Visar kommentarer 481 - 540 av 846

   43,7 %
   42,1 %
   9,0 %
   3,1 %
   2,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

kunde funnits mes lite bättre plåtar o anslutningaför sidoanslutningar.

Rebecca Holm

Dålig placering av låsen, svårt att få plats med fingrarna.

Har ännu inte monterat men bedömmer utställningen

Peter Numerius

Bra. Om jag skall tyck något är det att låsen är krångliga då nyckeln hamnar nära sidostycke.

Bengt Janzon

Ställmått enligt beskrivning var inte korrekt. Dörrarna går något tungt kunde varit tre dörrar istallet Annars mycket bra kvalitet och lätt monterat efter justringar av öppning

Borde fått mer information vid inköp om lämplig version då jag redan då hade bestämt vattenburen golvvärme

Bengt Mogren

Bra grejer. Anvisningarna något bristfälliga i vissa avsnitt.

Pierre

Enkel beställning och förklaring på hemsidan. Blev nåt fel med några fasta fönster ändå, fick det avhjälpt med 2 nya ganska snabbt. Blev inget större hinder i vår ombyggnad från Classic oisolerat uterum till Isolent 30. Bra grejer, hyfsat lätt att montera när man gjort det förut. Dock kan viss info i monteringsanvisningarna vara tydligare, exempelvis montering av handtag och borrning av hål för lås och även generellt när man skall borra i lister, dörrar etc. Köpte till 16 mm kanalplast för att förbättra det befintliga 10mm kanalplasttaket. Byte till 32mm hade inneburit ombyggnad av takbalkar som jag ville slippa. Har funkat bra såhär långt. Har efter montage nu upptäckt ett fel i glaset på en skjutdörr, kontaktade Skånskas kundtjänst som omgående utan knussel gav besked att de levererar en ersättningsdörr. Lite jobb att byta och emballera för retur men hoppas det funkar.

K Johansson

Dålig beskrivning annars jättenöjd.

En dörr går trögt och det är snålt med plats att vrida om nycklarna när man skall låsa.

Fönster och dörrar är inte regntätt. Vatten rinner in.

En detalj som ni har missat,jag fick kapuilär verkan när snickaren satte dit aluminiumlisten på framsidan av taket, men så borrade jag hål i underkant och problemet försvann tänk på det Leif o Sumruam.

tommi

liten bula på ett fönster och dålig urstansning på en skena annars väldigt nöjd

JAN OLOV & GERD

Överlag positivt, det var synd att det var fel i leveransen och lång väntetid på rätt material. Vi fick hälften av ändprofilerna B4/ B5 till 50 mm kanalplasttak, resten till 32 mm som vi beställt. Problem med hantverkarna som ej kunde göra klart, fick ta hit dom ytterligare en gång. DOM HAR ANDRA SOM OCKSÅ VILL HA JOBB UTFÖRT:

Umeåbo

Köpte Isolent dörrar med dubbelglas, 280 cm bredd. Monteringen var jätteenkel även utan medhjälpare, dock var dörrarna ganska tunga. Beskrivningen var inte helt enkel att begripa sig på, någon hos SKBV borde se över dem och korrigera och förenkla samt förtydliga den. Hälften av monteringstiden (någon timme) var att försöka förstå vad bruksanvisningen menade, hade nästan gått enklare utan den!

Hade fått 5 om manualen hade varit tydligare

Monteringsanvisningen svår att tyda ibland.

TB

Bra produkt.

Anders Wallinder

Nöjd nu när uterummet är på plats, men ritningen var otroligt dålig. Vi fick gissa oss till mycket då det inte stod utförligt hur vi skulle göra. Dålig instruktion hur vi skulle montera in ramen för skjutdörrarna... Var ett tag riktigt förbannad ...

Dåliga/ svår förståliga instruktioner på nätet och de som medföljer köpet.

Konny

Allting funkade som det skulle.

Nicklas Schandersson

Lätt att sätta ihop skjutpartierna,lite svårare med taket.

Mackan

Känns som det är fin kvalité, lätt att montera. Tittade inte så mycket i själva beskrivningen under monteringen då jag som många andra tycker att den är halvkass men med lite sunt förnuft och en skvätt byggvana så är det inga problem. Vore jag skånska byggvaror hade jag gjort ett filmklipp som steg för steg visar exakt hur man skall göra. Då skulle vem som helst kunna montera detta.

Har nå endelig fått montert skyvedørene og er veldig fornøyd med produktet :-) Hvorfor jeg ikke gir toppkarakter (5 stjerner) er at låsen til dørene er veldig vanskelig å låse /låse opp pga for liten plass , ihvertfall for mine hender. Hvis vi har gjort en monteringsfeil er jeg takknemlig for en tilbakemelding fra dere .

Bättre tätningar när fönsterpartiet är stängt (onödigt drag) i övrigt utan anmärkning

Anders

Sammantaget kan betyget inte bli bättre än godkänt (2 av 5 möjliga) Monteringsbeskrivningarna är generellt bra, det finns dock några möjligheter att förbättra på några punkter, tex när det gäller kanalplasttaket. Det saknas till exempel ett moment där man skall kapa änd-listerna för att de skall passa i ändarna mot klämlisten. Kvaliteten på de bärande limträdelarna är godkänd, dock inte riktigt bra då det är små kvistar ur och finishen inte är där den skulle kunna vara. Kvaliteten på vindskivor och övrigt limträ är underkänd. Kvistar ur och hål i vindskivor skall inte förekomma. Kvalitet på glaspartier är för det mesta OK, dock inte på allt. Ett fast fönster hade en gummilist som inte sitter fast. Kvalitet på väggpanelsektion är återigen knappt godkänd med kvistar ur. Förstår att det inte är det grövsta virket när man pressar pris för denna typen av produkt, men jag tycker att ni kan göra ett bättre jobb med era leverantörers kvalitetskontroll på virkessidan.

Homogent och rejält. Bra JämO vid köp

Komplett uterum med bra medskickat material. Inget saknades. Tyvärr var två panel för takutsprång på sidorna trasiga. Det gör att betyget åker ned lite. Det borde de som packade materialet se att brädorna inte skulle skickas ut till kund. Vi fick sätta upp dem men det blev lite springor pga att de var trasiga.

Benny Borgström

Hej Då jag jobbar dom snickare och monterat uterum av andra fabrikat valde jag Skånskabyggvarors partier för att dom är jättebra och lätta att montera. Tycker dom är prisvärda och bra. Monteringsanvisningarna är lätta att förstå. Finns dock en del saker att tänka på.

Mikael Melin

Skjutbara glaset skulle finnas i flera bredder så att man får samma bredd på alla glas i varje sektion, problemet uppstår när man öpnnar och ska dra ihop dom att karmarna skrapar mot varandra tex. 2st 84cm och 1st 94cm

Fina skjutpartier.

Blixt

På det stora hela väldigt nöjd med inköpet. Dock är det såväl bilder och text som inte helt överensstämmer med hur det i praktiken ser ut. Rena fel som att man skrivit i "bakkant" när det varit i framkant och avsaknad av hur man bör sätta ihop olika delar. Men totala intrycket blir trots allt mycket positivt.

Överlag mycket bra produkter, men såklart finns det alltid utrymme för mindre förbättringar.

Allt bra men vet att vid montering så var det lite krångligt men låsfunktionerna på fönstren. Svårt att få upp låsen.

J

Överlag nöjd med köpet. Dock så följer det med en svart tätningslist till insidan av karmarna vilket drar ner helhetsintrycket när allt är vitt, även en del mindre detaljer som är i svart plast.

Om det gått att justera höjden på partierna i skenorna hade det varit en klockren 5a

MJ

Har inget att klaga på. Så jag kan bara rekommenderar era varor. Bra kvalité och snabb leverans

Bengt Hamberg

Bra: * Bra passform och rätt delar i leverans. * Byggbeskrivningar och ritningarna i överlag tydliga. Dåligt: * Saknar avstånd mellan skruvar på stommens ritning. Det vore bra med tips om hur tätt skruvarna bör sitta även på stommen. T.ex. reglarna som takbalkarna ska ligga på. Taket och skjutpartier är bättre på detta. * På stommen ritning ser det ut som att en takskiva ska ligga i mitten av taket men när jag skulle montera taket visade det sig att det var en takbalk som skulle ligga i mitten för att det skulle stämma med leveransen. Det blev att göra om och göra rätt.

Kristian ahrenberg

Jag tycker att uterumsystemet är grymt bra, men jag saknar en bättre monteringsanvisning som saknar viktiga detaljer.

Jonas ÄKarström

Gummilist som ligger i spåren uppe och nere har lossnat efter en vecka. Går att dra tillbaka men de släpper efter ett tag

Hans Eriksson Sollentuna

Jag hade gett er 5+ om det hade varit helt skadefritt från början. Kommunikationen oss emellan har fungerat bra , och ni har skickat ny vara istället för den skadade. Jättebra

kanon kvalitet men bruksanvisningen var usel då alla steg inte var I rätt ordning

manualen kan vara lite knivig att förstå

Juha Kortetjärvi

Bra kvalitetskänsla, snabb leverans

Chris

Glasen var bra synd bara att de sitter klisterlappar och tejp på varje del som är dryga att få bort..

FD

Lite knapphändig beskrivning,men annars klockrent!!!

Pheom

Anser dock att monteringsanvisningarna kunde vara bättre.

Bertil Österlind

inte helt lätt att förstå montageanvisninhgar vid en första genomläsning, skulle gärna se att c/c för skruv etc var angivet, lite mer detaljförstoringar för montage av skjutdörrar/-fönsterpartier

Mattias

Dom anställda hos er borde veta innbyggnadsmått på era produkter.

Monteringsanvisningen ok men kunde vara bättre. Lätt att montera men tycker att skjutdörrarnas karm (övre och nedre) kunde vara färdigsågade för bredden på de dörrar man beställt. Då kunde de även ha färdiga hål för infästningsskruven. Nu blev det en massa mätande, sågande och borrande. Svårt få bort limrester från glasrutorna efter era etiketter, kunde använt ett annat lim. Verkar annars vara bra kvalitet på produkten.

Bra uppmärkt på stommen med nummer men det var inga nummer i beskrivningen.

Montageinstruktionen svårare än det var i praktiken, bättre instruktioner, gärna i fyrfärg om man skall ge kritik

Kurt Andersen

Låset är för nära stolpen

Ulf

Dörrlås kärvar, svåra att justera.

Lauri Niemi

Produkterna var helt okey. Men jag påpekade till er om 4 dörrar som stog upp och ner på pallen när dessa kom, samtidigt beställde jag ytterligare en dörr med samma brett . Till min förvåning när dörren kom så etiketten med pilarna pekade uppåt alltså dörren skulle stå rätt men icke .Den stog upp o ner i alla fall. Det verkar vara enklare att vända etikett i stället att ställa dörren åt rätt håll. MVH:Lauri Niemi

Eva Lindqvist

Själva materialet och huset när det blev klart var mycket bra. Men beskrivningen hur man skulle bygga var under all kritik. Tur att vi hade hjälp av proffs, som också tyckte att beskrivningen var dålig. MVH Eva

Tommy Forsgren

Låsen måste bli bättre. Sitter för nära och är svår med lite grövre händer.

Lite trångt för dörrlåsen annars bra

Johan

Missnöjd med låsets placering - trångt.

Danne

Bra produkt till bra pris. Låskolvarna sitter otroligt tight men det funkar. Dock strul med en transportskada som kundtjänst hanterade otroligt dåligt och dessutom strulade dem med en faktura som jag inte skulle ha.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden