Visar kommentarer 421 - 480 av 846

   43,7 %
   42,1 %
   9,0 %
   3,1 %
   2,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Mycket nöjd med det färdiga uterummet. Uterummet var svårt att montera beroende på dålig montagebeskrivning.

Lars-Gunnar Wahl, Borås

Så långt är det mesta bra. Låsen är dock lite för tight placerade - det är svårt att vrida om nyckeln i ett hörn.

P-A

Bra produkt men väldigt tafflig installationsanvsning! Vid köp för tusentals kronor kan man förvänta sig bätter anvisningar och gärna även något på youtube, vilket övriga fabrikat har.

Anders Ramén

Bra kvalitet. Bra passform. Komplett leverans vid angiven tidpunkt.

Ivan

Bra kvalitet till bra pris. Jag är nöjd med skjutpartierna isolent vår/höst. Monteringsanvisningen är ingen IKEA men helt ok. Efter ungefär en månad pajade den yttre rutan i en av de skjutbara dörrpartierna och detta utan någon yttre påverkan. Ingen garanti på glaset enligt kundtjänst men jag fick en ny ändå. Det tycker jag är lite konstigt eftersom isolerkasetten ingår i konstruktionen.

Endast ventilationsfönstrens stängning/låsning var undermåliga. Annars bra

Rafal Sielczynski

Stomme inte helt ok. Man har spacklat för att inte se ojämnheter. Vid så hög summa förväntar man sig med kvalite. Saknades lister som vi fick vänta på i 2 veckor. Gick inte att hämta personligen.

Kvaliteten är bra, men motageinstruktionerna kan förbättras. Små och otydliga bilder.

Se komentarer på taket.

Magnus

Prisvärda grejer. Bedrövlig manual.

Ingvar Nilsson

Själva materialet är bra men monteringsanvisningen är litet av AHA-upplevelse - när man lyckats klura ut hur det skall sitta så begriper man vad anvisningen menar. Jag har arbetat många år med att göra bruksanvisningar och denna skulle kunna göras betydligt mer begriplig,.. och jag är ändå ingenjörsutbildad... Oavsett - när allt är på plats så verkar det vara väldigt gediget. Känns klokt ävenså att ha valt dubbelglas-varianten - otroligt tunga partier men det "strålar inte kyla" på samma sätt som enkelglas.

Täck brickorna i plast för skruv hål var svåra att montera. Annars funkade allt till belåtenhet.

Svante Paulson

Produkterna är helt OK, men ni har en del att jobba på för att erhålla ee bättre och tydligare monteringsanvisning. I många delar ofullständig och svårtydd.

Marginalen för montering av glasdörrar är för liten. Det borde vara tydligare vilket avstånd som krävs och mer marginal för att lyfta på glasdörrar på skenorna.

Sven-Erik

Hittade inte någon instruktionsfilm på Youtube. Det skulle ha underlättat mycket eftersom att alla bitarna i fönster- och dörramar kan vändas på minst fyra olika sätt när de skruvas ihop. Den tryckta instruktionen är svår eftersom att den på IKEA-vis bygger nästan helt på bilder och har alldeles för lite förklarande text. Men när vi ändrat och ändrat och till slut fått allt rätt, så blev det jättebra.

Martin Löwendahl

Lättmonterat men bitvis lite otydlig monteringsanvisning.

Lennart Simonsson

Dålig instruktion för intrimning av låsen annars bra funktion.

Jan Wiil

För mycket jobb att montera på glasdörrarna vilket man skulle gjort på fabrik. Otydliga instruktioner, tur att man kunde åka och titta på verkligheten, Svårt att få dörrarna täta regnar in nere vid golvet.

Inga konstigheter. Funkade bra med installation. Beställde samma nycklar till alla fönster, vilket resulterade i att jag fick dubbelt upp med lås och nycklar. Lite onödigt.

Bra produkt men dålig monteringsanvisning

Håkan Öbrink

Är rätt nöjd med allt om detta , förutom att de fattades kolli vid leverans och jag som hade snickare på plats skulle behöva vänta 3-4 veckor för att få ut nya varor gör ju att man blir lite besviken på eran service nivå och att det fattades 2 plast pluggar som skulle sitta i skjutglasramen. Men annars fantastiskt bra :)

Bra för det priset

Bra och stabila saker när de rätta detaljerna kom. Vid första leveransen kom felaktiga rälsar, skulle haft 3 stycken till 220 centimeter fönster och dörrar. De vi fick var 150 centimeter. Sakerna är bra men att vänta 2 veckor på att få de rätta rälsarna drar ner betyget för företaget och servicen betydligt. Svårt att rekommendera er till andra presumtiva köpare. Vår snickare var utan arbete under dessa veckor.

Har precis satt upp det och hoppas nu tt det blir toppen ??

Johan

Stabil och robust konstruktion som är klart prisvärd. En liten önskan är en tydligare bruksanvisning då den även förbryllar utbildade hantverkare, annars en mycket bra produkt som kommer förlänga utesäsongen på ett mycket angenämt sätt.

Ojämn kvalité på glasen , annars hade det blivit en femma.

Inga problem, fungerar bra, och passade bra in enligt specifikationer. Hade gärna sett en list för överkanten -köpte Design-varianten. Eftersom man ändå var tvungen att fixa något i överkanten kändes det som en inte riktigt färdig produkt. Dock inga problem att lösa.

Snyggt och gediget

Mona Sandgren

Produkten och leveransen toppen. Det som drar ned det hela är monteringsanvisningarna. krånligal

Mycket fixande innan man kan börja montera.

ingvar ros<én

bra kvalite enda klagomålet är krånglig monteringsanvisning

Önskar lite bättre monteringsanvisning för fönster

Ulf anvåg

Stomme. 5 Skjutpartier och tak 3. Pga mycket borrande och pillriga i förhållande till andra märke, även pillriga med lister Taket Detta var för uppbyggnad (av byggaren) Har precis blivit uppbyggt därför bara provat i 4 dagar MEN. Låskolvar!!!!!! 2 av en sort 4 av en annan DÅLIGT Dvs. Man behöver dubbla nycklar ! DÅLIGT

MJ

Ganska nöjd med mitt uterum. Den stora limträbalken i framkant bågnar nedåt lite på mitten vilket gör inpassning av fönsterpartierna med toppresultat omöjligt. Lite fula märken här och där.

Bra kvalitet, monteringsbeskrivning lite svår att följa

Fina och funktionella glaspartier som är bra.

Lars-Göran Berglind

Mycket bra passform, någon del med sprickor och kvist.

Sune Moberg

Produkterna är kanonbra, men leveransbolaget (DHL) är ett fullständigt fiaskoföretag, snarare en parodi kanske. Har aldrig kommit när dom aviserar, knappast samma vecka ens. Sista leveransen kom med en inhyrd kranbil, som också hade 8 paket med av nästa leverans. Skall totalt vara 11. Jag pratade med en kille i Karlstad som tyckte jag skulle åka till Bauhaus i Örebro. Då fick jag grejorna direkt. Nu väntar jag på glaspartierna och skenor till en del. Hur dom skall reda ut det utan någon fraktsedel på lämnade varor är en gåta. Tyvärr är det min sista beställning hos er. Blir för dyrt med hyra av skylift, hantverkare som bara drar pengar och väntar på aviserad leverans som inte kommer. Synd på så bra produkter.

Peter Haeffner

För det mesta alldeles utmärkt. Monteringsanvisningarna något krångliga att följa. Inte IKEA kvalitet. Bifogade ett antal komponenter för monteringen som inte skulle användas. Överkryssade i anvisningarna, kan varit vi själva som inte såg det initialt. Borde finnas med lite tips och råd om grundarbetet vad man skall tänka på. Urnöjda med vårt uterum.

Begus

Prisvärda partier, klar föbättring jämfört med det vi köpte för ca 10 år sedan.

Hans Å

Har inte byggt klart mitt uterum men det känns som produkten håller en hög klass!

Peter Hedenbergh

Uterummet levererades med bil utan kran, vilket medförde mycket extra arbete vid lossning. I övrigt bra. Viss material var för lite och viss för mycket

Jan Carlsson

Borde ha varit samma lås i skjutdörrarna. Ett var trasigt och reklamerat för snart två veckor sedan med löfte om att nya lås skulle skickas senast den passerade veckan, inga lås ännu. Lång kötid till reklamation drog ned betyget

Bra produkter men tyvärr fick vi byta en dörr för produktionsskada och även den nya vi fick var transportskadad! Nu har vi dock fått en ny utan skador. Servicen i samband med bytena har fungerat perfekt! Jag hade dock önskat en kompensation för besväret att byta dörr två gånger.

Björn Andersson

Enda som var lite snålt med var handtagen. Måste gå att få till bättre. Själv skjutpartiet jättebra

Kunde vara lite bättre bruksanvisningar / tydligare hur man skulle få ihop fönsterpartierna .

Dålig monteringsinstruktion

Toy

Dörrarna går efter vår smak för trögt. Bytte ut ett parti av tre P.g.a. Man fick ta i ordentligt för att skjuta dörrarna. Min fru orkade inte dra 3 av4 dörrar samtidigt!!!!??? För övrigt är vi nöjda

Fick inte med de tillbehör som gör att P-märkningen uppfylls. Men 2 samtal senare så skickades dessa separat. Lätta att montera.

Bengt Olofsson

Det saknas en del detaljer till uterummet . framför allt plåtdetaljer som måste finnas enl. snickaren. Instruktionerna för montaget var ok, men det är inget som en lekman klarar av att montera.

GC

Mycket prisvärt

Nicklas

Inte helt 100% passform. Monteringen kräver en hel del uppfinningsrikedom, främst i infästningen mot husfasaden. Några kompletteringar av lister för att förhindra vatten att läcka in behövdes.

Göran Nilsson

Har inte monterat ännu

Petri

Hade blivit en femma om instruktionerna varit något tydligare.

Jeanette Trechera

Varorna var bra. Bruksanvisningen innehöll dock info som inte gällde våra saker. Det blev lite förvirrande. Borde ha stått att det gällde en annan modell. Vissa smådetaljer saknades. Fick dem hemskickade i efterhand. Faktura skickades ut två gånger. Den andra efter att den första redan var betald.

Jag tycker att en del av stommen var klart överdimensionerad, bl.a. frontbalken som hade kunnat vara klenare. För övrigt har det mesta funkat bra.

Leveransen var perfekt ! Men beskrivningen kan kanske göras bättre lite svår förståelig på vissa ställen Själva glaspartier verkar bra men jag får vänta till i vår när det blir klart att användas för att sätta betyg men det verkar vara bra LH

Martin Frykman

Har inte monterat det än men det verkar vara bra kvalitet. En eloge till mycket serviceinriktad kundtjänst

Har ej börjat montera ihop, kan inte kommentera i dagsläget.

Henrik

Känns som det är bra kvalitet. Är nöjd med resultatet.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden