Visar kommentarer 721 - 780 av 826

   48,6 %
   43,2 %
   5,4 %
   1,4 %
   1,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Anders o Martina Nilsson Ankarsrum

Bra varor och trevligt bemötande

köksfixarn björklinge

bra service

Magnus Karlsson

Känns gediget och bra med god kvalitetskänsla. Det som drar ned betyget är att myggdörren inte kan passera handtagen.

Jättefint och stadigt dörrparti det enda negativa var att beskrivningen som var med var till de partier som var dyrare så det blev lite missförstånd vid monteringen.

Anders

Lättare än man tror att sätta upp. Bra instruktioner!

Börje Nilsson Skoghall

Lätta att montera , bra kvalité Motsvarar mina förväntningar Bra mo teringsanvisningar

Claes Melén

Byggbeskrivningen borde förbättras då det gäller stommen

Dörrarna går trögt

Anders Andersson, Veberöd

Vissa saker kunde göras för att underlätta monteringen. Avlyftnings- stoppet kunde varit förmonterat eller utformat med öppen gaffel. Hörn- beslagen kunde gott ha fixerats med skruvar så att dom behållit sin position i profilerna. Jag är annars mycket nöjd med dörrarna.

Johnny Hansson

Jag köpte en onödigt dyr karm,det blev mycket delar över.

Hans Andersson

Svårt att få låsen att gå i lås

Väldigt snygga fönster till ett bra pris. Minus för att de skjutbara inte alls är täta mot flugor och insekter.

Johan Hörnkvist

Produkten motsvarar prisläget, det jag kan ha sympati på är leveransskicket. Många nöt skador. Samt att även att jag påtalade ett antal gånger mitt nya telefonnummer och till vem som bättringsfärgen skulle skickas till så väljer ni att skicka färgen i mitt namn så färgen läggs iben allmän brevlåda med risk för att den förstörs. Ang. Mitt telefonnummer så lämnades det gamla till fraktbolaget vilket medförde att dom inte fick tag i mig. Mv

Sven-Gunnar Ström

Jag ogillar att något på beställningssidan är ikryssat

Helt okej kvalité för priset. Gällande montering hade det kunnat önskas att rälserna var färdigkapade

Tommy Svensson

Har inte monterat upp uterummet än.

Ola Orestam

Helt ok. Tyvärr dålig passform på spröjsen. Hade även helst sett att alla plastdetaljer gick att få i vitt

Klas Mogren

Enkla material. Vissa delar saknade. Ofullständiga bygganvisningar.

Nu när uterummet klart är det superfint. Men vi har haft jättestora problem med monteringen. Vi hade fem personer som hjälpte oss. En som arbetar som snickare, en som är lärare på bygg o maskiner och tre fritidssnickare. De höll på en halv dag för att tyda beskrivningen. I texten står använd den........ eller den...... hur ska man veta? Ska man snickra fast den ena först för att upptäcka att man skulle använt den andra ? Vi är jättebesviken på beskrivningen av stommen. Sen skulle vi montera fönster tog hjälp av en som förra året montera fönster från er. De var tre personer som höll på i fem timmar med att försöka tyda hur de skulle bete sig. Vi har fortfarande en låda med grejer över sim vi inte kan hitta i beskrivningen som är över.

Mattias

Alldeles för mycket som ska kapas till rätt mått av mig själv! Allt skulle kunna vara mycket mer anpassat efter storleken på mitt uterum istället för att vara anpassat efter att passa alla olika uterum vilket bara krånglar till allt och gör att ja får göra massor med mer extra jobb mot vad som sägs när man köper uterummet

Monteringsanvisningen för fönster/dörrar var väldigt bristfällig. På fönsterramarna var det felaktigt förborrat när det gällde låspartiet.

Passformen mellanskenorna kunde vara bättre

Ritningen var inte alltid jättebra.

Roger Örebro

Fönster på farstun helt oinslagna när jag kom hem från jobbet. Är ju inte direkt raketforskning att vira några varv plastfolie runt. Då kanske jag sluppit repor på mina fönster. Se svaret på min enkät där står allt ni behöver rätta till.

TäPAc AB Berth Olsson

Dom gick ganska trögt

Carl-Anton Nilsson

Produkten hyfsat bra i sig men instruktionerna undermåliga. Dela av instruktion med "dörrar" och "fönster" för sig. Måttet 91,5 härrör till dörrar och förvirrar för fönstermonterare. I övrigt rätt nöjd.

Per-Åke Laurén

Dörrarna har ett bra pris (och där får de fem stjärnor), men låsen är mkt svåra att få att fungera bra ihop med handtagen. Jag vet inte om dörrarna flyttar sig, men det är ofta svårt att låsa och låsa upp dörrarna. Det är också svårt att anpassa handtagens öppning till låskolven när man ska montera och skruvarna till detta är lite mjuka och skårorna förstörs lätt.. I övrigt är dörrarna bra. Skånska Byggvaror har fungerat perfekt.

lite dåligt med justerings möjligheter

Leif P

Skenornas längd skulle varit anpassade till dörrarna för att passa direkt. Inte alla som vet vilket mått dom ska kapas till innan dörrarna är monterade.

Komplicerade instruktione... lister och sånt runt om känns plastigt och billigt

Kan inte göra annat än en neutral bedömning eftersom jag inte monterat produkten än

CARL lundgren

Som amatör så vad det alldeles för många moment . sen skulle jag vilja ha fler längder på plasttaket som det var nu fick man såga bort över en meter

Greger Lindberg

Jag kan i nuläget inte ge något betyg p.g.a. att pallen fortfarande står i garaget. Jag ska montera mitt uterum då våren anländer! Men jag hoppas och tror att det kommer att bli bra när jag får ihop det hela!

Jesper Simell

Lås som monteras rostar direkt! Inget bra. Ser snygga ut.

Leveranstiden blev, längre och längre och längre, därav mediokert betyg. Midsommar spolierades, samt tänkt släktträff.

Andreas Källström

Lite svår byggbeskrivning för karmarna, men det gick!

dålig bruksanvisning.

Erling Walldén

Längden var inte färdigkapad, bottenskena och överskattat. Erling

Sture Franzén

Monteringsanvisningen kunde varit betydligt bättre.

Helen

Fel mått på delarna, samt mycket svårtydd beskrivning då den är generell för flera olika uterum

Bra produkt i stort men ett stort minus är att de inte är ställbara/justerbara. skenor måste ligga helt i våg för att systemet ska fungera perfekt, med justeringsmöjligheter så hade det varit lite förlåtande och fungerat bättre.

Jens peter

Parti med 3fönster går trög i Målingen lossnar Parti med 2 fönster är bra 0707944108

Jag köpte sju olika artiklar där en inte var bra. Hur vi än monterar och försöker så "hänger" dörren snett. De andra två skjutdörrarna i samma ram är hur bra som helst men inte den tredje nämnda. Därav det låga betyget, hade den dörren varit bra hade det blivit toppbetyg.

Anders Johansson

Hej, jag har tyvärr inte monterat upp Optimal S30, men har använt den produkten tidigare från er och varit nöjd.

Repiga dörrskenor drar ner betyget

Allt var bra, men jag är inte nöjd med skruvarna som följer med. De bits som jag använder normalt håller inte måttet antingen går skruvskallen sönder eller bitset. Det skulle vara bra om det skickades med bits som funkar till de medpackade skruvarna. För borrade lister hade jag uppskattat.

Vi har inte börjat använda vårat uterum så än vet vi inte riktigt

Har ej hunnit bruka produkten så länge att jag kan bedöma funktion och kvalitet. Kan dock konstatera att de svarta täckbitarna i plast som skall dölja spåret uppe och nere på dörren, lossnar i nederdelen- finns inget som håller den kvar nedåt!

Leif Magnusson

Manualen var inte lättförstålig

Tommy Wester

Är mycket nöjd med produkten och leveransen, uterummet har blivit minst lika bra som jag hade räknat med, betyget hade blivit 5+ om glaspartierna hade varit renblåsta från aluminiumspånor innan leverans, efter uppsättning har jag varit tvungen att montera ner alla och med tryckluft renblåst in i al-profilerna för att inte spånor ska fastna på hjulen och därmed få en mycket dålig gång på golv- profilen, mycket dålig leveranskontroll, men nu är det mycket bra.

Okej kvalitet till ett rimligt pris. Konstruktionen känns gedigen. Tycker inte att delarna glider så bra i spåren som kunde önskats. Svår instruktion att följa.

Slutresultatet blir bra men vägen dit är svår. Monteringsanvisningarna är bristfälliga och ibland direkt missvisande eftersom samma instruktioner används för både fönster och dörrar. Detsamma gäller för olika tjocklekar på kanalplasttak. Dessutom krävs alldeles för mkt sågande och borrande. Åtminstone sågandet kunde undvikas genom att man får rätt längder levererade istf för närmaste 30-centimeters mått.

Undrar om ni har sålt någon vara till ordinarie pris någon gång???.Skulle varit intressant att få veta det.Era rabatter är då inte ärliga. Hälsningar Thomas Blomér

Toni Mårtensson

En produkt var skadad vid leverans. Ej transport skada. När ni skickade en ersättningsprodukt så va den nya ännu mer skadada.

Alltid bra och snabb service. Nöjd med produkterna.

Christer Petersson

Fastsättning av handtag på Classic borde vara med dubbelhäftande tejp som dyrare uterumspartier. Fungera dåligt med lim. Beskrivning på Classic med ställmått 2m på höjden är fel då sitter inte dörren kvar skall vara max 1,99m

Roger Lindgren

Instruktioner för montering av stomme och glaspartier var inte så tydlig. Tog mycket tid att tänka ut hur det skulle vara. Måste gå att göra lättare att förstå. Framgår inte av ritningen var man ska sätta skruvarna. Ingen större finish på trädelarna.

Med bättre instruktioner hade betyget kunnat bli 5

Vissa dörrar löper lätt på skenan medan andra löper tyngre.

Magnus Speychal

Ny konstruktion jämfört med tidigare som inte känns lika gedigen och som inte är lika smidig att montera. Sämre passform på de nya handtagen jämfört med de gamla vilket också gör att dörren tätar sämre. Fönstren har dock en tätningslist som löser detta. Idén kan användas för dörren men det blir en egen modifiering.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden