Visar kommentarer 1321 - 1362 av 1362

   48,6 %
   42,2 %
   7,1 %
   1,3 %
   0,8 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Produkterna, fönstren, var bra i sig, men det var fel mått på det ena fönstret.

Lars-Ejert Steifeldt

Ej genomtänkt konstruktion, handtag skall skruvas inte limmas. Reklamation: 2 st fönster satt hjulen upptill. Detta får bara inte hända.

Det fattades lister mm och väntetid för att få dom va ca 2 veckor. Inte ok!

Dan Andersson

Monterings instruktionerna var förvirrande och svår begriplig. Svårt att läsa ut vilken instruktion som gällde våran vara då alla system fanns medskickade. Det tog lång tid att starta upp arbet, första monteringen. Sen gick det hjälpligt (jag är byggnadsingenjör). Inget är för borrat och viss kapning av längder behövs. Själva partierna verkar vara okej och av hyfsad kvalite. Vi får se med tiden. Vid personlig kontakt var personalen väldigt service vänlig. Dock är det väldigt svårt att fåtag på någon om man vill prata om fakturan! Skb använder Qliro som skickar ut en digital faktura som inte gick att öppn. Efter flera försök att få en pappers faktura fick jag information via kundtjänten att jag måste ringa Qliro för att lösa mitt problem. Resultatet blev inkassobolag och extra kostnad på ca 500 kr. Inte imponerad!

Joel

Måttet på produkt är missledande och glaspartier saknar låssystem

Rikard Andersson

Sämre kvalitet än hemsidan beskriver.

Man får vad man betalar för.

Paul Sjöqvist

Även om jag satt 2 stjärnor i betyg betyder det inte att jag inte är nöjd. På 4 av de 6 dörrarna jag köpte in var det skrapmärken i glaset samt att 5 av dom var ur vinkel, den värsta var ca 10-13mm om man mätte på långsidan. Hur som helst kom vi överens om ett prisavdrag utan något besvär. Så om jag hade fått frågan på hur jag blev bemött så hade jag satt 5 stjärnor. Jag har och kommer även i fortsättningen rekommendera er.

Mats

Bra grejer helt enkelt.

Ove Segerlund

Regnar det mycket kommer vattnet in

Jag är jättenöjd med mitt köp??

Tyckte att passformen var lite sådär.

Produkten är trög att öppna och stänga samt att det var fel på hjulen på en av dörrarna så jag fick reklamera och då skockades det nya hjul som jag fick byta.

Trögrullade dörrar men de är jättefina och gick lätt att montera. Prisvärda.

Två av fönstren var inte raka, vilket innebär att det är en springa mellan dem.

Ingvar i Visby

Monteringsanvisningen som medföljer produkten är obegriplig för en "förstagångsmonterare". Den på hemsidan är klart bättre. Limmade handtag är inte bra (lim medföljer inte). Skruv ska det vara. Lade till rekommenderat utrymme runt ramen, men det var för mycket. Väl på plats fungerar skjutdörrarna utmärkt.

Lennart.N

Bubblig reflexer från glasen utifrån. Ser ut som en plastruta

JCn

Flänsarna på u-profilerna borde vara högre.

Jag tycker inte det går att betygsätta en alldeles ny produkt. Svarar hellre på frågan om ett år eller mer.

Nypan

Mycket dålig medföljande monteringsinstruktion. Hur svårt kan det vara att göra en bra instruktion.... skulle med all sannolikhet minska telefonflödet till SB.

Missfärgning på aluminiumprofiler till skarvprofiler till kanalplast taket och även på underkantsprofilerna , den blanka ytan var matt grå till visa delar vad beror det på?

Snyggt och lättmontterrat

Dick Eriksson

Svårt att få rätt med den komplicerade web katalogen

Har satt flera av era olika uterums partier.Är snickare o tycker ärligt eran byggbeskrivning är usel.Det står lägg till minst 10 mm på öppningarna i vardera riktining(uppåt o åtsidan).Följer man det o sätter skenorna efter"karmen" ramlar ju nästan de igenom.För man vill ju inte klossa o sätta dit extra lister när man väl byggnytt.Men efter ex antal moteringar så lär man sej ju det.Men många gör det ju för första ggn o då kan det lätt bli tokigt.Har pratat med flera som tycker lika.Nu mer bygger ja på min, i vissa fall tom kapar längs gående skenor så de blir några mm under mått för o kunna va säker på att låsningar o så ska funka.

Lättmonterat och funktionella men den som hittat på designen för handtagen kan inte vara riktigt med i matchen. Varför skulle man vilja ha ett handtag på utsidan av ett fönster???

Sune

Kan inte bedömma eftersom jag inte sett produkten i verklighet utan bara på er hemsida.

Suzanne Fors

Produkten var skadad när den kom ingen på kundtjänst mottog min reklamation. Kommer aldrig köpa eller rekommendera produkt från Skånska byggvaror

Marko

Måtten stämde inte. Måste ändra allt för det ska se någorlunda bra ut, inte klar än. Limma handtag? Besviken!!

jag beställde en undersköna som reservdel och ni skickar både en överens också. dyrt och onödigt och inte miljömässigt då jag ju måste slänga det jag inte behöver.

Tydligen har dom fått en ny leverantör till borstarna nertill och dörrarna glider inte lätt utan man måste ta i riktigt ordentligt för att öppna och stänga, särskilt nu på vintern. Byt tillbaka för det är inte acceptabelt att dom skall vara så tröga.

Denna gg har ninskött värdelöst. Beställer vara som skall förhandsannonseras, jag ringer särskilt till kundtjänst för att allt ska fungera. Varan skall lämnas till en bekant då jag är i Spanien, varken jag eller min bekante fick ngt förhandsbesked utan varan lev tillb en grannes tomt då denne inte var hemma, ställdes varan av utan vår vetskap !!!!!???? Mycket dåligt skött, kommer varna bekanta som handlar hos er att se upp med leveransen! Ulf Lööf 070 6029600

Karin Hallberg

Inga problem med glaspartierna men då ni så undermåligt transporterar kanalplasttaken kan jag inget annat än att sätta bottenbetyg. Aldrig att jag kommer rekomendera er till någon - snarare totalt såga er om ni eller uterum kommer på tal i fikarummet på jobbet eller någon annanstans!

I-L G

Jag är nöjd med mina fönster.

Janne, Vikingstad

Jag hade byggt stomme med karmmått efter rekommendationerna. Lik förbannat får jag en glipa på 15mm i överkant och dörrarna stängs inte helt utan jag måste flytta efter bärande stolpar för att kunna få dit låsen. Uselt!

Anders Mårtensson

Var helt enkelt mkt nöjd med det jag köpt! (Glasparti)

Lisa

Av de glasdörrar vi beställt var sex av nio sneda när vi skulle montera dem, vilket gjorde att en massa tid måste läggas ner i onödan. Det tog nämligen tid att inse att dörrarna faktiskt inte var räta. De sex dörrarna skickades tillbaka och vi fick nya, av dessa sex nya var fem dörrar sneda. Vi hoppas att nästa leverans ser mycket bättre ut.

Fick kapa till skenor och dubbel skenor till en dörr ??

Bengt Möller Gissle Biskopskulla

Glasrutorna fasta 2st var inte tillräckligt skyddade av lastbilen. Skadan i ramen var skrapmärken som jag inte såg vid leveransen. Nu är rutorna monterade så jag undrar hur detta emotses! Bengt Möller

lars delling

Dålig monteringsanvisning ang. att sidolisterna bygger ut 15 mm på varje sida av rälsen. Får nu bygga om och måla hela karmen. Tråkigt !!

Carl-Axel Burholm

Skit!!! Dålig kvalite, och passform.ni borde skaffa kvalitetskontroll Eran kundservice borde skylla på något annat än transporten.

lättmonterad bra passform tog då till lite extra på höjden ,men eftersom jag hade justerbar regel med balkskor kunde jag ändra detta lätt som en plätt släppte ner den mot skenan så det blev tätt och dörrarna gick som de skulle. Nöjd men hantagen för dörr borde kunna vara bättre utan att behöva limma fast dessa,

Ni är sämst bland alla Svenska leverantörer av Byggvaror
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden