Visar kommentarer 241 - 300 av 457

   46,2 %
   41,3 %
   9,5 %
   2,1 %
   0,9 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Inte så snygg fastsättning av plasten. Då jag valde sadeltak till mitt uterum så syns taket väldigt väl. Tycker att själva plasten är mkt fin, men skruvarna förtar det intrycket.

Vibrerar vid kraftig blåst, annars bra.

Börje Holgersson

Det var lite svårt att förstå hur det skulle monteras men det löste sig. T ex började jag att montera tätningslist i varje spår på listen. När listen var slut efter halva taket förstod jag att ett av spåren var nog till för att dränera ut fukt. Aluminiumlisten längst ned blev jag inte heller klok på. Jag fick ta vinkelslipen och kapa bort två kanter så att jag fick ett L. Då gick det bra.

Jätte bra tak och är jätte nöjd med nästan allt såsom leverans, paketeringen och produkten. Det jag inte är nöjd över är beskrivningen för monteringen. Det står väldigt oklart hur skruvarna ska sättas. Tre män varav två i byggbranchen sedan lång tid tillbaka försökte att reda ut hur det skulle borras men vi borrade fel ändå. På första sidan står det en sak men om man sedan vänder sida så står hur man ska fortsätta. Lite dåligt då man går efter en bruksanvisning sida för sida om det är fler sidor.

HS.

Kanalplasten inga anmärkningar, men det gäller beskrivningen på hur listen på gavlar skall monteras. Den blev jag inte klok på ! Jag fick kapa till listen på den högsta sidan. Annars ett prisvärt tak.

Patrik

Bra produkt, något omständigt att montera.

Dan Svensson

Smartare fastsättning av skivor önskas. Bör kunna fixeras från insidan av byggnaden. Kan vara svårt och riskabelt att komma åt nuvarande skruvade lister på översida tak.

Mycket bra produkter, fast instruktionen kan vara felaktig och inte särskilt hjälper vid monteringen. Vore bra om den kan förbättras. Dessutom, vore bra om den finns alternativet av genomskinlig istället för bara opala skivor.

Fredrik

Lätt att montera. Fint resultat. Missfärgningar på täcklock (inget som syns). krokiga täcklock/lister. men gick att lösa ändå.

Håkan

Kanalplasten hade tryckskador på 5 av 6 paneler. Tror inte de var i frakt men det går ju inte att utesluta. Annars är vi mycket nöjda med det nya taket.

En prisvärd produkt med bra kvalitet.

Hstrom

Bra steg för steg beskrivning

Bra produkter till rimligt pris. Ett litet aber var arbetsbeskrivningen.

Magnus Palmstierna

Bygganvisningen kunde vara bättre. Se och Lär av IKEA!

Kjell Nygård

Bra produkt som var lätt att lägga . Synd att det inte fanns på 3 meters längd som jag skulle ha. Hade då sluppit att kapa och få mycket spill. Annars är jag nöjd.

Aningen krånglig montering

Vivian Franze'n

Svårt att tyda bruksanvisningen.....

Anders H

Resultatet blev bra men monteringsbeskrivningen var i vissa delar svår att förstå, skulle uppskatta lite mer "OBS! gör detta". Man får liksom improvisera lite. Aluminiumprofilerna är obehandlade så dom kommer nog att bli lite fula med tiden.

Forsman

45kvm tak så det blev mycket borrande och tejpande men sen gick det fort att montera.

Ann-Sofie Fahlkvist

Altantaket är på plats men jag har svårt att tilldela produkten 5 stjärnor då det gått så kort tid. Snyggt och lättarbetat vid uppsättning. Vi får hoppas det håller bra.

PHj

Det saknades en skena, men den kom hem väldigt fort efter samtal

Är nöjd mer resultatet. Skönt ljus och tar bort värmen från solen. Jag bytte tak och var tvungen att anpassa mig till existerande reglar så jag var tvungen att skära längst med varje skiva. Det gick men var jobbigt. Bygger jag nytt då kommer jag välja denna vara igen. Ej sak som var svår var att man ska sätta en aluminiumlist i varje ände och det var jättesvårt att få den övre på plats. Man står på taket samtidigt som man ska lyfta upp och få i kanten på skivan i en precis så stor springa i listen. Jag struntade i den och hoppas att det inte påverkar något.

Alf johansson

Bra och lättarbetad

Roger Johansson

Kunde vara något styvare. Har en tendens att röra sig när det blåser. Det syns vid tvärreglarna. Annars är allt mycket bra.

Anders

Bra produkter. Dock inte perfekt i finishen, något skavt från transportering.

Hans Norrman

kanalplasten fungerar bra , lite krånglig att sätta upp om man jämför med det skjutbara partierna, men ändå mycket bra vill jag säga

Tydliga instruktioner och lätt att montera.

Perolov Thörnqvist

Produkten är väl OK, men varför har man valt en så idiotisk bredd som 1070 mm? Stämmer dåligt med all annan delningsstandard! (600, 1200 etc)

Jan

Produkten var bra. Leveransen fungerade inte alls. Det måste gå att ange leveranstid mer exakt än en vecka när. Det går inte att åka 70 mil och sitta och vänta en vecka på leverans!!

Ingemar E.

Produkterna var bra .Problemet var vid monteringen av alu-profilerna i fram resp bakkant men det löstes genom att vi var två personer som utförde monteringen.

Det mesta funkade perfekt, leverans, instruktioner osv jättebra. Det enda som inte funkade riktigt klockrent var passformen på listen som skulle på i fram- och bakkant av taket. Plus att silicontuben inte räckte för att täta både fram och bak ordentligt.

Ingvar Agermo

Nyligen färdiglagt tak. Ännu ingen erfarenhet av funktion och kvalitet. Tråkigt med ofärgad (metall) nedre kantlist- inte vackert. Monteringsanvisningen kunde vara bättre. Bra och problemfri leverans, mycket hjälpsam chaufför.

Patrik Pettersson

Bra plast snabb leverans dock va 2 skivor skadade men mycket bra bemötande så de löste sig utan bekymmer! Kommer absolut handla mer!

Den hade fått fem stjärnor om monteringsinstruktionen varit lite mer utförlig

Per R

Mycket prisvärd produkt. Monteringsdetaljer såsom tejp, gummilister och skruvar följer med i överflöd. Som andra har skrivit är det ett väldans borrande av hål innan man kan börja montera. Man kan tycka att det borde gå att förborra dessa på fabrik till en väldigt låg kostnad. Jag trodde jag skulle kunna sätta upp allt själv men man behöver vara två för att sätta dit aluminium listerna uppe och nere. Allt som allt en mycket bra produkt.

Arne Karlsson

Bra produkt, skulle kunna finnas i flera storlekar. Väldigt bra fästanordningar.

Artiklarna i sig var helt ok, men jag tycker att aluminiumskenorna kunde varit borrade

Mia

Bra kvalité på varorna men inte lika bra beskrivning på hur monteringen skulle gå till. Vi hade svårt att förstå hur vi skulle göra med ramverket av trä men som tur är har vi kunniga personer i närheten som kunde hjälpa till och klura ut hur resultatet skulle bli bäst. Slutresultatet blev i alla fall mycket snyggt!

Gillis Edman

Bra varor, lite strul med leveransen bara, men den ordnade upp sig efter ett tag.

Hasse

Jag är jättenöjd, med inte till 100%. Hade det varit förborrat, så hade det blivit full pott.

Köpte 32mm kanalplast förra gången och den är 5-stjärnig. 10mm kanalplast är ju billigare och tunnare så därför kan den inte bli 5-stjärnig :)

Anthony Kearney

exakta mått på öppningen är efter längtat

Peter

Som förväntat inga problem

Kvaliteten, priset och leveransen var väldigt bra. Instruktionerna var dock lite bristfälliga.

Jimmy Börjesson

Grejerna är bra men jag fick en felleverans i o m att fel tätningslist sändes till mig. Leveransen försenades några veckor också. Annars nöjd. Trevligt bemötande i support.

Roy Resare

Utmärkt, men lite deformering av plastskivor i något hörn pga transporten, för lite för att reklamera (gick bra att montera ändå). Varför inte hörnskydd i transport?

Bosse

Släpper igenom mycket mer solvärme än traditionellt korrugerat plasttak, även ljuset kan upplevas som besvärande. Bör kompletteras med någon form av skugg-gardin under soliga sommardagar. Många tidsödande moment under monteringen. När det väl är monterat ger taket ett rent , snyggt och estetiskt tilltalande intryck!

Det funkar

Carina Jönsson.

Det gick relativt lätt att lägga enligt beskrivningen. Leveransen var bra och gav god service då de lämnade varorna.

Robert Nyberg

Produkten var det inga fel på, men det var en onödigt lång leverans tid på den!

Jan B

Det var mycket mer fix för att få till taket, än man kunde tro. Färdigt blev det mycket bra. Det enda jag fick handla lokalt var plasttätning mot husvägg.

Mahmoud Awada

Är överlag nöjd med produkten.

Christer E

Prylarna håller hög standard och är väldigt prisvärda. Man ska dock vara medveten om att det är flera moment i monteringen som är väldigt tidsödande såsom håltagning i aluminiumlisterna och andra tillpassningar som jag gissar att man slipper köper ett dyrare alternativ. Summa sumarum så är jag dock väldigt nöjd nu när taket är monterat och klart.

Ove Holm

Allt mycket bra förutom en skiva som var transportskadad som löstes på bästa sätt för mig.

Trilske

Inte fullt så enkla att montera som bruksanvisningen vill ge sken av

Bilderna på monteringarna kunde vara mera nogranna

Rickard Jansson

Enda negativa jag kan se med produkten är att aluminium skenorna inte är förborrade. I övrigt är det en bra instruktion och lätt att förstå hur man ska göra. Väldigt bra.

borde kunna få skenorna förborrade så man slipper allt borrande...annars en väldigt bra och lättsam produkt

Susanne

bra plasttak, passar perfekt, som sommar-rumstak

Mats Alexandersson

Inte helt enkelt att förstå sig på monteringsinstruktionen, förövrigt bra. Vad jag är extremt missnöjd med var att det krävdes 4 leveranser samt 1 returleverans innan jag fått ihop till 8st skivor som var användbara, var rena parodin, minst 10 skivor var mosade i kanterna av truckstativ och många skivor var totalt sönderrepade,2 skivor var överkörda av truckhjul trodde först att det var DHL som hanterat så ovarsamt men det visade sig på sista leveransen att det var skräp som skickats från ert lager då sista leveransen var mycket välembalerad, embalaget oskadat men innehållet var trasigt. här finns en hel del förbättringspotential.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden