Visar kommentarer 241 - 300 av 480

   49,9 %
   39,1 %
   7,5 %
   1,7 %
   1,9 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Bengt

Plast och tillbehör var jättebra men monteringsanvisning var inte lätt att följa. Mer steg för steg vore väldigt bra för oss som inte är yrkesverksamma inom bygg.

JW

Jag bedömer material kvalitén som prisvärd. Dock ganska många moment vid montering vilket gjorde att installationstiden blev för lång.

Jättebra produkt o lev Minus: plasten lite stukad i ändarna

Jerker kruus

Det var lite strul med leveransen. Skånska byggvaror sa att dom skickat hela taket komplett men till att börja med fick jag några kartonger tape o tät list. Drygt en vecka senare fick jag alu profiler o lammell plasten . Skånska byggvaror skyller på DHL o DHL skyllde på skånska byggvaror. Spelar ingen roll egentligen för mig då jag lånade byggställning gratis.

Över förväntan, tar bort solljuset mycket bra.

Håkan Jansson

Produkten var bra, men montagebeskrivningen kunde ha gjorts ändå bättre och tydligare

JA

Beskrivningen på c-c måtten på ytterreglarna är felritat!

Det bör finnas flera alternativa längder. 3000 mm som kortast.

allt fungerade väl med frakt och beställning

boJL

Har just fått taket monterat men det verkar vara bra och fin kvalitet. Får se nu framåt våren om det är värt en till värdering stjärna...

Lite för mycket borrande och lite otydlig momteringsanvisning.

lilian morne

Svårt att ge en bedömning eftersom det är så nytt. Viktigt är att det blir hållbart i framtiden och tål både snö och sol. Fick ej något besked om garantitid. Var vänlig meddela mig det.

HK

Bra kvalitet. Det som drar ner betyget är den usla beskrivningen, klarade mig bättre utan den.

Varan är klart prisvärd men vid komplettering av beställning tar det för lång tid att vänta med hantverkare! Dessutom var det något som fattades ! Allt bemötande för övrigt var mycket bra och trevlig personal!! Tack!

psed

Produkt helt ok.

Fredrik

Jag tycker att produkten känns bra men tyvärr är monteringsinstruktionen inte bra. Vi satt i timmar och funderade på frågor kring manualen. Ibland kunde något stå på en sida och det gällde då att minnas denna detalj flera sidor senare, och i vårt fall en vecka senare då vi satt upp taket under ett par helger. Det skadar inte om man är övertydlig och påminner läsarna vad som gäller så att man inte missar en detalj. Inbland kan det också vara bra med en förklaring till varför man ska göra si och inte så. Det är inte alltid som verkligheten ser ut som i exemplet i manualen. Nu gick allt bra men vi fick flera gånger gissa och hoppas att det går bra vilket inte känns så bra när man har köpt ett tak för ganska mycket pengar.

inga kommentarer från snickarna utan det verkar ha funkat bra!

Karim

Snabb lev. trotts semestertid. tidliga monteringsanvisningar, men mycket att borra innan. efter detta går det relativt snabbt att montera allt.

Instruktionerna kunde varit bättre på en del viktiga detaljer.

Claes Elgemyr

Mycket bra och lättarbetat undantaget änprofilera som var mycket svåra att få dit.

Calle

Lätt att såga till i önskad storlek med vanlig fogsvans. Dock lite pilligt att få till folietapen på ett bra sätt.

Andreas Driving

Smidig installation. Lätt att hantera. Bra instruktioner.

Dan Andersson

Om leverantör kunde förbereda mer vore bra t, ex gummitätningar

Marcus

Har inte prövats under de värsta stormarna än, men så långt mkt bra!

Bengt Jakobsson

Lite svårt att förstå beskrivningen, men när det kom på plats blev det kanon!

Bra produkt till bra pris som även är lättmonterad.

Lätt att montera och konstruktionen verkar bra. Till det priset förväntar jag mig inte mer.

Elsie

Är ??

Jonny Sinkkonen

verkar vara bra kvalite det är nyss uppmonterat så nu får vintern säga sitt.

Tycker att bruksanvisningen var lite svårläst och att profilerna hade kunnat varit förborrade.

Erik Henriks

Överlag motsvarar produkten förväntningen men jag delar uppfattningen med många tidigare köpare att metallprofilernas borrhål borde göras på fabrik. Finns ingen anledning att inte göra det automatiskt med maskin istället för att varje kund ska mäta ut och borra. Vidare är de metallprofiler som ska träs på skivornas ändar svåra att få dit, särskilt den i bakkant där det ofta är trångt mor vägg. Fundera över annan lösning!

Stefan J.

Bra paketerad, bra arbetsbeskrivning och verkar vara i bra kvalitet men har precis monterat upp det så jag kan inte ge fullständigt bedömning först efter sommaren nästa år.

Hade varit 5 stjärnor om alla delar varit med .

Alla delar var med och inga skador eller konstigheter. Enda problemet var att tyda instruktionerna. Man fick läsa många gånger innan man insåg alla små detaljer som var viktiga men svåra att se i beskrivningen.

Peter de Vries

Lättmonterat och bra monteringsanvisning. Dock fattades en profil i första leveransen, men det löste Sbv:s kundservice bra.

Mikael

Fick taket i tid. Var ganska lätt att montera.

Lars-Erik Åström

Hålen i alu. skenan förborade

Kenneth

Bra produkt, blir ännu bättre om det funnits längder på varje halvmeter, som det var nu fick jag kapa bort ganska mycket för att skivorna skulle passa där jag har monterat dem.

Kondens i en del kanaler, trots att tätning gjorts enligt beskrivning.

LH

+Bra kvalitet. Har ett äldre tak som "still going strong " Bättre vattensäkring vid skarvar än vissa andra. -Pyssligt med ändförsegling.

Klas

Produkten verkar bra men beskrivningen stämde inte med verkligheten. Vi fick titta på ett monterat tak och prata med en representant för att få de små detaljerna rätt. Tydligen ett känt problem.

Joachim Källsholm

Bra material men lite besviken på att det saknades tätlister till dörrpartieena samt till bakkantslisterna. Framförallt de sista då jag hade tagit hjälp för att sätta upp dom och gick extra timmar att hitta rätt profil.

Anja K

samlar inte skräp, då den är slät, släpper in ljus, då den är vit

LarsgunnarWennerberg

Har tidigare 10 mm kanalplast och den vi nu monterat är avsevärt mycket bättre,ni borde rekommendera era kunder att avstå den tunna skivan.

När taket blir uppvärmt,avkylt så blir det kraftiga smällar i taket, inga knäppning ar bara. Är taket för hårt skruvat så det har svårt att röra sig?Kan klistetremsorna ha något med det att görs

Leif Jäderberg

Bra produkt , men monterings anvisningen kunde vara bättre , saknar mer text som komplement till bilderna.

Lennart Ericsson

Helt okay, men man undrar över bredden, 1070, många har troligen som jag tidigare takskivor med cc 1000 mm så det blir mycket som sågas bort. Vilket inte är bra varken för arbetet eller ur miljösynpunkt. I övrigt var leveransen komplett och i tid.

Det blev en del borrande i profilerna, vet inte om det kunde vara förborrat!

Mats Larsson

Kanalplasten är det inget fel på . Den kan vara lite svår att få i profilerna uppe och nere. Det är väldigt tajt om plats. Kanske behöver det vara så för att det skall bli tätt? Tidskrävande med att man måste kapa ur profilerna uppe och nere och borrande av hål och att montera tätningslist. Sitter det väl uppe är det helt okej.

Kanal plasten är helt ok men det var väldig svårt att montera aluminium delarna på båda sidor. Ni måste tänka på annan konstruktion. (Uppe och ner inte sidorna)

Martin

Funkade helt ok att montera! Tyvärr är det alldeles för mycket förarbete innan man kommer till själv monteringen. Aluminiumprofilerna ska kapas, förborras samt monteras med tätningslist. Mycket av detta kunde varit gjort från fabrik. Sen den inre aluminiumlisten var svår att få på plats, då vi inte kom åt ovanifrån. Men med lite pill så fick vi dit det!

Bra kvalité till ett okej pris. Dock så skulle skenorna kunna vara förborrade. Skulle även kunna finnas fler längder att välja mellan.

Lennart B

Byggbeskrivningen saknar ett moment vars resultat ses på bild sid 13 (sågning av profilytterhörn). Beskrivningen tämligen summarisk, borde enkelt kunna göras bättre, helst med foton på verklig produkt istället för ritningsdetaljer utan skuggning etc så man ser de olika delarna. Dessutom kunde produktbeskrivningen gärna ha en viss tidsuppskattning för preparering av delarna, borrning, sågning o tejpning vilket tog avsevärd tid.

Verkar vara bra kvalitet, hoppas den klarar solen som utlovat närmaste 10 åren

Kenneth

Bruksanvisningen borde kompletteras med ord.

Turture

Snabb leverans. Rubust utformning lätt att montera. Halva tiden går dock åt till att borra hål och klistra gummilister.

Katarina och Ville

Det var många hål som man var tvungen att borra, kunde man inte få dessa förborrade? I övrigt rätt smidigt att sätta upp taket, dock rekommenderas blidväder när man gör det. Ett önskemål är att skivorna skulle gå att beställa i andra bredder. Alla delar: skenor, skruvar, lister var med så det var bara att skrida till verket.

P-O Henningsson. Ljungby

Det fungerade bra att sätta upp, bra beskrivning sen får man ju se hur det ser ut efter 5-10år det är ju då man vet om det är bra eller inte.

Patrik

Intruktionerna otydliga i många fall. Många möjligheter till strul ges.

Patrik Molin

Tycker att det funkade bra!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden