Visar kommentarer 1261 - 1320 av 1362

   48,6 %
   42,2 %
   7,1 %
   1,3 %
   0,8 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Fredrika Aavila

Finns inga bra beskrivningar varken på garagedörren eller fönsterna annars är det bra kvalité

Händig man med borrmaskin

Stadiga ramar, bra passform. Det fattades borrade monteringshål i en sida av en sektion, inget problem för en händig man med borrmaskin dock.

Willy Ask

hej! Vi köpte classic för ett antal år sedan av er varav ett blev igensatt med fukt (otätt), vi behövde komplettera med det samt ersätta en annan vägg med nya. Jag hade ringt och frågat om det passade vilket de också gjorde men profilen var omgjord och nu var det bara enkelglas mot dubbla i vårt gamla parti. Lite synd, men det framgick inte av hemsidan vad jag kunde se. Det påverkade mitt betyg negativt men var kanske inte relevant.

Amanda Broms

Dörrarna vi köpte är fina och matchar beskrivningen bra. Men vi är inte nöjda med kvalitéten. Tätningslisten mellan dörrarna släppte efter tre veckor och det verkar inte som att det går att laga på något sätt.

På grund av att glasrutorna inte att få rena, annars mycket bra

Fönsterpartierna var sneda och måste riktas, gällde de flesta. Gjorde kollen gm. Korsmätning. Det var enkelt åtgärdat med några slag med gummiklubba.

Peter Lind

Dåligt måttbeskrivning Allt är inte logiskt om man inte är en snickare??

Håkan Tjernström

Enkel att montera och mkt bra funktion. Jag hade gett 5 stjärnor om inte följande överraskning dök upp efter leverans. Informationen om att ett av partierna kan ha ett avvikande mått framgick inte i köpinformationen. Det ger naturligtvis ett minus för tydlighet om produkten. Vid telefonsamtal med kundtjänst hänvisades min fråga till att informationen fanns i monterings anvisningen. Verkligen för sent för att räknas som en proffsig och tydlig webb-försäljning. Man måste våga tala om en sådan viktig detalj, och delge kunden all information innan kunden gör ett val att köpa öppningsbara glaspartier. Att hänvisa till en monteringsbeskriving retade verkligen upp mig. Så där bör Skånska byggvaror göra en förändring omg. för att vinna mitt förtroende till framtida affärer.... TACK!

enkelt

andreas sehler

Billigt och bra, men borstlisten i överkant släppte på två dörrar. Inga problem, ringde kundtjänst som utan tjafs skickade 2 nya dörrar! Denna modell har ej ställbara hjul vilket försvårar när man har ett gammalt hus som inte är 100%rakt. Men känns stabila och snygga. Bättre pris är svårt att hitta.

Eva

Är svårt att förstå hur man ska sätta dörrarna.Lätt att gör fel så att man får göra om det. Finns ingen felmarginal då man inte kan reglera höjden på hjulet som glider i skenan.

Tydde

Fönster och dörrpartier var jättebra. Taket drar ner betyget, listerna som sitter i över och nedre kant var katastrof att få på, passform dålig.

Eva Wissing

Svårt att få tätt vid bottenskenorna då det lägger sig vatten i spåren. Vore bra med någon slags stopp i ändarna så inte vattnet rinner ut där. Fick regnet direkt på det tredelade fönstret och då uppstod detta fenomen så det rann in vatten i inbyggnaden. Annars bra till det priset. Intressant att se hur det blir i vinter när det lägger sig snö i skenorna.....

Camilla

Fönster Classic, lite svårmonterade. Annars funkar de bra

Håkan Eriksson

Att skenans konstruktionen inte är gjord för att sänka ner i golvet och att det bara är att lägga trallvirket imot är lite simpelt Nu löste jag det ändå att man måste limma dit handtagen tycker jag är lite simpelt

Staffan berglund

Ett problem uppstod en dörr saknas i leveransen och det märktes när jag skulle montera hoppas att den kommer till veckan

Man får vad man betalar för, nöjd utifrån det.

Billigt men bra kvalité.

Monica Johansson

Montering av dörrarna var inte helt okomplicerad. Jag hade gjort storleken på hålet enligt anvisning, men vid montage var hålet ca 10 mm för högt och brett. När jag sett till att hålet var i ok höjd var jag tvungen att montera dörrarna, med sidoskenorna på plats. Efter det kunde hålet justeras även i bredd, annars skulle inte sidoskenorna gå att få på plats. Kanske är något fel i mitt tankesätt, men detta var enda sättet att montera. I övrigt är dörrarna jättefina och jag är nöjd.

Ewa

Helt OK, har inget att klaga på men heller inget att jämföra med. Beställningen och leverans gick snabbt och enkelt för DENNA produkt.

Kari Uddström

Lätt att montera ihop allt, men jag tycker personligen att tätningslisterna sat väldigt dåligt och ville gärna glida ur och fastna emellen dörrarna. annars var det bra.

Lodräta Reflexränder från glasen.

Annelie

Okej, bra för det priset, svårt att få handtag och pluppar rätt, annars rätt ok med fler än 2 händer.

Hej. har ej börjat sätta upp fönster och dörr än, men taket var helt okej.

Lars G

Hantagen skall limmas, men INGET LIM medskickas. Paketen stod i Stockholm 1 vecka och efterlystes 2 gånger (första gången hittade SBV inte paketen) innan de levererades.

u.j

Dålig info efter man bestält Frakten tog alldeles för lång tid

LL

Gillar inte att glasen är märkta med ert namn.

Mikael L

Då priset ligger i undre klassen blir kvaliteten därefter. Glasdörrarna känns aningen "rangliga" men fyller sin funktion. Negativt att handtaget inte kan monteras på valfri sida av dörren, trots att kundtjänst lovade detta vid min förfrågan per telefon. Köpte dubbeldörr och tvingas nu gå in genom ena dörren och ut via den andra! Hade gärna sett dubbel-handtag på respektive dörr. Finns heller inte plats att montera extra handtag. Enkelt montage med bra beskrivning och kräver inga speciella verktyg. Går att montera på en person.

anders örtby vallsta

Dålig instruktion vi var tre stycken som försökte lista ut vad som menades. I datorn fanns en bättre version av instruktionen, men alla har inte tillgång till datorer. Handtaget skall limmas? Varför då, andra fabrikat skruvas det fast vilket är att föredra. En sak som gör mig förbannad är att innan jag satt fast dörrpartiet kommer en broschyr från er med ytterligare rabatt, skillnaden för mig var nästan 900kr. Må f-n ta Er. med hälsningar från en pensionär med en nu nybyggd pensiokuvös.

Sven-Olov Thörn

Alla dörrar och fönster var skadade i transporten, därmed hakade dom inte i som dom skulle svår skada att upptäcka. Pallen visade sig vara sned när allt var avlastat. Lister inte spärrade åker ut väldigt lätt.

Birger Hall Sværd

Bestællde dørrar och fønster. på en dørr saknades en rulle. (kom med post efter en vecka) Færgen borta i hørnen på två dørrar. (transport skador storlek som en femkrona) (Bilder kan sændas)

Bosse

Det hade varit bra om det hade funnits en distansprofil med till dom fasta partierna för att matcha höjden med dom skjutbara partierna.

Micke, Nynäshamn

Lättmonterat, snyggt - vill dock inte dela ut fem stjärnor så här snabbt efter köp och montering pga att jag tycker det ser ut som om ena profilen redan börjat rosta i ena änden....

Johan

Finns mycket mer att önska avseende instruktionerna, mått anges med minst 1 cm ställplats, kan det då vara 2 -4 cm också?? Ange tydligare vad det skall vara för mått - detta skapade mycket extraarbete

Leif Petersson

Helt OK, men vad jag upptäckte var att om man exempelvis satte ramen dikt an så gick det inte att lyfta in dörr och fönster. Dessutom är höjdjusteringen svår att klara av trots instruktioner.

S-Å Magnusson

Beskrivningen på hur skenorna skulle kapas stämde inte riktigt till skjutdörrpartierna, jag fick kapa dom kortare. Däremot stämde dom till skjutfönstren. Det blev lite krångel med upp-ner-uppmontering men blev bra till slut. Fick lite kompensation när jag beställer varor nästa gång men den lär nog frysa inne då jag inte har något mer bygge planerat.

Prisvärt

mötte förväntan

Andreas Edvinsson

Hej! Har inte monterat produkterna ännu Då tanken är att på sensommaren eller nästa vår bygga uterummet. Jag kan dock bedömma service och kvalitet. Jag tycker att partierna ger en kvalitetskänsla. Service från Skanska byggvaror var bra. Leveransen hade väl ett litet minus då chaufören ringed att han var på plats 2 timmar innan han skulle komma pågrund av att det var dagen innan midsommar och han började tidigare. Dock var han välidgt hjälpsam med avlasninten. Jag hoppas att jag kan få återkomma om jag har problem med monteringen.

Lars- Gunnar Hallman

Om beskrivningen varit lite bättre så hade det blivit fyra stjärnor.

Mikael

Bra och fina skjutdörrar till ett smidigt pris. Otroligt fult dock med vitlackade handtag som skall limmas fast på aluminiumfärgade profiler! Det såg rent för djävligt ut, så jag kör utan handtag.

Marie

Jättefina uterumsfönster! Att man måste kapa till ramen drar dock ner betyget! Varför kan de inte vara kapade i rätt längd? De borde ju bara vara att sätta ihop! I övrigt nöjd.

evar dekoration ab

allt är bra

Köpte fönsterpartier. Glasen verkar ojämna,(som i gamla hus)

Glenn Holmén

Allt fungerade bra förutom en dörr, det satt rullhjul även på ovansidan på den dörren så jag fick plocka isär den och ta bort hjulet.

Passar bra, lätta att montera, det jag kan klaga på var fel i i leveransen fattades två partier beställde 15 och fick13.Så jag fick vänta. 2 v på de sista två.

Bengt Åström

Mitt köp blev inte vad jag tänkt mig! De skjutbara glasen som levererades är vad jag kan se tänkta att sitta i en rad tillsammans för att kunna vara öppningsbara. Min uppfattning av era beskrivningar var att varje fönster var skjutbart för sig. Mina öppningar sitter inte alla i en rad, de är dessutom mellanrum mellan de som sitter i en rad. För att jag skall kunna använda de levererade glasen så måste jag kapa skenor och göra om mina öppningar för att glasen skall passa. Trodde att varje fönster/glas var skjutbart ett och ett. Har inte monterat glasen ännu så ni får mycket gärna komma med en lösning på mitt problem. Vänligen! Bengt Åström 076-8072121

Skadade partier, krånglig returnering, personen som tog emot samtalet borde få gå en kurs i hur man trevligt bemöter kunder som fått skadat gods.

Eriksson

Varan motsvarar väl vad man betalar, dock så har jag synpunkter på följande. 1. Partierna är aningen svajjiga, dvs ramarna runt glaset kunde vara kraftigare, men som sagt det motsvarar ju vad man betalar å andra sidan 2. Monterningsanvisningen är bedrövlig, karmyttermåttet stammer inte, man måste kappa glidskenorna ca 1-2 cm kortare än angivet mått. Beroende på längd. Dvs karmyttermått 1440 = 1443. 1940=1925. 3940=3920 Gör man inte det så "glappar" det mellan parti och sidokarm.

Roger

Dålig beskrivning på hemsidan ang måtten för inbyggnad av fasta partier

Abralars

Har valt ett enklare alternativ som passar mig utmärkt.

Fredrik H

Bra fönster, lättmonterat. Dock är skenor och U-profiler lite för ostyva.

Lennart Eriksson

Jag har inte plockat upp dessa ännu. Montage kommer att ske under April 2014

Rätt bra trots tunna alu-profiler. Duger gott till ett uterum för villan...

thorells bygg i valtorp ab

denna produkt motsvarar mina förväntningar vad gäller funktion och pris.

Mats Hagström

Saknades en omgång tillbehör kom snabbt med post. därav en 3:a

Thorsten Amnå

Passformen o monteringen krävde tre män. Krångligt.

Skogsnisse

Dörrarna är något tröga att öppna.

Roland Rundqvist

Dörrarna hakar lätt i varandra

Claes

Köpte två skjutbara fönster som rullar i en ram. Båda fönstrena var helt fel i diagonalmåtten. Det ena med 40mm och det andra med 28mm. Det gjorde att dom gled knappt i ramen och så blev det naturligtvis glep på sidorna mot ramen. Fixade till fönstren själv för att slippa allt tjafs och frakt över hela landet igen.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden