Visar kommentarer 301 - 360 av 457

   46,2 %
   41,3 %
   9,5 %
   2,1 %
   0,9 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Roger Ericson Kungsör

Lite omständigt att behöva borra alla lister samt förse med gummipackning. Anvisningarna kunde innehålla mera text som förklaring till bilderna (som kan misstolkas). Med facit i hand skulle jag valt en tjocklek större, då det känns lite tunt. Annars lätt att montera och helt tätt! Bra produkt så här långt det har inte varit vinter ännu.

andreas Sehler

Billigt och bra men klabbigt i hålla på med borrning utav profilerna.

Lätt att montera, men fel storlek på borren i främsta beskrivningen. Det ska vara 5 mm inte 3

Profilen som skall monteras över kanten borde vara bättre konstruerad för att underlätta montering.

Den är inte lätt att montera Om ni kan ha eran certifierad firma hjälpa kunder med montering dåprodukten kan få högesta bytg

Kjell Gullberg

Själva produkten perfekt men lite svårtolkad instruktion därför bara fyra stjärnor.

Läs igenom manualen och var noga med alla mått och vinklar. När första skivan sitter rätt så är resten relativt enkelt att montera. Jag kapade både aluprofilerna och takskivorna med ett fintandat metallblad i sticksågen vilket fungerade mycket bra.

Bra tak men hanteringen av vad vi tror måste vara fraktbolaget var inte bra. 2 skivor av 6 var trasiga och när vi får ny leverans så var 1 av dom också trasig. Vi har fått tillbaka lite pengar pga detta.

Patrik

Helt och hållet nöjd med min beställning och kvalitet på produkterna.

Lätt att såga till, lite knepigt att få på plats i väggskenan men det berodde nog mer på montagestället än produkten . Lätt instruktion !

Nina

Snabb leverans av en bra produkt!

Hans Olevik

Plasten är kanon liksom aludetaljerna. Monteringsanvisningen kan förbättras. T ex bör det påpekas och i bild förtydligas att anpassningen av nedre endprofilen skiljer sig åt mellan yttre och inre täckprofiler.

Lars

Verkar vara bra grejor, men det vet man väl egentligen först om några år. Monteringsanvisningarna kändes inte genomtänkta och färdiga. Fixa till dem så blir det en femma.

Varorna var alldeles utmärkta. En sak som skulle kunna bli bättre är att göra mellanflänsen i list mot väggen 5mm högre. Det hade underlättat vid införandet av plattorna, då det skulle vara ett stöd och få plattan rak även i mitten av plattan. Det är ju trots allt så att alla bygger inte ett nytt uterum utan byter kanske bara tak som i mitt fall.

Mattias

Verkar vara bra kvalité för det låga priset. En hel del småtrixande med att borra skruvhål, jacka ur och kapa allt i rätt längd och bredd om man inte råkar ha exakt rätt mått på taket. Men följer man bara bruksanvisningen blir allt tätt och bra.

Bra kvalitet, men något svår montering av ändlister

Lars Holmberg

Är helt nöjd men det är mycket arbete man behöver göra själv, förborra och montera lister osv. vilket tar en hel del tid

Claes Botström

Mycket bra,men listen det ska sitta i uppe vid taket är en 100dra del för trång det är svårt att få i själva taket.

Ove Arevsell

Bra produkt till bra pris

Roland Axelsson

Hej.Har nyligen fått på taket, har bytt ut ett äldre tak av enkelplast. Positivt överraskad av hur mycket mer ljus kanalplasten släpper igenom. Lite klurigt när inte standardmått gäller för bjälkar.

Håkan

Komplett paket med allt man behöver. Smidigt. Snygga profiler. Nöjd.

På plats efter en hel del arbete hur montering skall utföras är ganska väl beskrivet , allt material snyggt och prydligt paketerat godsavlämning fungerade utmärkt.

Fräs B Andersson

Hej, En bättre instruktion på hur man monterar endprofilerna vore på sin plats. Efter kapning av skivorna till rätt längd är en viktig del att grada av kapsnittet med lämpligt verktyg ex en "fil". Monteringen av endprofilerna gjorde jag på markplanet genom att lyfta in skivorna med ett avstånd för "upplagsprofilen". Därefter monterade jag den övre endprofilen med kanalplastskivorna i vertikalt läge. När endprofilerna var monterade lyftes taket upp och placerades i rätt position i förhållande till upplagsprofilerna.

Magnus brandt

Hade fått full pott om skenorna hade varit förborrade förstår verkligen inte varför det inte är det

Verkar bra. Lätt att lägga dit och snabb leverans av Er bra

Torgny

Ganska lätt att bygga, bruksanvisningen på nätet bättre än den medföljande tryckta. En del av skruvarna hade dåliga "hål" för bitsen

Niklas Thorsell

Jag är jättenöjd, har dock fått ringa till er två gånger då det saknats skruvar till taket och "kilar" till stupröret.

Mats Rönngren

Bra service med varorna skickade till leveransplatsen. Bra och lättläst montageinstruktion. Inget materialsaknades i leveransen. Hålen kunde ha varit föborrade från fabrik.

KJ

Aningen för klen eftersom kanalerna inte är av X-struktur vilket gör kortlingar extremt viktiga. Något svårt att få in skivorna i övre avslutslisten men det går.

Lasse H

Produkten helt ok! Monteringsanvisningen kunde haft lite tydligare detaljbilder med bättre "upplösning".

Bra kvalitet och instruktioner, enda svårigheten var att montera den övre ändprofilen mot husfasaden.

Berggren

Smidig installation, monterad istället för korrugerad plast. Snyggare installation.

Bosse i Kalmar

Det är viktigt att mäta rätt. Lyckades bra med taket.

Lätt att montera. Bra monterings anvisning.

Fungerar utmärkt på plats men lite otydlig handledning med diverse mått i monteringsanvisningarna.

Lite krångligt att montera.

Säker hemleverans. Bra kvalitet. Bra pris.

Micke L

Mycket bra och smidigt att lägga. Lite tajt i front o bak profilerna annars mycket bra.

Anders

Snyggt och modernt. Lite tråkigt att man får sätta tätbrickorna på monteringsskruvarna själv. Men annars bra. Lätt och snyggt kapat med sänksåg

Anders

Blev väldigt bra, men aluminium skenor/lister borde varit helt färdiga (så att man slipper såga i dem, lite struligt)!

HansOlof

Helt nöjd. Snabb leverans.

Lars Lindberg

Kvalité, enkelt att montera, grymt snabb leverans

Stefan Töyrä

Lite svärt att få in END skenan utan hål var svår att få på plats eftersom taket utgår från en befintlig vägg. Med alutejpen var det sugpassning.

Leif Lundén

Ritningen kunde vara lite tydligare på ett par punkter, men inga problem att montera. Ett par tips, montera tillfälliga klossar på 14-15 mm i bakkant, lättare att sticka in skivan med mothåll, fixerat och klart. Vinkelslip med tunn skiva fungerar utmärkt att kapa med.

Mycket bra. Väldigt enkelt att sätta upp.

Mycket prisvärt och bra kvalitet, levererat till dörren.

Produkten har hittills upfyllt mina förväntningar.Det som kunde undelätta är utformningen av aluminiumlisten som ska monteras på plattorna mot väggen.

Thomas

Kvalitativ produkt som var ganska lättmonterad. Jag skulle dock önska lite mera detaljinformation med bilder hur ändprofilerna skall monteras tillsammans med upplagsprofilerna.

tycker att inre metall skenan är besvärlig att få dit det var lika besvärlig när jag satte dit altantaket vore bra om övre skenan var för borrad

Ingvar Petersson

Hade föredragit att få en aluprofil anpassad för 10 m.m. inte en kombi för 10 / 16 Totalt har allt fungerat mycket bra.

joakim stridsjö

Allt funkade bra. från leverans till färdigt resultat.

Ej monterat ännu

Alexander M

Ett smart konstruktionsystem som funkar bra än så länge trots bruksanvisningen var lite förvirrande. Vi fick satsa mycket tid på att läsa och läsa om instruktioner.

KB

Snyggt när det är på plats vist problem att montera aluprofilen.

Kirsten Kristensen

Det var helt OK men jag tyckte inte om att chauffören inte ville lämna det på gården utan vi fick hämta det ute vid vägen han sa han inte ville förstöra sin bil vid att köra in på våran private väg MEN här har varit störra lastbilar och lev. varor här

Krister Nilsson

Mycket nöjd, motsvarade mina förväntningar, det var andra gången jag köpt dessa produkter.

Litet bökig att installera pga alla "lister" upp och nere, fram och bak, men slutresultatet blev mycket bra.

B.B.

Har nyss satt upp taket, kom igen om 5år, har dthållt då på alla sätt så får det fullt betyg.

jan johansson

lätt att jobba med och bra stabilitet

Den var bra kvalitet.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden