Visar kommentarer 841 - 900 av 1362

   48,6 %
   42,2 %
   7,1 %
   1,3 %
   0,8 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Jan lööf

Ni har fått en 5:a om det har gått o spegelvänt glasen , övrikt mycket bra

Christian Gruber

Varan uppfyller mina önskemål

Gabbe

Att göra en enklare beskrivning för montering. Med tydligare vad för mått som öppningen skall vara till varje enskild glasparti. I stället för massa korsläsning i tabeller

När allt är klart är vi nöjda med köpet men... * angivna mått har inte stämt, gäller både bredd och höjd. * vi hade förväntat oss att kunna öppna dörrarna från båda sidor, höger eller vänster, både på insidan och på utsidan. Alltså hade det behövts 2 handtag till.

Göran Lidh

Fungerade riktigt bra. Enda problemet var att det var skavt på två ställen. Ni skulle dra av 500:- men det har jag inte sett att ni gjort.

M.N

Hade fått 5 stjärnor om vi inte hade fått några transportskador . Nu hade vi tyvärr fått skador på 3 av varorna.

Lotta

Den blev bra. Hade velat ha möjligheten att kunna sätta handtag på både utsida och insida men vi kanske valde fel ordning på partiernas dörrar. Den produkten vi fick med på köpet var inte värd sitt pris. Jag hade blivit arg om jag hade beställt den och betalat det som den skulle ha kostat. Brädorna till rullhyllan/köksön var fastklibbade i varandra så fick lov att sprätta isär dem. De hade inte torkat efter målningen. Färgen lossnade från brädorna så den blev inte fin. Vi fick också lov att såga av brädorna som skulle sitta inuti för de passade inte i metallhörnen. Hur som helst satte vi ihop den men den ser sjaskig ut. Jag mailade er om detta men har inte fått någon återkoppling.

Christer Blom

Ser så här långt bra ut. Har dock inte monterat ännu, så vet ännu inget om passform eller om det fattas några monteringsdetaljer...

Längden på bottenskena och toppskena var lite för långa annars var allt perfekt. Lättmonterat och bra instruktioner. Leveransen fungerade utmärkt.

Väldigt väl inplastat, lite för bra ibland. Svårt att få av plasten utan att råka repa grejorna. Låsknoppar kunde hålla bättre kvalitet. Svårt att limma handtagen så de verkligen sitter. Annars bra grejor till lågt pris. Prisvärt!

lisa

En väldigt dålig monteringsbeskrivning!!! Några förtydligande ord här och var skulle inte skada! Är däremot väldigt nöjd med fönstren, både kvalitet och utförande. Leveransen kom på utsatt tid och en trevlig chaufför dessutom.

Produkten var helt ok, men leveransen var en katastrof. Den tog alldeles för lång tid och skånska byggvaror lovade utkörning vissa dagar, vilket inte stämde. Vi satt hemma i 2 dagar i onödan, då leveransen kom helt en annan dag.

Bra förutom att det inte går att få handtagen att fästa med epoxilim, handtagen lossnar.

Tonny Magnusson

Lite väl klen låskonstruktion men annars en väldigt bra product till bra pris.

Passar bra, men ni har ju helt fel yttermått så jag tycker att ni ska göra en rättelse på hemsidan så inte fler gör karm måtten för stora

Bosse

Det skulle varit trevligt om man hade kunnat välja vilken sida dörrarna skall skjutas i från.

Tore

Vet ej om det har varit en tankemiss från mig eller om det blir så att vissa handtag hamnar fel. skulle gärna se att det var handtag på båda sidor o dörrpartierna. annars nöjd.

Peter Ekström.

Leveransen av de glaspartier jag beställt levererades snabbt och bra. Bonusvaran jag fick på köpet var dock ej komplett. Efter en månad kom dock de saknade delarna. Jag är nöjd med leveransen.

Bra relation mellan pris och kvalitet. Leveransen kom på utlovad tid enligt orderbekräftelse. Låsmekanismen kunde kanske lösas på ett bättre sätt.

Lite otydlig beskrivning på hör man mäter för rätt mått på ramen (rutorna),före man beställer.

Lätt och montera tydliga instruktion

Alexander

Listerna lossnar kryper ur

Lite klarare måttangivelser i monteringsanvisningen. Tack

Jari

Nöjd med både varan , leverans och pris. Motsvarade beskrivningen.

Sten Strömberg

De var lätta att montera, det som skulle kunna vara bättre .

Per Hagstedt

Lodräta ändstolpar borde vara lika breda som total bredden för glidskenor. Ser lite billigt ut på utsidan. Löste det med egen vit vinkelplåt.

Larz Andersson

Bra kvalitet till bra pris. Smidig och snabb leverans. Enda negativa är att bredden på både fönster och dörrar är 1cm mindre än angivet mått.

Jan Lundh

Tätlisten lite klen och vill gärna krypa ut ur sin fals på enheter som öppnas och stängs. Kräver en stor exakthet i den lodräta rälsen vilket är svårt att uppnå. Kanske den borde vara lite styvare och rundad/fasad i kanten

Det är bra grejor! Men det är någon tätning som har lossat osv. Annars hade det blivit 5 stjärnor! ??

Margreth Johnsson

Produkten är jättebra. Det som hindrar att det blir 5 stjärnor är att bruksanvisningen för måtten borde vara tydliga. Vi fick logga in på hemsidan och läsa på produkten vi köpte då vi inte enkelt kunde läsa det i manualen.

Conny Karlsson

Bra fönster men eran beskrivning är utav helvete dålig gjort.

Mycket bra produkt bra finish på grejorna Snabb lev

Stig Lindberg

Jag är helt nöjd med uterummet. Har byggt ut tillsammans med ett tidigare köp 2012. Har upplevt problem med att få tag i balkskor med inre bredd på 55 mm. Borde kunna beställas i samband med köp. Annars hade det varit 5 stjärnor.

Bruksanvisningen är otydlig och bristfällig.Väl mycket metallspånor från tillverkningen i spåren.I övrigt känns konstruktionen stabil och bra.

anders

Prisvärd

Mats Larsson

Är helt okej. Vad jag irriterar mig på är om jag t.ex. har beställt ett dörrparti på 194 cm så får jag en golv och en takskena på 204 cm vilket innebär att jag måste stå och kapa dessa i rätt längd. Vad jag också funderar på är varför man ska göra öppningen 10 mm större och sen kila ner/ut skenorna när man istället kan hålla dessa färdiga mått som t.ex. höjdmått 199 cm vid dörrar och 119 cm vid fönsterglas. Likadant i breddmåttet t.ex. 194 cm. Funkar hur bra som helst . Innebär ju naturligtvis att man måste vara noga med att få allt i lod.

Mycket lätt byggt bra kvalitet bra pris

Allt utom insektsluckorn funkar bra. Dessa har inte samma profil som övriga dörrar/partier passa inte helt hundra enligt kunden.

Göran W.

Mycket prisvärt. Bra emballage och frakt. Skenor och rälsar kunde vara förborrade. Tydligare monteringsanvisning.

Magnus

Väldigt enkelt att montera, över förväntan bra,väldigt prisvärt

Ingela

Fungerar jättebra men de tunna listerna som ska dämpa åker sv och är inte så lätta att sätta tillbaka. Bra om de var limmade i stället.

Johnny

Billigt och prisvärt, lätt att montera trots den något krångliga bruksanvisningen.

NH

Allt är kanonbra förutom själva fastsättningen av handtagen. ??

PJ

Helt ok i förhållande till priset.

Thomas, Ängelholm

Lätta att montera, bra bruksanvisning . Handtagen är inte monteringsvänliga

Lätt att montera och uppfyller våra behov.

Bjørge Thorvaldsen

Fikk varene til avtalt tid, god service.. meget lett og sette opp.

Tobbe

Prisvärd samt snabb leverans.

Enkelt och smidigt

Lars Carlson

Svår att veta höjden på var man skall sätta den övre liggaren. Fick pröva 4 gånger.

SJ

Produkten bra. Bruksanvisningen inte så utförlig. Ringde och fick monteringsanvisningar - fick mått som inte stämde riktigt.

Bra priser, snabb leverans som kund är man nöjd.

Bra produkt Bra service när det gäller leveranser

Allt funkade bra .

Lars Hedin

jag tycker monteringsanvisningarna borde innehålla höjdmått på fönster å dörrar så man slipper jaga rätt på dom uppgifterna.

Bedrövlig manual. Jag betalar gärna för en textad version på svenska.

Lätt montage och snygg design. Är nöjd med resultatet.

Kunde stå hur hög "gluggen" ska va i byggbeskrivningen.

har köpt produkten tidigare och är väldigt nöjd med den. Den tål alla typer av väder vi har här uppe i norr!

Benny

Vansinnigt lätta att montera.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden