Visar kommentarer 421 - 457 av 457

   46,2 %
   41,3 %
   9,5 %
   2,1 %
   0,9 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Peter Burström

Svårighet att montera endprofil mot vägg drar ned betyget

Johan

Har haft det uppsatt i ca 2 v och det verkar funka och ej regna in. Ganska mycket mer jobb dock med upprättandet än vad recensioner om taket skriver.

mötte förväntan

Yngve Wikström

Skivorna OK, alu-profilerna hade oxiderat, eftersom de låg för länge inplastade. Kan ha missat, men hittade ingen info om det. Har kontaktat SBV som erbjudit sig att byta ut dem. Tyvärr drog det ut på tiden och jag ville inte få ett stillestånd i bygget.

Gunnar Skaven

Krånglig instruktion och varför har man valt att inte förborra hålen till skenorna på 30 cc. Även urfasningen på endprofilerna på tre cm borde vara färdiga när man köper dem! Oavsett om man kapar eller inte vinner man massor med tid på att ha detta klart!

KBY

Utmärkt för uteplats som ej har värmeisolering. Bra för vinterförvaring.

Rolf Andersson

Ännu inte monterat. Återkom gärna i juni Med vänlig hälsning, Rolf

Per-Olof Ferm

Lätta oömma skivor. Lätt att kapa till med fogsvans. Lite krångligt att montera ändprofilen. Enkelt att förborra listerna genom att teipa ihop dem först. Bra rejäla skruvar med tätningsbricka.

Onödigt komplicerad montering.

David Fernström

Lite halvknöligt att få till aluskenan med dem verktyg som är beskrivet,men har man en vinkelslip eller änubättre en multicutter går det bättre.

Ganska mycket arbete att montera.

Tobias Klintberg

Hade otur med två reklamationer, bland annat på lister och skivor. Listerna var redan beställda fick jag info om vid leverensen. Fast det var inte alla lister som var skadade som dök upp. Då var jag less och monterade de och döljde det så gott det gick. Montaget upplevde jag som ganska knepigt, lätt att vända dem åt fel håll osv. Ska bli intressant att se hur det håller under vintern

Tunnaste laget, men fungerar helt ok

Tomas Magnusson

Produkten i sig är det inget fel på, utan där är jag nöjd. Det jag har syn punkt på är paketeringen. Tejpen som satt för kanalerna var extremt svår att få bort. profilerna som inte var för sågade utan att man fick göra det själv. Så det var mycket pill som tog extremt lång tid.

Det är inget fel på taket, däremot så paketerar inte Skånska byggvor detta så det blir bara fraktskador. Tre gånger skickades det nya skivor till mig och det var fraktskador varje gång, då lessnade jag och sa att jag kan behålla det som var skadat om jag fick kompensation, jag fick 10 %, vilket j....la.skämt

Björn

Slagskada på alla skivorna i ena änden drar ned betyget med ett par stjärnor. Nu behövde jag kapa så det funkade bra ändå. Men hade inte funkat om jag hade behövt hela längden.

Tayfun Tuncelli

Det dåliga packningen skyddade inte varken aluminium profilerna eller kanalplast skivorna. Skivorna hade djupa skador och rivningar... Transport firman DHL's förare förklarade direkt att det är exakt så packningarna kommer till dem... Ord mot ord kanske men packningen kunde hindra transport skador... Och det är svårt att nå er per telefon... Jag lyckades inte... Den enda anledningen att jag ändå använda skivorna var att de syns inte utifrån... men skadorna syns inifrån... Jag skulle inte kunna använda dem till ett uterum... men kunde funka till ett växthus resonerade jag... Nu hoppas jag bara de skadorna inte skapar problem med tiden...

Det finns mycket dokumentation om alla era brister i leveransen till mig som jag inte ska ta upp igen. Beträffande skivorna i sig är de säkert bra men.... Skivorna skickades var för sig som separata kollin och kunde därför hanteras på terminalerna för hand och släpas lätt på golv och kastas. I mitt fall blev det fyra omlastningar och jag hämtade själv skivorna från ett lager och såg hur det gick till. Den tunna skyddsfilmen räcker ju inte mot sand på golven och asfalt. Filmen gjorde att vi inte såg detta på en gång. Nu har vi fullt med repor och små gropar här och var. De sämsta hörnen kunde vi dock såga bort då skivorna skulle kortas. Detta är ett ofattbart sätt att transportera på. Troligen många med liknande erfarenheter, men som kanske inte kommer till er kännedom. Det är dock en "bad will" som gör att man inte kan rekommendera er för någon! Vill ni se alla andra misstag ni gör kan ni kolla korrespondensen som finns.

Mikael

Jag beställde 5 skivor a 5 m. Vid leveransen var en skiva trasig. När ersättningsskivan kom så var den också trasig. De övriga hade fullt av smårepor, skyddsplasten var sönderriven här o där. Men det var av sådan karaktär att jag kunde använda dom. Leveransavisering funka inte alls trots flera samtal med er som ni lovade vidarebefordra till leveransfirman. När saker o ting inte funkade som överenskommet så ringde jag leveransen och dom hade inte hört nåt från er angående leveransen. Sen kom det med nån form av retursedel som talade om att jag skulle ordna o betala returen av de trasiga skivorna, men det fick jag avstyrt. Att tänka på. 1. Privatkunder ska inte behöva ta ledigt en hel dag för att invänta en leverans. 2. När det är överenskommit att leverantören ska ringa i god tid innan leverans så ska han inte ringa när han väl är framme på plats. 3. Er/eller leveransfirmans hantering av detta som jag anser vara ömtåligt gods måste ses över. För övrigt var det bra.

Dåligt emballage. Hål i skivorna skicka tillbaka två fick vänta en vecka på nya som var klämda i sidorna Så vi var missbelåtna med dom men skicka inte tillbaka .de tar för lång tid att vänta . MVH .K.J Hönö

Daniel i Vadstena

Välj inte den tunnaste varianten, den bara skramlar när det blåser. Inte särskilt stabil. Aluminiumlisterna är dåligt genomtänkta och är svåra att få dit.

Materialet o.k. Byggbeskrivningen desto sämre på slutet. Hur kapar man lamellerna i ändarna på B4 och B5?? Omöjligt med de verktyg Ni rekommenderar. Det krävs en Dremel mini borrmaskin eller liknande med små kapskivor, alternativt att man sågar av alla 3 lamellerna och bryter av de 2 som ska bort och sedan förstärker den kvarvarande med en avbruten aluminiumbit som POP-nitas fast över sågspåret. Om man bara försöker såga spår med järnsågen i de 2 lamellerna som ska bort och sedan försöka bryta dem blir allt skevt och fult då man inte kommer djupt nog med sågen. (har tyvärr provat) Dessutom är monteringsanvisningen av de 2 ändlisterna minst sagt urusel, bilderna synnerligen intetsägande, man får gissa sig fram. Har då ändå varit och kollat er uppsatta "modell" i Uppsala ett par ggr! Resultat: Ful list i nedre änden av taket. För mig obegripligt att Ni släpper igenom en så dålig beskrivning. USCH!!!

Peter Zaunschirm

Lågt pris men desto dyrare att montera eftersom en mängd borrningar krävdes

Loretta Björlin

Är inte nöjd med skenorna. Dom hade så fula stora fläckar ,de undre syns ju inte efter montering. Men de övre. Mycket fult utseende. Pratade med killen i Bäckebol när jag packat upp dem. Han rådde mig att fotografera dem, och det har jag gjort. Inte en enda såg bra ut. Men men. Har monterat dem ändå

Materialet till uterumet var bra men den beskrivningen som ni skickade med som man ska bygga efter är ju ett skämt eller som en snickare sa och jag citerar, det måste ha varit en idiot som har gjort beskrivningen. hade byggbeskrivningen varit bra så hade jag givit er 5 stjärnor men nu får det vara 2 stjärnor. ps ursäkta språket

Såga, borra och klistra en hel dag. Borde kommit färdigborrat från fabrik.

Arne Möller

Kanalplastskivorna hade flera tryckmärken som var ett resulted av dålig hantering I transporten . skivorna var dåligt emballerade, Frakten var försenad och hade jag inte varit I tidsnöd hade jag returnerat allt,

Henrik

Bättre monteringsanvisning

Sven Strand

Endprofilerna är näst intill omöjliga att montera. De bör vara fasade så att de greppar skivan innan man tränger på dem. Allt annat får högsta betyg.

Tyvärr så håller inte aluminiums profilerna kvar taket om det blåser lite. Vårt tack är 5 m långt vet inte om det är för långt kanske skulle delat det på 2,5 m för att ha en profil rakt över även där. Som det är nu har vi varit tvungna lägga reglar ovanpå taket för det inte ska lyfta direkt det blåser lite. Senast taket flög blåste inte kuling. Enligt den byggfirma som har lagt taket tycker de att profilerna på kortsidorna går för tok lite in över kortsidorna och de säger att den fabrikatet som de alltid lägger har hullingar som trycks fast i hela taket när man skruva. Förra gången de la taket när det blåste iväg satte de många flera skruvar än rekommenderat för de sa att taket kan inte bli kvar och mycke riktigt nästa lilla "vindpust" flög två takskivor igen. Nu senast skadade de även grannhuset men de ska ändå måla om så det gör inget som de säger. Bara piningt. Har varit och sett på ett annat likadant tak som vårt men från en annan leverantör det ligger kvar.

Dick Eriksson

Det bör framgå av beskrivningen att det är standardmått och fodrar en duktig montör med gott om tid.

H.Sefaj

Inte bra isolerad mycket fuktig, jag rekomanderat inte

Lars Börjesson

Jag har beställt färdigsågat uterum men har fått en för kort stolpe vilket har gett mig en hel del extra jobb och ett ofärdigt uterum.

Lars Inge Johansson

1 skiva trasig vid transpor. Jag har ej hört något om ersättning

Kristian

Skadat vid leverans, fick nya som inte heller var helt 100, dåligt paketerat, mindre repor på de "nya" skivorna också. Fästskenor borde varit förborrade. Givetvis får man vad man betalar för, de är ju billiga av en anledning.

Jag är missnöjd ! Jag är besviken ! Har beställde profiler över 3 veckor sen (eftersom jag inte bestälde tillräckligt första gången)-inte kommit än! Nu vinden blåste hela taket på grund av brist på profiler.Jag har ringt er 4 ggr.Ni har lovat ringa tillbaka -väntar fortfarande.

Claes Melén

Var tvungen göra en tilläggsbeställning p g a att byggnadsbeskrivningen i startpaketet var dålig
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden