Visar kommentarer 301 - 360 av 480

   49,9 %
   39,1 %
   7,5 %
   1,7 %
   1,9 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Taberg

Hyffsat enkelt att följa beskrivningen och göra alla förberedelser. Var dock inte riktigt beredd på att det inte var exakt med delarna, utan extra av skruvar etc. Men bättre så än att det skulle saknas. Nöjd med slutresultatet.

BJÖRCKEN

Ett mycket trevligt tsk som gick lätt att sätta upp. Enda att klaga på att är att man ägna en hel dag till att borra alla hål annars perfekt.

Lite omständlig montering av kanalplasttaket

Bernt Andersson

Lätt attmontera, bra monteringsanvisning.

Anders Ekblom

En stabil produkt men jag fick en låssida som va felstansad , dock fick jag en underbar tjej vid namn Monica som hjälpte mig väääldigt proffsigt så tack för det bemötandet....

Hans B.

Har inte satt upp taket än men leverans, leveranstid och pris har varit bra. Alla artiklar var med från början och monteringsanvisningen på nätet är instruktiva och ser ut att var lätt att följa. Så jag ser fram mot att sätta upp taket inom ett par veckor.

Morgan

Billigt och bra tak men kunde varit bättre beskrivning för montage mot befintlig vägg också och inte bara för fristående. Måttkedjan från sidan till första listen måste ändras vid det alternativet. Lätt att missa. Annars smidig montering som man själv klarar av trots 5m skivor och inga läckage ännu :)

Thord

Det måttanpassade Uterummet med sadeltak blev suveränt fint när allt väl var på plats. Det var lite strul på vägen när dörrposterna visade sig vara feltillverkade, det tog en vecka att få nya detaljer innan det gick att demontera, byta ut till riktiga delar och slutföra monteringen. Tack till Skånska Byggvaror för god hantering av reklamationen.

Thomas

Produkten bra men instruktionen lämnar en övrigt att önska. Otydlig i vissa delar och med bilder som inte gav någon vägledning.

Henrik

Bruksanvisningen något bristfällig. Taket som sådant är kanonbra.

Christine Sundqvist

Kvalitén var mycket god hela produkten igenom. Det som var mindre bra var tätningslister som skulle sitta mellan fönster och dörrar mot träkarmarna. Dessa var svarta - önskvärt vore vita lister som matchade produkten. Byggbeskrivningen var inte så detaljrik utan mest bilder. Svårt att koppla ihop ibland vilka delar man skulle använda samt hur man skulle montera. Ibland skulle man kapa virket,, ibland inte och då hade vi en färdigkapad stomme.

Johan

fungerade bra att sätta upp dem och leveransen kom som planerat, men hade jag gjort om det så hade jag satt takstolarna 1cm mindre c/c än vad skånska byggvaror rekomenderar.

Bättre bruksanvisning önskas.

Mycket nöjd, dock lite tunn och svår manual

Dr Zakalwe

Bra kvalitetskänsla och relativt lätt att anpassa och montera. Allt man behövde följde med. Byggbeskrivningen håller inte IKEA-kvalitet men är man inte en total idiot har man inga svårigheter att få upp taket.

LeH

Utlovad leveranstid hölls till 100%. Leveransen innehöll nalla detaljer som behövdes för montage. Allt var OK. Jag kommer att anlita er för fler köp i framtiden.

Henry A

Allt passade perfekt. lätt att montera och hyfsat lättförståelig anvisning. Har inget att klaga på

Caroline

Jättenöjda med taket, fint ljusinsläpp och gick jättebra att montera så bara + från oss

Claes Boman

Fungerade helt förträffligt hela tiden inga problem

Bengt Johansson

Suveränt dålig beskrivning över hur man bäst skall göra. detta gäller samtliga produkter som jag hittills köpt., b la panelgardiner för uterum. fönster mm Lär er av tex IKEA

Hans, Mjölby

Har inte upplevt vår och sommar än så jag vet ännu inte hur klimatet kommer upplevas ännu. För en oerfaren önskar jag mer förklaring i beskrivningen om varför man ska göra vissa saker. Annars enkel uppsättning.

Bra, jag är nöjd. Fick det 2 veckor snabbare än tänkt och det var positivt.

Relativt lätt att sätta upp med hjälp av manualen.

Kjell-Åge Eivindsen

Enkel å montere, lite lyd ved regn.

Anders segerberg

Enkelt att jobba med o såga isär. Plasten skyddar väl som emballage, trots regn vid lagring. Problem med de tunna lammelerna när nedre ändstycke skulle på. Det är lätt att skivan böjs o då trycker man in skenan i lamellerna. Vidrigt att få på övre ändstycket. Mycket diskmedel o lite vatten väl utsmetat hjälpte men tremeters längden var inte rolig att få på. /anders.

Britt Bokström

Bra kanalplast, aluminiumlisterna var tyvärr inte tillpassade utan man måste såga bort passbitar, ritningen var knapphändig, svårt se hur mycket som skulle bort, och även svårt se exakt hur listen under plasten skulle ligga i överkant mot vägg listen, saknar bilder istället för svårtydda ritningar, jag tog tyvärr ur lite för mycket på listen i nederkanten, fick fylla lite med silicon, kändes inte så bra. taket är snyggt och min felsågning är på ovansidan, så den syns inte nerifrån, bara jag som vet att den finns. Kortsidan på taket, jag sätter dit vindbräda men saknar en täckprofil från ovan, annars regnar det ner mellan plast och träkant, kommer att köpa plåtprofil att lägga ovanpå, men hade varit snyggt med ett tillbehör som är lika i utförandet som aluminium listen som sitter mot väggen ovanför plasten.

Anders B

Det är lite svårt att göra en helhetsbedömning så här kort efter monteringen men första intrycket är gott. Jag hade en del problem med att veta exakt hur man skulle göra urtagen i aluminiumprofilerna och kanske kan manualen förbättras en aning med lite extra detaljerade bilder på de stegen. När det gäller hållbarhet osv så får jag nog återkomma om några år när man vet hur takskivorna står sig mot väder och vind.

Lars Mellberg

Inget att klaga på materialet, men arbetsbeskrivningen är inte rätt eller inte fullständig när det gäller anslutning av kanalplasten till bef husfasad. 15 mm mellan kanalplast och husfasad går inte att använda i verkligheten, det går inte att montera endprofilen om man går efter beskrivningen.

Martin Hellström

En bra och enkel lösning för rimliga pengar till uterummet. Beskrivning helt ok och tillbehören räckte gott och väl. Plus i kanten även till supporten som var mycket trevlig Enda minuset är leveransen där plasten på en skiva hade fått en törn samt skyddsplasten vittnar om en ganska omild behandling.

Hans Skogsberg

Helt OK! Långsidorna inte helt raka. Aluprofilerna, åtminstone täckprofilerna, borde vara anodiserade.

Gert Jönsson

Bra leverans, bra förpackat enkel montering, synd bara att inte hål i skenorna var förborrade och försedda med tätningslister.

Boffa

Funkar bra lätt att montera. Lite dåliga eller små bilder på vissa saker som är svårt att se. Annars nöjd o belåten.

Pr

Lätt att montera och snyggt blev det också. Nu behöver vi inte elda mer på den inglasade altanen

Jang

En endprofil var inte stansad.

Mauritz Magnusson

Instruktionen kunde vara bättre, och framförallt med bättre svenska och rätt stavning. Det var ganska svårt att pressa in takskivan i ändprofilen. Bättre instruktion/bättre teknisk lösning/ tips behövs. Använde tvättsåpa på gummilisten för att få skivan att glida in i mål. Om detta stod inget. I övrigt en bra lösning, snabb leverans och bra service.

mats

Prisvärt men framförallt så var det en komplett sats som innehöll nästan allt som behövdes. Bara att mäta upp den takyta man ville ha och sen beställa ett paket.

Prem Verma

Lätt att montera.

En av skivorna ojämn vågig i ena ändan . Ingen tillgång till monterings skruvar för metall konstruktion av taket.

Ronny Johannesson Byggservice. Tyresö

Skall man kapa skivor så bör man tänka på att det blir många moment vad gäller monteringen. Att ha bra verktyg är ett måste. Bra leverans. Bra produkt.

Jan Nilsson Figeholm

Det är svårt att få in skivorna i de övre och undre skenorna spåren i AL-profilen skulle vara lite större eller helst koniska för att kunna trycka in skivorna i profilen som det är nu är dessa lika stora som skivorna om det finns någon grad på skivorna är det nästan omöjligt att få in kanalplastskivorna jag har upptäckt detta även på kanalplast som är 10 mm annars är produkten till belåtenhet för nu sitter kanalplasten på plats.

Förutom att det är ett bra tak, så är det alltid lika skönt när allt som behövs + lite till följer med.

Taket blev riktigt bra, nöjd med beskrivningen, men tycker att aluminiumskenorna bör vara för borrade!

Nordqvist Snick & Bygg

Ett bra alternativ om man vill ha ett tak med viss ljusinsläpp och isoleringsförmåga och relativt lättmonterad

Christer Sundqvist

Hade fått högsta betyg om det varit färdigborrat

FJ

Bra produkt, men beskrivningen - kom igen! Lär av Ikea. Finns dessutom flera olika beskrivningar för samma sak fast med olika avstånd från väggen i överkant. 15 eller 20 mm. Skillnaden i montage är att man slipper jävlas om man tar 20...

Johan Lindquist

Lite krångligt med att få på fram och bakkantslistorna.

Viis moment var det ganska svåra att montera ihop. Men överlag blev det ett bra tak.

Ingela Holmbom

Mycket nöjd med kanalplasten. Den kunde dock vara förpackad mera noggrannt då den hantras ovarsamt vid frakten. Särskilt vid kanterna där den nöts då fraktarna drar den ut och in i sina transporter. Stor risk för transportskador.

Bra kvalité, lätt att montera, lite mycket förjobb med borrning, klistra mister mm.

Gerd

Det gick brå ,men det är inte so roligt att man måste bor so manga hål .Anners super .

Funkade klockrent monteringsmässigt.

Marcus

Bra tak. Hyfsad lätt att montera. Kunde varit bättre bruksanvisning. Annars inget att klaga på.

Motsvarar förväntningar. Lätta att montera. Och alltid bra bemötande av personal:-)!

Är du lite hemmabyggare, då är det ett perfekt val att lägga det här taket själv.

Har bra erfarenhet av kanalplasten. Verkar hålla sig ren och fräsch då det är slät yta. Har ännu inte sett av några torr-sprickor. Rekommenderar köp trots att jag upplever dem ganska dyra.

Har inget att jämföra med men det verkar vara ett bra tak.

Sten Andersson Ludvika.

Bra monteringsbeskrivning, verkar vara ett bra altantak.

Nöjd med leverans och vara

Hans Carlsson

Monteringsbeskrivningen var inte bra. Jag saknade bra steg-för-steg-beskrivning med tydligare bilder och bättre måttsättning. Det borde också ha funnits med hängränna/vattenavledning i beslaget i framkant. I övrigt är jag nöjd med taket när det väl är på plats.

bra kvalitet men alla alu lister borde vara förborrade
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden