Visar kommentarer 421 - 480 av 480

   49,9 %
   39,1 %
   7,5 %
   1,7 %
   1,9 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Erla

Byggbeskrivningen är dålig. Mest bilder och knappt någon text. Man får gissa sig till hur aluminiumprofilerna ska kapas av bilderna, för alla moment framgår inte av texten. Aluminiumprofilerna borde ha varit förborrade och de delar av skenorna som ska bort uppe och nere borde ha varit bortkapade redan från början. Det saknades dessutom ungefär hälften av skruvarna och en aluminiumlist på taket var kortare än de andra. Jag fick vänta c.a. 2 veckor på en ny aluminiumlist vilket försenade bygget som jag tänkt hinna på semestern.

Björn

Ojämn kvalitet.

David Hansson

Bra plasttak och enkel montering. Dock upptäckte jag transportskador på en av skivorna då jag skulle montera dessa. Det var kraftiga jack på den skivan som hade legat ytterst i försändelsen och detta gick ej att se förrän jag hade dragit av den blåa skyddsplasten. Jag har fotat och kommer att reklamera denna skiva. Jag kommer även att behöva mer alulist som sitter längst fram på taket då ja snekapar vissa skivor vilkelket gör att listen inte räcker till.

Robert

Pga sen leverans har det inte blivit uppsatt.

Benny

Den bakre skenan (mot vägg) skulle ha behövt en annan konstruktion då den krävde både våld och list för att få på plats. I övrigt gick montering bra och taket har nu hållit för två rejäla stormar. Återstår gör snötest, om det nu kommer någon.

Vesa

En del av skenorna som monteras på taket var böjda . Fraktskador . I övrigt så är jag nöjd med varorna .

Altankungen

Kan varken säga bra eller dåligt då det endast suttit uppe nån månad, har aldrig satt upp nått annat fabrikat heller och därför ingen uppfattning om det var lätt eller svårt att montera i relation till andra märken.

Timo

Ritningarna var inte kompletta och fick inte alla saker på en gång. Fick inte någon bra support från kundtjänst när man reklamera sakerna inte roligt att vänta på skruv i tre dagar innan man kunde bygga klart.

anders forsling

fattar inte varför inte aluminium skenorna inte år kapade i rätt längd samt borrade ?

Jag tror att denna produkt är helt OK. Har dock ännu ej fått tillfälle pga dåligt väder att montera mitt nya kanalplasttak. MVH/Ismo

Annelie

Bra slutprodukt, jäkligt förarbete, man måste vara extremt noggrann. Sen får vi se om det håller vad det lovar.

Felix på Eslövs Måleri & Byggservice AB (EMBA)

Bra med metallskena som skruvas ovanifrån. Inte bra att Kanalplasten inte har självbärighet mellan takbalkarna. Det tar mkt tid att behöva sätta upp ribbor och blir inte snyggt.

Bra pris, snabb och smidig leverans!

Bra kvalitet och smidig montage.

sören nielsen

vet ej ännu då jag ej byggt än

Uno Nährström

Kanalplasten borde emballeras lite bättre vad gäller kantstötning och tryckavlastande skivor. Lätt att småskador uppstår under transporten, speciellt på kortändarna. Skador som försvårar monteringen av de övre och nedre aluminiumprofilerna.

Carl-Eric Sundroos

Höll den kvalitet vid leverans som utlovades.

Robert

Något svårmonterad för två personer, en del saker kunde vara gjort i fabrik, mycket småpill. Gott om list, tejp och skruv var bra. Det låga betyget beror främst på att bilderna på sidan är renderingar och visar inte hur plasten ser ut i verkligheten. Anvisningarna kunde var tydligare med bättre bilder. Slutresultatet blev ändå bra. Skulle jag valt det igen? kanske. Men hade undersökt alternativen bättre.

Svårt att få in kanalplasten i ändprofilerna, borde vara lätt koniska. Annars fina plasttak lätta att montera.

Bra tak men mycket mer kunde vart förberett.. Ex: förborrade hål och i satta tätningslister!!

I mitt fall blev uppsättningskostnaden ganska dyrbar då samtliga befintliga takstolar fick flyttas för att stämma med c/c avståndet. Betygsätta produkten är kanske lite tidigt att göra ännu, men det ser bra ut.

Jonas

Värre än Ikea, mycket kunde varit gjort på fabrik. Tätband, förborrade hål inte ens skruv och tätbrickor satt ihop. Efter att allting var förberett la vi 2 snickare 10 meter på 20min. Ser snyggt ut. Något dyrt. Emballaget riktigt dåligt.

Mycket mycket svårt att montera list i bakkant och framkant. Krävdes 3 personer för att lyckas med bakkant

Ingvar Fors

Det kunde vara en bättre monteringsanvisning. t ex stegvis från 1-100, Ett ex kan vara 1. kapa listerna till den läng du behöver 2.Tejpa ihop en över och en underdel och borra med 5 mm borr cc 30 cm. 3. Kapa bort 30 cm av "rännan på undelisten i båda ändar.. etc etc Lätt att i nuläget missa ett steg och tappar mycket tid. I övrigt en BRA!! pprodukt.

Rolf Werner

Har alldeles nyss fått taket på plats- Återstår viss komplettering, varför jag har svårt att ge en slutlig bedömning.

Bra grejer, men undermålig monteringsanvisning. Tog onödigt lång tid att montera på grund av det.

svårt att få i kanalplasten i aluminiumskenan, varför inte fasa av kanten mer..

Kennerth Johansson

Kan inte svara på det då jag inte kommer att sätta upp det förrän till Sommaren

Det är för tidigt att betygsätta - efter vintern så vet jag

Är väl i stor sätt nöjd. Tycker väl bara att den bakre skenan borde gå lättare o få i kanalplatsen där. ofta trångt o bökigt. Men annars de tak ja satt är ja kanon nöjd med

Affe

Har bara haft plasttaket en kortare tid. Intressant är hur bra den klarar vintern. Har inte något att klaga på i dagsläget.

Helt ok. Lite sladdriga al-profiler. Prisvärt.

Johnny Ljungman

Lätt lästa instruktioner och enkel att montera.

John Persson

aluminiumlister i ytterändan är vl lite sisådär enl min uppfattning.

Bengt Hermansson

Svårt att montera , främst frontlist. Blev lovade nya frontlister inga harsynts till.

För många detaljer för montage. Hel skiva kan inte återlämnas, trots att jag erbjuder att jag enbart önskar halva kostnaden i retur, 1 skiva kostar trots allt ca 2400:- inkl moms nu måste jag även ombesörja borttransport. Här kan ni bli bättre. Produkten håller dock hög kvalité när man väl fått den på plats. Så här får ni pluspoäng:) Hälsar PO

Alexander Svensson

Antingen får ni ange att det är massa anpassning på byggsatsen eller så får ni kapa dem rätt till respektive byggsats. Mycket mer jobb än vad jag trodde när jag köpte mitt uterum.

Mycket pillgöra med småsaker som ska sättas i skjutpartierna.

Sune Nilsson

Dålig och mjuk plast, mycket arbete med mellanskenorna med borrning och skruvning. m.m. det finnns mycket smidigare lösningar på marknaden.

Bedrövliga montageinstruktioner! Det mesta får man gissa sig till och det är lite svårt att förbereda ett bygge när man inte vet vad man ska tänka på...

Jan-Åke Thuresson

Önskvärt med bättre monteringsritningar. Riktiga vertikal- och horisontalsnitt med måttsättning. Bättre anslutningsdetaljer mot vägg. Fogmassa mellan plåt och vägg är ej godtagbart. I sida bör taket avslutas med en vattenavledande vinklad plåt. Det fungerar inte i verkligheten med en hel profil i bakkant vid anslutning mot vägg. Förstår inte nyttan av fogmassa i nederkant mellan kanalplast och profil. Taket verkar fungera bra.

Sara Lindqvist

Plasten var sönder i kanterna vid leverans

Pierre Hedberg

Kanalplasten var inte rätt kapad på någon av dom jag köpte, 3500 mm på ena sidan och 3514 mm på andra sidan, dåligt jobbat tycker jag!

Krånliga kantlister som ska kapas för att passa

Isak

Dålig monteringsanvisning. Svårt att följa anvisningen och det är inte självklart hur. Borde finnas videomonteringsanvisning på hemsidan. Hur svårt kan det vara att görs en sådan..

Ove Larsson

Når man hade monterat aluminumtejp respektive folietejp var det omöjligt att få in kanalplasten i den övre resp nedre aluminiumlisten. Eftersom tjokleken växer något när man har monterat tejpen så måste öppningen i aluminiumlisterna vara mer än 16mm.

Rickard G

Väldigt sladdrig. Kronglig montering det blir samma pris att köpa den hos en dyrare leverantör om man har en snickare som monterar eftersom monteringen antagligen fortare.

Bulent Cigel

Det var 5 egentligen men efter försäljningen service och hjälpa kunden är "0"!! När jag handla visste jag inte ni hade kampanj och säljaren inte informerad. Jag såg att man får krächers högtryckmaskin och fönster putsmaskin skånskabyggvarors anons på byggmax vecko anonsbladen efter köpet. Jag ringde flera gånger butiken för att få hjälp så varje gång sa de att de ska höra av sig efter de ska prata med ngn cheff!

Sämsta jag sidan jag beställt ifrån tog ju 6 månader totalt att få ytterdörren hemskickad...

Fel tjocklek levererad!

Kalle Andersson

Då jag en har detta så kan ja ej betygsätta

HJOBYGGTJÄNST

TROSIGT,FATTAS GREJER SOM KOMMIT 3 VECKOR SENARE,LÅNGT VÄNTE TID ATT KOMMA FRAM TILL KUND TJÄNST,DE SVARAR INTE PÅ E-MAIL

Gunnar Pettersson

Bra hemsida, snabb service.

Karin Hallberg

Helt otroligt dåligt paketerat!!! För min pappa Leif Larsson har vi fått trasiga takskivor flera gånger vilket är helt oacceptabelt och vi kommer aldrig beställa från er igen och alltid prata negativt om er när diskussioner om uterum osv kommer på tal i fikarummen på jobben!!

Kanon nöjd med produkten, nu regnar det inte på mig

Dejan Björlin Kondoski

Jag beställde från er plast tak och måttet skulle vara 3290, men det var inte alls. Det var 3100 lång. Så saknar 190mm. av taket.

Niclas

Lägst möjligt betyg pga det saknades 80st skruvar så vi inte kunde montera taket klart, det kostade mig en veckas tid med arbetslösa snickare

Håkan Gustafsson

Besvärlig att montera mycket borrande också svårt att montera pga bredden på skivan

Gavin Ellingsen

köpte material för 42000kr. försenat tre veckor, så monteringen försenades med två månader eftersom hantverkaren bokat jobbet efter leveransbeskedet.... 1000kr i kompensation, som jag inte sett röken av

Alexander Hansson / Driftledare på Handtaget

Kanalplasten var skadad!! Jävla tur att jag skulle såga bort en del av skivorna....Det var uppenbart att det var en transportskada. Hade ej tid att ringa och klaga då jag behövde göra jobbet klart snabbt.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden