Visar kommentarer 1201 - 1260 av 1362

   48,6 %
   42,2 %
   7,1 %
   1,3 %
   0,8 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Mikael Rönn

Överaskande bra kvalite.

Lätt att montera.

C.S. Fristad

Bra kvalitet till bra priser. Snabba leveranser och bra bemötande

Nöjd kund

Stabila och bra, mycket prisvärt. Det enda som drar ner en stjärna är att rutorna är svåra att få riktigt rena. Snabb och smidig leverans.

Placering/fastsättning av handtagen i skjutfönster partierna blir konstigt. Ena handtaget hamnar på utsidan. Finns det någon lösning på detta? Gäller Classic fönsterpartier.

Nöjd med glaset, dock är höjden missvisande. Vi fick bygga ner vår altan eftersom vi byggt efter måtten som står i beskrivningen.

Anette

Bra varor men monteringsanvisningen har mycket att önska ....

Prisvärd

lättmonterade och bra funktion när det är plusgrader. fryserihop totalt vid några få minus.

Håkan Bertilsson

Väldigt nöjd med produkterna men mont an visningarna är inte bra inga höjd mått å hur dörrar å fönster går typ ytter dörr är till hö å inner dörr åt vä så det hade varit på sin plats med uppdatering ja köpte även tak å inte så bra anvisningar. Å jag jobbar servis tekniker så jag tyckte det var dåligt

Marcus Johansson

Rullar tungt. Hålet inkl. ställplats ska vara 199cm på höjden. Detta fattar inte kundtjänst! Bra att tänka på så man inte får massa fula passbitar som jag, eftersom jag byggde altan efter angivet höjdmått.Angivet breddmått stämmer.

Leif Lindelöw

Får inte glasen att täta mot varandra om de skall täta mot respektive vägg/gavel. Handledningen kunde vara utförligare.

Dåliga instruktioner och diagonalen inte lika på några av fönstren, fick rikta upp, inga instruktioner på hur man gjorde för att rikta upp produkten. Ringde supporten och fick felaktiga instruktioner om hur jag skulle gå tillväga med att rikta så ett av fönstren gick i bitar, fick ett nytt efter bara några dagar vilket var bra service. Sidostycket skulle ha utstansade spår i båda hörnen för enklare montering. För övrigt inga anmärkningar

Robert Celmins

Bristfällig info om byggmått medför behov av kilning etc. Inget i systemet medföljer för att dölja sådant varken inåt eller utåt, konstruktionen lämnar partiramarna öppna för vädrets makter om inte egen "kapsling" byggs till. Rullhjulen orunda/har gjutrester vilket ger en tämligen "knagglig" känsla då partierna flyttas på skenan.

Rene Sörensen

Det skulle vara bättre om dörr kunde öppnas både höger och vänster sida inte som nu var du har i framkant på en sida bakkant andra sidan blir problem när man väljer en dörr

Joakim

Jag köpte dörrar och fönster. Produkten motsvarade förväntningarna förutom att flera av både dörrar och fönster var något skev. Kundtjänst gav även felaktiga svar gällande produkterna och var väldigt svåra att få tag på så där tycker jag största bristen finns.

Jeppe

Man kan bara gå in på ena dörren och ut från den andra tänk på det när ni planerar samt endast 2 handtag medföljer så du måste gå in genom en specifik dörr och ut från den andra. Märks att det är av det billigare slaget. Efteråt skulle jag nog satsa på dyrare.

Misnöjd med dörrarna , efter monteringen hitta inga regleringar . Dör handtag behöver limmas med kontaktlim , inga lås !!!!!

Saknr handtag till utsidan EE

Cutte

Ett stort minus att det bara finns handtag på insidan.

Hans Lundholm.

Dörrara går trögt. Justerad så lite jag vågar.

Patrik Norman

Ganska omständig montering av taket. Tog mig ca 10h förberedelser att borra alla hål, såga i rätt längd, jacka ur med mera. Över och under skena som klämmer fast taket, de flesta var missfärgade. Borrningen av hål i fönster var ganska komplicerad att göra, då man skall borra mitt på en uppstickande "ås". Saknades även tätlist. Istället fanns det för mycket aluminiumtejp och nättejp.

Robert Hedlöf

Fyller absolut funktionen som var avsikten med detta, men jag måste ju säga att montagebeskrivingen som medföljer är under all kritik och till och med sämre än Ikeas....

Marcus Dahlgren

Bra produkt till ett bra pris. Men en katastrofalt dålig monteringsanvisning.

Jörgen Svensson

All hantering från Skånska byggvaror var mycket professionell. Allt i tid, och supporten verkar kuunig, och mycket hjälpsam. Negativt var lång väntetid på support (kanske pga sommartid?) och att skjutdörrarnavar väldigt ojämna i kvalitet. Vissa går lätt o smidigt, andra tyngre, medan någon bara med kraft kunde rubbas. Fick byta ut den sämsta av dörrarna, och den gick lättare, om än inte lika lätt som vissa av de andra. Fick också rådet att plocka av dörrar, och knacka till dem med en gummihammare. Känns ju inte helt betryggande. Manualen för taket behöver vara tydligare, helst med illustrarnde bilder på de olika skenorna o ingrepp i varandra. Hade dörrarna gått (lika) lätt, och manualen för taket varut bättre, hade det blivit 5 stjärnor

Håkan Andersson

Enkel billig kvalitet som duger om man bara vill ha vindskydd,men leveransen? av produkterna? var inte så bra det kostade köparen tre arbetstimmar extra ca 1500 kram pga felleverans av u-profiler

usel monteringsanvisning

Helt otroligt med dåliga/uteblivna måttangivelser. Hur svårt kan det vara att sätta ut dessa tydligt med beskrivning ?1

Kjell Eriksson

Köpte ett dörrparti. Enligt beskrivningen skulle karmyttermåttet vara 199 cm. Jag byggde enligt detta. När jag skulle sätta dit dörrarna visade det sig att det fattades 2 cm vilket gjorde att jag fick flytta ner överkarmen. Onödigt extrajobb och dåligt att ge fel information.

Skjutdörrarna i sig är bra, det enda som kan saknas i denna billigare modell är möjlighet att justera hjulinställning. Det som kraftigt drar ner betyget är avsaknad av info vid beställning uppgifter om höjd där de ska installeras. Men framför allt att det levereras olika bredd på dörrar inom ett set vilket är rent bedrövligt! Det borde åtminstone framgå i produktbeskrivningen! Otroligt dåligt! Däremot är returhanteringen mycket bra (service o leverans funkade utmärkt).

Måttangivelserna för hålet är för tilltagna, bygger man efter angivna mått så måste man lappa i. Onödigt fult. Märkligt att det bara är handtag på ena sidan, dvs handtag på utsidan: jag kan öppna och gå in men väl där inne finns inget handtag så att jag kan stänga om mig. Och tvärtom på andra sidan. Några dörrar rullar jättelätt, de flesta jättetrögt.

Två saker: i montageanvisningarna som medföljer leveransen finns inga höjdmått utsatta. Jag utgick ifrån att det var 2000 resp 1200 mm ( 12 resp 20M) + 5 mm och det blev ju 10 mm för högt. Inte bra!! Hjulen går tunga , ska de smörjas?

Tom

Dörrarna hakar tag i varandra så man får öppna med tyngden av samtliga tre dörrar istället för att de skjuts bakom varandra. Innan montering se därför till att de inte hakar tag i varandra för tight, det är svårt att ändra i efterhand såvida man inte plockar ned dörrarna igen.

Keith hultgren

Fattades jul till dörrarna

LarsE

Själva glaspartiet är jättefint men vi tog ett visst mått och då visade det sig att det inte var 2 lika stora fönster till den öppningen vilket innebär att mitten hamnar ur centrum. Detta stod faktiskt såg jag när jag började rodda i detta fast jag tog tyvärr för givet att man fick 2 likadana. Dessutom tycker jag att det ska sättas ut ett min mått på karm så man kan bygga rätt direkt och slipper kila upp efter man läst att öppningen skall vara större. Detta gäller både bredd och höjd.

Mycket bra pris men kvaliteten inte lika bra som andra uterumspartier som jag var använt från andra tillverkare.

Tommy Gustavsson

Golv skenan ska vara en t skena istället för u skena. Samt att man ska kunna satta hantagen på samma sida. Annars nöjd.

Lars Lindblom

Produkten var bra, men leveransen dålig. Både i tid och till vem.

Ett billigt system med en billig känsla. Gör sitt jobb men inget mer. 3 av 8 dörrar var inte 90 grader utan som en romb.

Matilda

Allt var bra förutom beskrivningen hur man sätter upp produkten!

Åke Jansson

Den var prisvärd fyller sin funktion .

Storleken stämde inte riktigt med era egna anvisningar. öppningen mellan golv och tak var något för högt. Vi hade byggt taket enligt era anvisningar.

PO

Inte så hög kvalité

Hej.Bra grejer o enkel att montera. men jag frågade om det fans höger o vänster men svaret blev nej de var lika. så när jag monterat ihop dessa så kan jag inte ha någon dörrknopp på öppningsdörren" Vänster inifrån sett" jag skjuter dörrarna åt höger vid öppning. så det var jag lite besviken på. mvh kent

Peter de Vries

Krångligt montage och dålig beskrivning. Stort minus att ingen justering finns på bottenhjulen. Är dock nöjd med det färdiga resultatet trots att vissa delar av partierna går väldigt trögt att öppna.

Karl-Erik Lennartsson

Nästan allt var bra tycker bara att handtagen borde gå att sätta på båda fönstren på insidan vem behöver detta på utsidan likadant på dörrar borde gå att sätta på samma dörr på båda sidor.

Bättre monteringsbeskrivning hade underlättat annars var väl grejerna ok.

Linus

+Väldigt prisvärt. -Lätt irritationsmoment att behöva kapa skenorna. -Rullar ganska tungt men acceptabelt.

Br

Hålen till dränering i profilerna är mycket slarvigt gjorda.

Frida Laine

Produkterna i sig var toppen men instruktionerna skulle kunnat göras såååå otroligt mycket bättre/enklare!

Inget fel på själva glaspartierna, men måtten som anges på hemsidan stämmer ej. Byggde efter de måtten men fick göra om när väl glasen skulle in.

Produkten ok. Uruselt att ordermottagningen inte visste vad spegelvända partier är för någonting.

Micke

Helt ok produkt. Inget extra bara ok

Jonas Wirén

Hej ! Jag tycker att montageanvisningen var dålig .

Helt ok, prisvärt.

Bygginstruktiomerma underkänt

Gunilla Gunnarsson.

Vi har ännu inte börjat att montera uterummet. Inköpt i samband med kampanj erbjudande. Kan ej svar på om det är till belåtenhet. Leveransen blir ett 5 stjärnigt bemötande.

Anders Arovelius Uppsala

Ett snyggt glaskoncept till mycket bra pris. Lätt att bygga med och andas kvalitet. Har redan tidigare köpt dessa skjutdörrar och de har hållit sig snygga år efter år. Rekommenderas varmt.

Lars Gunnarsson

Kvalite efter pris men produkten fungerar utmärkt för sitt ändamål

Bra produkt men det vore bra med text till monteringsanvisningen och inte bara bilder.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden