Visar kommentarer 781 - 826 av 826

   48,6 %
   43,2 %
   5,4 %
   1,4 %
   1,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Rolf Andersson Onsala

Mycket bra produkt. Jag saknade måttinfo på ramen för att få maximal öppning, kapade botten profilen lite för mycket, cvilket innebär att mitt profilen lämnar ett glapp. En botten profil saknade drän.hål,,fick borra,skadade lacken.

Bra och snygga dörrar! Men dåliga monteringsbeskrivningar och dåligt förberett med förborrade hål och tätningar.

Produkten i sig är nog bra, men den måste vara komplett nu saknades hjul i en av dörrarna, med följd att den skrapade i botten. Vid närmare inspektion visade det sig att hjulen fanns med, men i den övre delen. Dessutom var etiketterna fel klistrade, pekade ner när de skulle peka upp. Efter att ha ringt och pratat med er lovade man att skicka ett hjulpar, och dessa kommer väl på måndag den 2 juni om allt går som det ska. Kunde blivit 5 stjärnor men denna malör gav lite smolk i bägaren. Lite trist.

Robert

Hyfsade dörrar. Dålig passform på ett av handtaget fick 2 nya. Så de blev lite bättre allafall dock inte 100%

Lite svårtolkad beskrivning för dom fasta partierna vad gäller höjder om man ska bygga ramar innan man fått partierna.

Inga ställmöjligheter på hjulen.

Bra, dock lite bökig att sätta rak.

Sven-Anders Darius

En dörr är lite sned, är inte i vinkel.

Instruktion stämde ej med produkten.missade att det var lösvirke fick kapa allt utom stomen, hade ej köpt den om jag vetat detts .

Världens sämsta bruksanvisning verkligen något ni borde kolla över! Tydligare på vilka skruv som ska vara vart samt längd på brädor osv

Lars Andersson Bolmsö

Jag visste att dessa har lite sämre kvalitet än Willabs (sämre rullförmåga på hjulen, ej så greppvänligt handtag, sämre passform på plasten, och så vidare.) Men breddmåttet var viktigare för mej. Min bedömning: Jag fick nästan det jag betalade för! (pris I förhållande till kvalitet) Prisgarantin fick jag jobba för!

Roland Hansson

Det har i nuläget gått snart två månader sedan jag lämnade in mitt reklamationsärendet 18486-26 (Order nr. 2753172). (Det rörde lackskador på flera av de levererade dörrarna.) Tyvärr drar det ner betyget i betydande grad! Vet inte vilka handläggningstider ni normalt har, men det skulle vara bra att få veta hur lång handläggningstiden beräknas för detta ärende.

Roger ahlm

Usel monteringanvisning dålig stegbeskrivning .Roger ahlm

partierna smalare än öppningen där de skulle passa så njae, sisådär passform!

Ayaz M.

Varen blev leveret til tiden men efter det blev intet overhold. Jeg er virkelig skuffet over Skånsa Byggvaror. Da jeg bestilte fik jeg malling til 0 kr i købet men jeg fik det aldrig har ringet og mailet men ingen service. Jeg skulle ændre adresse fordi levering adresse og vores adresse var forskellig har ringet og skrevet flere mail har personligt været forbi i mamö men ingen ting er sket.. Virkelig dårlig service.. :-(

Skivor med tillbehör är helt OK. Dock är även här byggbeskrivningen under all kritik. Återigen för dåliga bilder och för få beskrivande text.

Överlag är det bra dörrar förutom glasen som är vågiga som på gamla fönster. Vet ej vad ni har för leverantör men tittar man på andra fönsterglas så är de ej vågiga längre. Vågiga glas tillhör det förgångna!

Ove Thorell

dålig kvalite, dåliga monterings beskrivningar

Åsa Granqvist

Jag svarade på denna undersökning för en månad sen. Fick den 3/12 svar från er. Vi köpte glasdörrar till vårt uterum. Instruktionen som följde med dörrarna var helt omöjlig att följa.

Mats ALexandersson

Innan jag beställde dessa 10 st skjutglaspartier frågade jag er om det finns risk att glaset har ett buckligt/vågigt utseende, orsaken att jag frågade var att jag har en bekant som monterat era Optimal s30 för ett par år sedan och det glaset såg ut att vara tilverkat på 1800-talet, väldigt ojämn yta på dessa! Jag fick försäkran att erat glas håller högsta kvalitet och det skulle inte vara några problem, eran kontakt påstod att min bekant måste haft otur men att jag skulle ta i beaktande att glas är ett levande material och kan förändra sig med tiden. Skitsnack säger jag, glas är bland det mest döda material man kan tänka sig enligt min mening. Hursomhelst nu har jag monterat skjutglaspartierna och en av dessa skjutdörrar hade detta fula buckliga glas. Bortser man från detta har jag inte mycket att klaga på förutom att monteringsanvisningen inte var helt lätt att förstå sig på i vissa partier

Östen Johansson

Glaset i 2 fasta partier var ej till belåtenhet pga. "vågmönster" . Fick då dessa ersatta av 2 nya som var felfria.

Felstansade hål till låsen, svårmonterade lås.

Bra och snab service

Inge.

På två av partierna var gummilisten som sitter runt rutan inklämd,på en ruta var ett hjul monterat på ovansidan vilket gjorde det omöjligt att lyfta på.jag fick demontera listerna och ta bort hjulet.

Magnus

Mycket lackskador. Ingen justering på dörrar. Täckbrickor med dålig passform, sitter ej kvar.

Skavda dörrpartier

Oklar måttangivelse. Lätt att missförstå instruktionen.

INGER FRÖDEBERG

DET SOM STÄLLDE TILL PROBLEM VAR ATT ÖVER OCH BOTTENSKENAN INTE VAR KAPAD I RÄTTA LÄNGDER.

Ala dörrarna var knäckta

Värdelös leverans. Bara strul och jävulskap

Agnes S

Jag har köpt skjutdörrar till altanen och Skånska Byggvaror har skickar tätningslister ca en månad senare Jag har påtalat och vill skicka tillbaka samt vill få tillbaka pengar för tätningslister men fick inte ens svar DÅLIGT!

Ann-Marie Boström Lidköping

En dörr var demolerad , så den passade inte i skenan. På de övriga, ca 13 st dörrar, var det mer eller mindre avskavda färgpartier. Visserligen fick jag en ny dörr , bättringsfärg och 10 % i prisavdrag. Alldeles för lite i ersättning, för det det ställer ändå till besvär och kostnader för byte av dörr och hjälp med att bättra dörrarna.

Sebastian Bamroat

Mycket dåliga produkter. Har tagit bilder på det som är dåligt och trasiga. Säljer trasiga produkter som nya, mycket besviken på er.

M.O.

Kass

hasse jonsson

det var ingeting som fungerade varken leveranstidé eller kvalitén transportskadat och krångel med återbetalning hade otaliga telefonsamtal för att få rätsida på allt

Rolf

Rolf

Ring gärna och fråga varför!! Lars Hellfalk

Anita Rensbo

Vi känner oss lurade och besvikna för att försäljaren sa att det är så enkelt att montera, när det senare visades att man är tvungen att ha ett betongfundament som grund. Enligt Gnesta snickaren som har hand om era reklamationer. Så nu ligger den fortfarande ouppackad. Trist!

Lätta att sätta men låsen kärvar!!

Patrik

Fruktansvärt mycket krångel med felleveranser ,datum, priser, mm. Katastrofalt dåligt.

Ulf & Caroline Eriksson Knapp. Borlänge.

Vårat köp av ett Uterum "Glädja" har varit ALLT UTOM GLÄDJE!! 10 st dörrar istället för 14st. 4 st Ej kompletta karmmoteringssatser Fel mittenstolpe i gavel. 1050mm skulle vara 1080mm. Flytta fäste i fasad som följ och byta stolpe och flytta om Alla takåsar. 1 st sats dörrskenor saknas.

Linda Atleflo

Förra beställningen var undermålig med era misstag och när vi monterade 1 av 4 fasta dörrar visade det sig att glaset var både loss från sin tätningslist och det var en glipa samt så är det skrapmärken på ytterramen. Det var ingen ide att reklamera då ni sköter det så dåligt

Olof Karnros

Hej, produkten får en etta däför attt det saknades prylar i leveransen. Sånt blir man nedrans sur av. Nu fixade jag detta själv. Så allt är OK. Monteringsanvisningen har stora möjligheter att bli lättare att förstå. Man får läsa allt 2 ggr minst.

Vi har fått varorna men ännu inte satt upp. Vi ger ändå betyg 5 - eftersom vi köpt mycket hos er och inget har varit problem med utan fungerat helt enligt förväntan.

Hans-Eric Dahlberg

Går just och väntar på leverans av den tredje reklamationen, leveranskontroll verkar vara något som inte existerar. Säkerhetsglas (lamellglas) kan enligt SP ha en viss antydan till vågighet, men inte så att man känner sig stående i spegelrummet på lustiga huset på Gröna Lund. När den andra ersättningsleveransen erhölls konstaterades att den var ännu sämre än de glas som skulle ersättas. Jag påpekade för er reklamationsavdelning att glasen måste kontrolleras innan leverans och fick till svar att man skulle försöka få till en kontroll hos leverantören. En sådan kontroll borde väl vara obligatorisk!

Produkten kom oemballerad med märken på. Sedan efter retur osv. Skulle dörrarna låsas, varav ena låset Gick sönder. Tyvärr blir det aldrig mer skånska byggvaror. Det får kosta vad det vill. Men lite bättre kvalitet vill man ju ha.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden