Visar kommentarer 361 - 420 av 457

   46,2 %
   41,3 %
   9,5 %
   2,1 %
   0,9 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

lord kulvrt

helt ok produkt , men fick göra mycket själv som att klistra på alla gummi lister och förborra alla hål i taklisterna , men slut resultatet blev kanonbra ..

Är nöjd med produkten hittils, ca 4 mån. Något krånglig instruktion vid montering, fick lov att beställa extra monteringsskenor då en kanalplast delades. Detta borde informeras om vid beställning. Är inte nöjd med leveransen men har också fått ersättning för försenad leverans av Skånska.

Britt Johansson

Har inte använt den jag köpte, men har erfarenhet sen många år tillbaka.

håge

kanalplast 10mm är en bra produkt men jag tycker nog att den borde hålla för större tyngd t.ex att gå på jag ångrar en aning att jag inte köpte den kraftigare sorten

Blev en helt ny altan

Jättefint! mats Andersson

peder ruud

veldig bra support da jeg hadde spørsmål ang. montering

kjell a

lätt att lägga, lite spill pga olika val vid längd

Ekelun

Kanalplasten var helt ok. Bra pris och bra leverans. Nästan alla aluminiumprofiler var däremot väldigt fula o missfärgade. Därför får det betyg 3 av mig.

Per

Kanalplasten är absolut inget fel på men den måste packas mycket bättre, var både repig och imot körd.

Arne Ohlsson

Oklart i monteringsanvisningarna hur övre och nedre listen skall monteras.

Helt ok men hel del pyssel att få till

Onödigt tillkrånglad montering. Har sett enklare sätt att montera listerna mellan skivor och i kanterna. Dålig passform på ändlister

Marcus Johansson

Du får vad du betalar för. Inget är förberett. Tex hål och uttagningar ur profiler. Du får fixa allt själv. Kan inte finnas en hantverkare som köper detta tak.

Monteringsanvisningarna kan förbättras.

Goran Lundin

Produkten i sig skulle ha varit bra men transporten av varan var inte bra, plasten hade repor och jag gissar att detta orsakades av transporten, jag såg hur det låg på lastbilen. jag tog kort på produkten tillsammans med eran chaufför men jag gjorde aldrig någon reklamation. Mycket bra produkt men ni har mycket att förbättra på transport delen.

Anita Melander

Hej när jag fick kanalplasten och skenorna, så var en förpackning med skenor böjda. Meilade och skickade bilder men hela tiden skickade ni tillbaka att bilderna inte var bra och att ni inte hittade min order i historiken så jag är inte nöjd med vad jag fick av er. Mvh Anita

För få takskruvar till taket.

Fredrik

Onödigt krånglig att montera. Inte svår,men kunde varit mer förberett så att tiden hade kunnat hållas nere. I övrigt som väntat.

Tråkigt att vi fel reklamera en skiva tre gånger.

Hans

Produkten är bra. Dock uppstod tveksamhet kring monteringsanvisningens tydlighet. Det beskrivs initialt att man skall måla de ytor av stommen som taket vilar på vita för att förhindra temperaturskillnader och genomlysning. Ett par steg senare skall man montera en svart tärningslist på dessa ytor. Ytterst ogenomtänkt. Jag ringde för att påtala detta men hamnade som nr 1 i kön till "monteringshjälpen". Efter 30min tröttnade jag på att vänta och avslutade "samtalet".

Mikael Kåvemark

Bra pris men instruktionen kan förbättras

Inte helt enkelt att montera...

RHR

klarar taket vintern utan problem blir det 4 stjärnor.

Roger Örebro

Fick min leverans och på hälften av takskivorna hade skyddsplasten lossnat och hängde bredvid. Chauffören sa att det inte gör nåt att skyddsplasten lossnat!!! Så dessa skivor var alltså till hälften oskyddade mot skador. Upptäckte till min förvåning att det saknades en list när jag gick igenom leveransen. Har hittat på en egen lösning då jag är en list kort. Vidare så räckte inte tätningslisten. Verkar väldigt snålt tilltaget så jag har fått köpa mer. Gummilist kostar ju inte så mycket men jag anser att allt ska finnas med för att kunna montera taket på ett korrekt sätt. Sånt här skapar irritation och saknas det saker återkommer man inte som kund. Har kontaktat kundtjänst flera ggr men det verkar vara väldigt lång återkopplingstid tyvärr.

Carl T. Fordal

Bristfälligt emballage viket gör att produkterna ofta har transportskador vid ankomst till mottagaren.

TB

Missvisande/krånglig beskrivning.

Claes Wallin

Inga större problem med produkten. Fick till slut hela varor...efter flera försök. Svårare med kommunikationen- ingen info om restade varor. 8 veckor till komplett leverans. Fakturerade extra för restade varor, skickar påminnelse ang faktura man lovar ta bort... Otydlig monteringsinstruktin.

Niclas Tongring

Använder inte kanalplasten till taket

Daniel E

Bra kvalitet på grejerna, synd bara att det var lite transport skador på plasten.

Bengt Svensson (Jag är mycket van byggare och inge

Vilken konstrukrion! Det tar en evighet att montera taket och med de små marginalerna måste man vara väldigt noggrann med alla mått. Det är en byggsats, men jämför inte med Ikeas byggsatser-Ingenting är förborrat, Inga standardmått på avstånden för balkarna och takskivorna är så klena att det fodrar mängder av tvärgående avbärare för att tåla en vanlig nordisk vinter med lite snö. Eftersom skivornas bredd är 107cm så kan man inte stå på stege och montera taket eftersom det är omöjligt att sträcka sig 107cm från stegen och uppifrån skruva fast listerna som håller taket så om man skall montera det på ex en balkong uppe i luften krävs säkerhetslinor/ fallskydd och anordningar att gå på eftersom taket inte kan belastas och man måste komma åt att skruva listerna och man kan inte belasta listerna som man måste kunna justera in när man skall skruva fast dem. Hade skivorna varit CC60 cm som är ett normalt balkavstånd så hade det gått att montera allt via stege och allt hade varit enkelt !

Peter F

Har gjort enligt anvisningarna men ser nu att det ligger vatten i kanalerna. ( ca 10 kanaler och det är 4-5 DM långa stycken som är vattenfyllda.

Andreas Källström

Säkert jättebra, men ni packar som ett gäng arslen. Både första och andra leveransen är transportskadade. Dåligt!!!!!!! Här var byggbeskrivningen klart bättre än för stommen

Kanalplasten i sig funkar bra och är enkel att montera, men metallskenorna har en hel del att önska. Exempelvis skall alla skenor sågas ur (även om du skall ha fullängd och borras med väldigt många hål, så se till att ha bra verktyg för metall och tålamod. Detta borde varit gjort från fabrik). Skenor i fram- och bakkant är inte optimala. Exempelvis klickar de inte i varandra vilket gör att det lätt blir nivåskillnad i skarvar, vilket ger ett billigt intryck. Dessutom blir det öppna hål i framkant under överskenorna där djur kan ta sig in och bygga bo.

Tydliggör bolken sida som ska bara utåt/ mot solen.

Montering svårare än väntat. Hade proffshjälp av snickare.

För många hål att borra

Andrej Lazukic

Svårt att bedöma efter så kort tid, uppfyller mina krav som ett sol och regn skydd. Vi får se efter hösten och vintern hur det klarat sig.

Jag har inte satt upp taket än.

Ivar Jonsson

Jag har blivit lurad av era försäljare

Det hade blivit alla stjärnorna om det inte varit för att det saknades ett lock som ligger i skarven mellan skivorna. Det tycker jag är bedrövligt, jag började inte montera detta tak förrän i lördags därför hade jag inte plockat isär leveransen förrän. Tyckte då inte att det var tid att klaga efter som det legat ett tag. Men vädret har satt stopp för arbetet tidigare, och packa upp de inplastade aluminium profilerna gör åtminstone inte jag förrän det är dags för montage.

I första leveransen var en kanalplast skiva missfärgad. Jag reklammerade och fick en ny, dessvärre var denna skadad vid leveransen. Då bygget stod stilla (snickarna kostade pengar) pga detta valde jag att behålla den missfärgade skivan och blev i stället kompenserad med 700kr. Dvs jag har blivit väl bemött, men slutresultatet blev inte 100% pga av den missfärgade skivan.

Svårt att betygsätta en utomhusprodukt som varit utsatt för väder endast några månader.

KH.

Lite ostadigt! Skulle ha gått upp en storlek.

Sten Bergström

Instruktionshäftet var för torftigt. Det tog onödigt lång tid att lista ut hur monteringen går till.

Anders

Ett bättre tänk för monteringen hade gjort en snyggare finish... som kändes sisådär.

Per-Erik Nylander

Kändes lite tunn. Skulle nog ha köpt 16 mm i stället men den funkar säkert. Känns stadigare när den ligger på taket.

Jättejobbig beskrivning att följa. Många steg saknas för att den ska bli begriplig

Har inte haft det upp monterat så länge så det är svårt att ge ett rättvist betyg. Kanske låter lite mycket vid regn.

Joakim Carlsson

Totalt sett en prisvärd produkt. Omständlig och i vissa delar svårförstådd handledning. Erhöll för lite tätningslist (löste sig genom att en bekant som beställt från er hade fått ett antal meter över).

Krångligt att sätta upp, bruksanvisningen var lite otydlig, men väl på plats fungerar det kanon bra

Plasten är jättefin, den kan jag inte se att den kan bli bättre. Men!!! Jag beställde 2 kompletta kanalplasttak 4000 mm i skivlängd. till detta paket ingår aliminiumlister. Då ska det inte behövas att en man skall borra och såga listerna under en dag/tak, för att komma igång med monteringen. Detta drog ner betyget till en 3.a

BJ

Oklara Monteringsanvisningar

Bertil Strandberg

Taket är nog bra, men dålig Manual.

Mikael

Krånglig monteringsanvisning, annars bra produkt

Tycker skivorna känns lite veka i konstruktionen. Det verkar helt tätt efter montering av taket. Resultatet blir mkt bra om man är noggrann. Skulle vilja ge den här recensionen om 10år! väldigt bra kundsupport på SBV

Fredrik Gropman

En plastskiva var något skadad vid leverans. Mindre intryckningar på 2-3 ställen.

Puligt med alla lister

Jan Edvardsson,Ekeby

Taket var lätt att montera,verkar jättefint men det är lite tidigt att sätta betyg på kvaliteen då första höststormen inte har anlänt än.. Jag håller tummarna.

Sänkt betyg pga att det fattades betyg annars 5 stjänor.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden