Visar kommentarer 361 - 420 av 480

   49,9 %
   39,1 %
   7,5 %
   1,7 %
   1,9 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Ove larsson

Hej har inte monterat än, men det ser bra ut.

Tänk om det gick att få in en inbyggd bullerreducering mot regn och takdropp. Utvecklingspotential!

Thomas Johansson

Bra kommunikation avs leveranser, leverans i tid. Trevligt bemötande i telefon. Bra prisbild. Faktura på 10 dagar, inte bra. Bör/ska vara 30 dagar.

Per s

bra passform

Sven G Skirmark

Passade bra, allt tillbehör var komplett.

Jens P

Hej. Leveransen var helt ok. Kom när de skulle o aviserade nån timma innan som jag önskade. Hade kanske önskat att de som kom med taket kunnat hjälpt mig att bära det in på tomten. Nästa vecka ska taket monteras förhoppningsvis. Ringde kundtjänst o undrade över hur avslutet skulle bli på ena gaveln då vi bygger altan i ett hörn.. Kanske var jag otydlig eller så var hon som jag pratade med lite snett ute.. Sammantaget toppenbra, kommer att beställa glaspartier snart. Mvh Jens

Thomas F

Lätt, enkel att kapa.

Bra och lätt att sätta upp.

smidig att montera med tydliga anvisningar. Väger inte mer än man kan montera själv. Hur det står sig i längden vet vi inte än, då det är 1vecka gammalt.

Göran Larsson

Allt ok

Lite dumt att inget är förborrat.

Bodil

jag ser bara att de ligger bra på taket. lev fungerade bra, underredet måste var ok. för att allt ska bli bra. Som jag ser det gick det snabbt att lägga på plats

Kenneth

Inget att klaga på. Lätt att montera

Fungerar väldigt bra men också väldigt mycket för arbete med de olika detaljerna som förborrning etc.

T.N.

Taket är nyligen monterar och det ser bra ut. Kvalitén visar sig om några år. Det var svårt att montera Endprofilen efter det att Filtertejpen var monterad, lite tight i måtten men med lite hjälp och plastklubba så sitter den där. C/C hålen på Upplagsprofil/Täckprofil 300mm kunde ha varit förborrade. Det var det första kanalplasttaket jag monterade så jag har inget att jämföra med, men snyggt blev det

SeRa

Nöjd med leverans och material,utom att profilen mot väggen bör vara lite fasat för att underlätta montaget och undvika att alutejpen skadas.

Marcus Granqvist

Bra tak och bra lösningar. Men allt för många moment för montering. exempel så skulle tätningslister vara färdigmonterade även dräneringstejpen nertill på skivan skulle kunna vara monterad.

Lite krånglig beskrivning. Men annars ett riktigt bra tak. Mycket nöjd.

Birger elofsson

Er kanalplast är mycket lätt att lägga. Snyggt blir det och tätt. Skivorna hanteras av en person. Finge jag önska något vore det att profilerna vore för borrade.

Tyvärr så finns det inga mellan längder. Jag behövde 4300 mm, så jag fick köpa 5000 mm och såga bort 700 mm på varje skiva. Inte så bra.

Hej ! Anledningen till att jag anlitar er är, bra pris och kvalite både på varan och leveransen till dörren, har inte packat upp varorna denna gång men hoppas det uppfyller mina förväntningar även denna gång, har handlat både dörr och fönster tidigare till bra kvalite och pris. MVH C-G Eriksson

Herman Clauss

Leveransen ok Kvalitet ok för priset

Bengt Karlsson

Jag har inte börjat med uppsättningen av taket ännu, utan det kommer att göras under våren. Med det ser mycket stadigt och fint ut

Svajac

Helt ok tak, lite svårtydlig beskrivning.

kari pajala

lätt att montera , stark

Håkan Kungsbacka

Snabbt och effektivt!

inget fel på den men monteringen var svår med skenor upp o ner till.

Lätt att dela och lätt att sätta dit

Lättarbetat och med tydliga instruktioner.

Lennart Sandgren

Jag har köpt Kanalplast i 3 omgångar och det har alltid fungerat med leverans och montering + att jag blivit vänligt bemött.

Sjögläntan

En stabil och bra konstruktion. Lätt att sätta upp dock något oklar instruktion annars skulle det blivit 5 stjärnor.

Anders Lindhoff

Det är mycket fint, men lite krångligt att sätta på ändskenorna.

LG Forss

Bra förpackning och bra monteringsbeskrivning. Om kvaliteten på kanalplasten uppfyller lev beskrivning ser vi först efter ca 10 år

Anders Thyberg

Jättebra, bra monteringsdetaljer. Skulle ge 5 stjärnor men vill avvakta vintern först.

Magnus hofvander

Lättarbetat, stabilt o bra... Ljust o fint blev de...

Peter Zerpe

Lättarbetad vid behov av att kapas på längd och bredd. Släpper in ett härligt, behagligt ljus. Svårt att få bort inkommen fukt mellan luftspalterna annars en 5:a.

USn

Det bästa är att alla tillbehör finns med, så man slipper att komplettera. Det är bara att sätta igång och jobba.

Åke L.

Lättläst handledning lätt monterad. Profilerna kunde ha vart förborrade.

en skiva var intryckt, fung. ändå eftersom jag skulle kapa en bit

Sivert Cederlund

Bra produkt,lätt att montera. Klarade storm34sek

Väldigt bra produkt, helt suveränt med hemleverans.man får en tid n Är varorna ska komma och det har stämt varje gång. Kanon bra

Lite svårmonterad. Måste borra en hel del innan

Allt var bra förutom att montageskenorna borde vara förborrade

Otydliga instruktioner, krångligt och tidskrävande att sätta ihop. Fint när det väl är klart.

Över lag vek konstruktion, tunna aluminiumprofiler och mjuk plast - vanskligt att sätta knät eller försiktigt stå på vid läggning.

Kicki

Kanalplasten verkar bra, dock var den inte packeterad tillräckligt bra för frakt. Det kan göras mkt bättre

Stefan Johansson

Hade anlitat en snickare att montera uterummet. Han fick lägga betydligt mycket mer tid än vad han räknat med då inga hål var förborrade i aluminiumlisterna till taket och det tog också mycket tid att montera alla gummilister än vad han var van vid från montaget av andra uterum.

Benny Forsman

Den bakre listen var väldigt besvärligt att sätta dit,och den övre listen är för smal .Vatten stänker in .

Hej! Monteringsanvisningarna för taket är felaktigt och inte konsekvent med samma om man köper ett uterumspaket. Måttanvisningen som är utritad visar på 1070 c/c och också 1070 från ytterkant av yttersta reglarna och till nästa , det är 25 mm fel. Man måste då fixa till det med en extra list eller längskapa takdelen - vilket faktisk framgår i anvisningen för hela uterummet! Det blev lite strul man vi löste det. Detta måste ni kunna fixa till.

Arman Aghilipour

Jag har fortfarande inte hunnit montera det så jag vet inte hur det är.

Johan

Ok kvalité. Dock skulle fler moment kunna vara klart från fabrik, ex förborrade hål i skenorna som håller taket på plats.

Charlotta Lindholm

Väldigt nöjd med uterummet men allt var inte med, eller genomtänkt i beställningen. Upptäckte när uterummet var klart att det inte skickats med någon panel eller fönster till ytan mellan dörrarna och taket, i vårt fall en yta av ca 50 cm. Vi har nu gjort en efterbeställning av fönster dit.

Roger

När jag väl fått rätt tak, alltså bytt från det 10mm som jag först fick, så fungerade allt bra. Men det är väldigt mycket borrande i profilerna innan allt är klart.

Motsvarar inte den förväntade isoleringsförmågan.

Kristian Fransholm

Bra skivor. Svårt för hobbysnickaren att kränga på aluminiumlisterna upptill och nertill.

Timmele Bygg David

Egentligen är det inget fel på produkten men jag hade önskat att det var mer färdigt som håltagning mm i skenorna. Då hade arbetet hos slutkund gått betydligt fortare.

Niclas Jonsson

2 av skivorna var skadade under skyddsplasten. Försökte komma fram till kundtjänst vid flertalet tillfällen men utan resultat

MR

Jätte snabb leverans men betyget sänks för att skenorna ej är förborrade! Skulle va något klick lås också.

Johan

Gillade inte att behöva såga och klippa i aluprofilen i nerkant

Sverker Andersson

Tycker inte monterings/instruktionen motsvarar vad man kan förvänta sig. Först o främst måste man nog ha olika för 10 mm respektive tjockare dim. Då det skiljer sig ganska väsentligt åt. Tycker att varje moment kunde beskrivas med tydligare bilder. Utan att gå in på detaljer. Tycker jag som har totalrenoverat två fastigheter.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden