är.beskrivningen var inte bra till fönstren.

Göran Svensson

Det har inte varit något problem utöver att avlyftsstopp sakandes på 4 av dörrar. Värre är surdegen med fönsteröppnare till växthus dår Skånska Byggvarors suppot dels far med osanning och inte erkänner något misstag.

Per Johansson

Det skulle ha blivit 5 stjärnor men låsen sitter lite trångt till på vissa av sektionerna och ibland är det svårt att låsa något parti, låshaken "hakar" inte i som den skall.

Pierre Nordgren

Fantastisk hjälp från kundservice!!

Ronnie Björkrot Vargstigen Köping

Har inte köpt komplett uterum utan glas, tak och limträ i delar. Nöjd med leverans, utförande och mycket nöjd med returhantering vid fel i leveransen. Kommer att återkomma som kund.

Mikael och Petra Andersson

Köpte fyra skjutpartier till vårt nya uterum. Frakt och kontakt funkade utmärkt, snabb leverans. Skjutpartierna är lätta att montera, vi är jättenöjda.

Lite krånglig att montera men fungerar perfekt när man väl listat ut hur den ska monteras.

Daniel Caesar

Precis satt upp mina isolent parti Det verkar hålla bra kvalitet,hoppas Även på det nu när hösten kommer. Dock ett minus att det var olika lås/nycklar till dörrarna,skulle vara samma cylinder till mina 8 sidor. Med vänlig hälsning, Daniel Caesar

Att femte stjärnan uteblir beror på att monteringsanvisningarna ibland är bristfälliga.

Irene Karlsson, Skogstorp

Saknades en takskiva och den fick vi vänta onödigt länge på trots att vi blev lovade snabb leverans eftersom vi hade snickarna där.

Sven-Olav Johansson

Mycket bra kvalite' men mycket tveksam monteringsanvisning, särskilt som leveransen var mycket förvirrad med en del för mycket grejor och en del som fattades. Detta medförde onödiga kostnader för hantverkarna!

Robin Schough

Bra produkt som är lätt att montera. Dock så sitter nyckelhålet för långt ut på fönsterkarmen. Blir trångt mot fodret.

Anders Lundström

Prisvärda. Prydliga. Lätta att montera. Övre och undre skenan på dörrarna borde varit färdigsågade. Nu blev snitten inte prydliga när man som privatperson fnattat omkring med en slö bågfil.

Erik

Supernöjd! Partierna känns rejäla men går ändå väldigt lätt att öppna och stänga. Hade dock önskat att plastdetaljerna som sitter på dörrarna hade varit vita istället för svarta.

Jag var tvungen att reklamera en dörr men reklamationen sköttes enormt smidigt och utan problem.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden