Visar kommentarer 781 - 840 av 846

   43,7 %
   42,1 %
   9,0 %
   3,1 %
   2,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Dålig byggbeskrivning, passningen i bjälklag är dålig. Att väggar bygger utanför stolparär inte beskrivet.

Katinka

Vi anlitade snickare för att sätta upp skjutdörrarna och det var krångligare än han trott innan. Två av dörrarna var skadade vid transport, rejäla skrapmärken, stora, så de var ej ordentligt skyddade. Efter klagomål blev ersättningen 1000kr för varor som kostat runt 24.000 och det tyckte skånska byggvaror var en bra ersättning. Handlar inte där igen.

Per Kram, Nässjö

Plastpluggar i mängd som har tvivelaktig passform. Infästningen av aluminiumskenorna klena och ej genomtänkta. Men huvudskälet till min besvikelse är att vatten rinner längs glaset ner i undre skenan för att därefter i skenans ändar rinna in på altanen. Mycket dåligt att inte vattnet kan avledas utåt.

johan sparre

Nyckellåsen för nära karmen Remsor som ska vara i dörrarna lossnar

Tomas

Ologisk konstruktion, vissa saker är förborrade andra inte. Även fast det är skall. Svårt att följa instruktionen, skulle vara en fördel om man la ut en film på förslagsvis på Youtube.

EW

Svårt att montera annars bra kvalité.

Kerstin Rosenkvist

Vi bytte ut taket från kanalplats till plåttak och då passade inte vindskivorna

Roger Karlsson

Dålig respons på reklamation. Saknade och trasig bräda samt skruv till dörrhandtag. Vid kontakt möttes jag med misstro och inaktivitet. Snickaren fick åka till byggvaruhus för kompletteringar. Har ej fått någon förståelse för merarbete o kostnad. Blev ombedd skicka bilder och kvitto på brädan som skulle ersättas med 75 kr. Ett ord räcker - uselt

Peter bengtsson

Skjutdörrarna går väldigt trögt och skuta i sidled.

HA

Anser att om man köper vår/höst bör isoleringen på färdigt uterum vara betydligt bättre. Glipor över skjutdörrar samt endast en 20-22mm bräda ger undermålig isolering.

Daniel

Fick inte grundbehandlad stomme trots att jag beställt det. Odugliga monteringsanvisningar och läcker in skarven mellan dörrräls och karm

Partierna är tröga att dra åt sidan, små handtag, vågigt glas!! ej plant.

Felaktiga glaspartier

Leif Sternheden

En verkligt skadad detalj och flera stolpar med småskador på Mycket svårt att få rätsida via kundsupport hos er eftersom er kundsupport inte har en aning om vilka produkter ni säljer.

Rummet blev bra och snyggt. det saknades dock några viktig delar som efter att jag ringt lovat att sända. Ni lyckades inte sända rätt antal prylar vilket ledde till att jag fick kontakta er igen men ni misslyckades då också. Fyra gånger fick jag kontakta er för att det skulle bli rätt. Kundmottagarna var trevliga men er logistik fungerar inte. Jag har tillbringat över två timmar i er telefonkö! och bygget försenades två veckor. Jag kan acceptera att det uppstår ett fel men inte den släpphänta och söliga hanteringen av felet. Jag tänkte beställa infravärmare från er men avstår. Jag kan tyvärr inte rekommendera er till mina vänner. Titta gärna på mitt ärende och lär av det. Besviken Kund

Fel på ett glasparti

Bengt-Arne Johansson

Blev förvånad över att Antrasit fönster är vita på insidan medan skjutdörrarna är Antrasit på båda sidor. Halva monteringssatsen för skjutdörrarna saknades. Jäkligt irriterande när man anlitat proffs till monteringen. Och Helsingborgs affären har inte grejor att komplettera med.

.

Hej Mit låga betyg baserar sig på att de 2 stolpar som skall fästas i huset var lika skall vara höger o vänster

Dålig bruksanvisning Svårt att få tätt ovan dörrarna Svårt att låsa vissa dörrar

Skjutdörrarna går ruggigt tungt. Trodde det var fel på dem eller att de var felmonterade, men de gick lika tungt i Skånskas visningsrum

Information om produkten och monteringen felaktig. MYCKET mer arbete än vad som beskrevs. Passningen sämre än väntat. Justeringar som överenskoms pga placering av byggnad fixades ej optimalt.

Michael Pilfors

Jättedåliga ritningar och dålig passform.

Leif Åhlund

Dörrar/ fönster bra. Dålig beskrivning på uppsättning. Håller med den som skrev att det vore bra med video. Ikea har bra bruksanvisningar på sina grejor. Fått fel sidstycken till ett dörrar och väntar på svar hur det ska hanteras.

Bengt-Göran Silverflod

I överkanten av glasdörrarna sitter det en "tygremsa", antagligen för att det ska löpa ljudlöst och smidigt, men denna remsa sitter inte fast i sitt spår vilket gör att den "dras ut", alltså blir synlig och hänger ner på fönstret. Jag har fått hänga av dörren och dra/peta tillbaka den i sitt spår men efter ett par öppningar av dörrarna kommer den fram igen. Ytterst irriterande. En annan detalj är att det plåtbleck som låskolven går in i när man vrider nyckeln var felmonterad så att låshaken gick inte in i hålet i blecket. Jag fick lossa blecket och flytta det uppåt en smula (det var möjligt), men då var inte hålet för den andra skruven i rätt läge. Jag har nu därför endast en skruv i blecket. I övrigt verkar produkten var OK.

Mats Wärmström, Sundborn

Inga direkta fel på produkten men uslare installationsanvisning har jag inte träffat på. Det gäller att vara egen uppfinnare för att få till det. Och varför följer man inte standard som ex 5" eller om man vill 120mm, nej då är det 126 mm viljet medför specialsågningar. 2 olika lister medföljer varav den ena framgår inte var den skall sitta. Kanske får jag användning till den någon annanstans. Köpte skanskas uterum för 20 år sedan men deras utveckling ligger inte på anvisnngarna. Fina fönster men vissa irriterande tveksamheter återstår, låsningen är ett annan del som behöver utvecklas.

Matts Landberg, Sala

Gummilisten som omsluter glaset var inklämd i aluminiumramen på ena långsidan. Nu gjorde jag "efter egen bedömning" demontering av aluminiumprofil på ena långsidan, frigjorde gummilist och monterade ihop med gummilist omslutande och tätande mot glaset. Glasruta kom på plats direkt, och Ni beparades frakt och hanteringskosnad p.s.s.

Dåligt att alla lister kommer löst,samt att man inte borrat färdiga hål

BJ

Lås för nära karmkant vilket innebär att nyckel hamnar för nära vägganslutning.

Det var mycket strul med leveransen och oproffsigt bemötande.

c.hurtig besviken

kvalitets känslan i dörrarna verkar ok men det vi inte förstår är varför ni inte mått kapat botten /topp skenorna när man mått beställer skjutfönster / dörrar att behöva kapa dessa själv verkar helt onödigt. jag har inget praktiskt problem att kapa men det ger er produkt ett intryck av att inte vara klart för leverans. dörrarnas bredd förutsätter ju ett exakt mått på skenorna och det är med det exakta måttet skenorna borde levereras.

Annika

Värdelös instruktion för byggnationen. Vi har fortfarande kvar byggdelar vi inte har en aning om hur de skall användas, då detta inte på något sätt beskrivs i instruktionerna.

Christian Holmberg

Det är glosor mellan fönsterrutorna på skjutdörrarna på partiet som är 3100 brett

Bra pris, montage och design men låsningen kan man strunta i för den är det sämsta jag varit med om

Mihdi

Nyckel är inte bra mycket svårt att låsa dörar

Magnus Åkesson

Har en del negativa synpunkter. Flera skenor var produktions skadade.Även ersättnings skenorna hade samma problem. Glaspartier från skånska byggvaraor: http://youtu.be/habnl8yC61s Ojämn kvalitet på glaspartier från skånska byggvar: http://youtu.be/lvzWNT0kyb4 Ojämn kvalitet på glasen, väldigt vågiga. Har fortfarande inte fått matchade nycklar. Skenorna borde vara kapade i den längd man beställt. Hjulen är inte heller helt jämna. Monterings anvisningarna borde vara mycket tydligare. Supporten kan dröja flera dagar med att svara.

Stefan Abrahamsson KSA Bygg

Helt ok bortsett från att man själv behöver kapa rälsen till vissa partier, det känns inte proffsigt att man enligt er beskrivning skall såga detta med bågfil (sågade mina i maskin men alla har ju inte en sådan) Med färdigkapad räls hade det lätt blivit en fyra Mvh Stefan

Johan

Ser bra ut men det är lite färg borta på ett antal ställen på dörrar och skenor. Sedan har gummilisterna tejpats ihop vilket gör att man får förstörda lister när man ska ta bort tejpen. Lister saknas. Riktigt otydliga instruktioner när man ska montera ihop ramen.

Svårt att få tätt i skarven mellan bottenlist och sidolist.

Mikael Sundh

Dålig monteringsanvisning, samt att förgjorda hål var felborrade.

Magnus Hermansson

Inte täta. Och ett fönster var felmonterat!

Dålig passform. Dålig ritning. Saknas saker fick köpa till saker för att få huset komplett.

Hängrännorna är platta. Stupröret är platt. Ringde Skånska byggvaror som skulle ersätta de skadade produkterna , men ingenting händer. Ni skulle maila mig en adress för att överföra foton. Ingenting händer förutom att ni skickar räkningen via ett inkassobolag. Snyggt jobbat!! Jag skulle få ersättning för de skadade produkterna i november -18

Benny Andersson

Alldeles för dragiga

Hej era instruktioner är fruktansvärt otydliga och svårtolkade!!

Jessica!

Skpnska bygg som företag är värdelöst på att skicka rätt grejer, beskrivningarna är helt värdelösa och ingenting stämmer eller är smidigt! Jag kommer aldrig rekommendera er, jag kommer varna folk från er!

Daniel Halvarsson

Riktigt dåliga produkter. Vågiga och fula glas på 80cm dörrarna. Flertalet av varorna var skadade och buckliga under emballaget alltså inte fraktskador. En av glas rutorna exploderade en natt av sig själv. Den inre av dubbelglaset så ingen som har kastat något från utsidan. Att glasen exploderar ska man räkna med enligt skånskas reklamationsavdelningen, helt normalt och inget dem ersätter.

Lars-Olof Lundh

Onödigt mycket småpillergöra, Ikeas varor är en barnlek att montera jämfört med er produkt. En ytterligare besvikelse är att dörrarna ej är justerbara. Isolerglas ?? Ja men hur blir det u-värdet på det som sitter runt om rutorna? Där går kylan rakt in. För att inte tala om tätningarna runt fönster-och dörramarna, kass!!!

Inte nöjd alls!

Saknades dörrar vid leverans, fel samt märke i dörren när den väl kom vilket resulterade i ny leverans av ny dörr. Annars nöjd men servicen och mottagandet gällande detta var allt annat än bra.....

Jag blev väldigt besviken på kvaliteten på allt trämaterial tillhörande uterummet, d.v.s. mycket under det jag hade förväntat mig. stora hålrum efter kvistar märken efter maskiner vid frammatning av virket enormt mycket kvistmärken. Jag kommer nog inte att rekommendera uterummen på Skånska Byggvaror till mina bekanta.

Mauri

Felleverad dörrar istället för fönster. Fel mått på dörrar. Dubbel leverans av plåtak? 2000 meter råspont leverer när behovet är ca. 200 meter. Åtta papprullar när behovet är tre rullar. Mycket tid i telefon för att byta till rätt och beställa retur. Inte återbetalning inom 30 dagar som villkoren säger. Väntar på returhämtning av råspont än i dag fast jag anmälde för två veckor sedan.

Anders

Svårt att betygsätta när ni ihop med er samarbetspartner inte är klara efter 2 månaders jobb.Lovade att det skulle varit klart till midsommar.

Lennart

Den lokala glasbutiken var 234% dyrare i sin ofert.

Glasen är det inge fel på men hela partiet med karm känns inte komplett. Blir massa extra jobb med att göra egna plåtar och täcka in karmen för ett snyggt montage.

Jens Boldreel

Inte komplett leveranc, fick vänta 14 dager på missing items.

Jessika

Fel saker skickades två ggr och leveranserna blev även försenade. Uterummet är fortfarande inte komplett med de tillbehör som ska vara med. Mycket dåligt. Inte heller har vi fått någon kompensation för detta. Kommer inte rekommendera Skånska Byggvaror till någon.

Hannah Håkansson

Då ni levererade skjutdörrar som var skadade, samt en balkongdörr som oxå var skadad och ersättningsdörren inte kommit än, vi skulle ha vara dörrar i början av juni, så känner vi oss väldigt besvikna. Dessutom saknades vissa delar, Och när ni skickade dessa kompletterings delar är dom i fel färg. Bemötandet hos kundtjänst har inte heller känts speciellt bra. Man har känt det som att man gjort något fel och som att man bara gnäller, men när man ska betala dryga 25 000:- för en vara så vill man ju gärna att produkten ska vara hel när den levereras. När det gäller funktionen så kan jag inte svara än då vi inte är klara med uterummet ännu eftersom vi inte fått hela vår leverans.

JW

Mycket dåligt att inte skenorna är förkapade när man köper ett komplett uterum.

Anonym

Det fattades en massa när leveransen kom. Det tog lång tid innan vi fick resterande varor. Både i första och andra leveransen var flera varor skadade. De var packade väldigt undermåligt. Det var svårt att reklamera för ingen ville ta på sej ansvaret. Till slut, när butikschefen på orten, fick veta detta så agerade hon direkt (eloge till henne).

Jon Onsbacke

Mycket låg kvalitet på passform, isolerrutor tätlist var vikt på flera ställen. Mycket skador på lack (antagligen ej transport) då skador fanns under blå skydd.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden